Reviews van deze auteur

Prima ervaring

Review over InterRent

In Sicilië een auto gehuurd voor een week. Ophalen duurde wat lang want het was erg druk. Aan de balie werd niet moeilijk gedaan over extra verzekeringen. Na mijn "nee dank u wel" werden zonder verdere vragen de formulieren in gevuld en konden we de auto mee nemen. Door een ongeval hebben wij flinke schade aan de auto veroorzaakt. Zoveel dat we niet verder konden. Het noodnummer gebeld en binnen een uur stond er een sleepwagen. Die heeft de auto na het invullen van de nodige papieren mee genomen en een taxi gebeld om ons naar het hotel te brengen. Interrent heeft alles keurig afgehandeld. Bij de balie waar we alle papieren weer ingeleverd hebben waren ze ook geïnteresseerd of we zelf geen verwondingen hadden. De borg werd gewoon opgeheven na het inleveren van de papieren. Er is niets zomaar afgeschreven van de credit card. Na twee maanden kwam de rekening met de mededeling dat het bedrag na 14 dagen werd afgeschreven. Ook het bedrag op de rekening was normaal dus geen vage extra kosten.

Sterke punten
Goede service

Zwakke punten
Kan soms wat lang duren bij ophalen.

Prima

Review over Goldcar

Voor het eerst een auto gehuurd in Italie via Goldcar. Bij aankomst op de luchthaven netjes te woord gestaan door de medewerkster. Geen problemen over een extra verzekering. Na mijn antwoord van "nee dank u wel" werd dat netjes gerespecteerd. Wel een uitleg wat de gevolgen kunnen zijn. De auto werd heel nauwkeurig geïnspecteerd. Elk krasje werd genoteerd. Er werd wel omdat ik geen verzekering nam een bedrag van 1000 euro gereserveerd van mijn creditkaart. Je behoudt dus het volledige krediet op de kaart. Na inlevering van de auto werd de reservering binnen een paar uur opgeheven. Dit is overigens ook mijn ervaring met andere huur maatschappijen.

Sterke punten
Beleefd en netjes
Snelle afhandeling

Zwakke punten
Geen

Prima

Review over Hertz

Al zeker 8 keer een auto gehuurd bij Hertz. Nooit enig probleem ondervonden. Ook nooit gezeur over extra verzekeringen en regelmatig een upgrade naar een grotere auto. Dit jaar kwamen wij na een half uur rijden erachter dat de benzinetank maar half vol was. Eigen schuld we hadden er niet goed op gelet. Een foto gemaakt van het dashboard met de km stand en benzine meter. Een telefoontje naar Hertz in Bérgamo om dit mede te delen. Was geen probleem lever de auto maar met een halve tank in. Wij gedaan en inderdaad, honderd excuses en een voucher met een flinke kortingcode voor een volgende keer.

Sterke punten
Goede communicatie en service.

Zwakke punten
Nog niet mee gemaakt

reacties: