Reviews van deze auteur

Huur nooit bij Record Co

Review over Record Go Rent a Car

Ik heb aaridg wat auto's gehuurd in Spanje. Deze zomer via Rentalcars bij Record een auto gehuurd, auto stond altijd in de tuin ik heb hem zelfs een wasbeurt en een stofzuigbeurt gegeven voor het inleveren, bij het ophalen foto's genomen van de kleine krasjes, en sprak een medewerker aan om een formulier mee te krijgen waar deze krasjes op staan, dat was echt niet nodig omdat ze te klein zijn,(dont worry was zijn antwoord. Auto teruggebracht sleutel ingeleverd, en het was ok.
Tot dat ik op mijn visa rekening zag dat ze €404.69 hebben afgeschreven, via Rentalcars verhaal gehaald, wat bleek nou ze hebben een foto genomen van de onderkant van de bumper en daar zaten wat oude krasjes op.
Dus mensen die hier zeggen ik weet niet wat jullie probleem is ik heb nooit problemen, tot dat je zelf een keer aan de beurt bent en dan piep je anders, mij is het ook nooit over komen tot nu tot.
Dus kortom huur nooit bij Record co, en ga voortaan op je rug liggen om ook van de onderkant foto's te maken.

Sterke punten
Geen 1 sterke punt.

Zwakke punten
Personeel schoftirig.
ze plukken de klant kaal.
zeer slecht service.
auto's vol krassen die meegegeven worden.

reacties:

Review: Huur nooit bij Record Co

Hoi Jan,
het ging om een witte nissan micra. je kunt via een consumentenbond die voor buitenland voor je opkomen dit voorleggen ze zullen het geld voor je verhalen. Zitten in Utrecht. Even googlen, als je er niet uit komt hoor ik het wel.