dievenbende

we hebben een auto gehuurd bij Solmar Alicante. we zijn heel onvriendelijk ontvangen en moesten bijna een uur wachten voordat we de auto kregen. Ze bleven maar aandringen op een verzekering die bij hun afgesloten moest worden maar wij hadden al een verzekering via internet afgesloten. Bij terugkomst ging de medewerker met een spiegel direct naar de rechterachterkant vanonder en zei dat daar een kras was. Wij hebben dit echt niet gedaan. We hebben zo goed opgelet. We moesten 180 euro betalen.Dit trucje wordt steeds toegepast. Alleen als je bij hun een verzekering afsluit kun je zo de sleutel inleveren. Ook moesten we 40 minuten van te voren komen omdat de inspectie 40 minuten duurt. We hebben al vaak een auto gehuurd maar dit slaat alles. Nooit meer Solmar

Sterke punten
goede auto

Zwakke punten
Lange wachttijden
We kregen een diesel mee wat we niet gehuurd hadden en wat de medewerkster ook niet heeft verteld. Gelukkig een oplettende pompbediende.
Openingstijden van 8 uur s'morgens zodat we een hotel moesten nemen om de auto een dag eerder in te leveren anders konden we niet met ons vliegtuig.

Bezoek Sol Mar Autoverhuur Reviews over Sol Mar Autoverhuur

1 reactie

Was uw auto een rode Kia Picanto?

Bezoek Sol Mar Autoverhuur Reviews over Sol Mar Autoverhuur

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sol Mar Autoverhuur
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden