Reviews van deze auteur

bedrog

Review over Sol Mar Autoverhuur

Zoals bij de andere reacties puur bedrog als je geen extra verzekering neemt. Een auto gekregen die rondom vol stond van de krassen, een man die alles (niet alles) vlug optekent met een spiegel onder de auto loopt . Dus je hebt gewoon de tijd niet om alles te controleren wij waren met 4 om na te kijken en toch nog niet alles gezien. Blijkt achteraf.
Bij het inleveren van de auto ging de onvriendelijke dame controle doen al vlug liep ze naar de achterkant van de auto en toonde ze op haar spiegel een oude kras onderaan de auto die zeker 100% niet van ons was. Maar zij wist wel dat die kras daar zat want ze moest niet lang zoeken om iets te vinden die niet opgetekend was.Na een hevige woordenwisseling hebben we toch onder lichte dwang (ze ging de politie bellen) 181.50€ betaald voor schde aan een bumper die niet van ons is. Maar je staat met uw rug tegen de muur , anders brengen ze u niet terug naar de luchthaven (die toch een eindje ver is) dus als je zou te voet vertrekken mis je uw vlucht. Nooit meer met Solmar puur bedrog.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Zeer onvriendelijk
lange wachttijden
zonder extra verzekering ben je de pineut en mag je extra betalen.

reacties:

Review: Huur hier alleen als je ruim de tijd hebt en maak foto's!!!

wij hedden de extra verzekering niet genomen en ja hoor hebben prijs 181.5€ moeten betalen voor schade onderaan de auto (bumper) en die schade is zeker 100% niet van ons. Het is duidelijk te zien dat het oude schade is. Maar je staat met uw rug tegen de muur ze hebben borg op uw visa en ze brengen u niet terug naar de luchthaven als je weigert te betalen. Dus als je te voet moet lopen mis je uw vlucht.

Review: dievenbende

Was uw auto een rode Kia Picanto?