Reviews van deze auteur

oplichtersbende

Review over Delpaso Car Hire

beste mensen,
meestal ervaar je pas naderhand dat je bent opgelicht helaas. echter deze mensen zijn daar zo bedreven in, dat het voor hun de normaalste zaak van de wereld is! we hebben een auto gehuurd bij delpaso malaga, we zouden een mooie peugeot krijgen werd ons medegedeeld in de mail. bij aankomst werd dit als vanzelf sprekend voor hun, een kia carnaval. we waren met 6 mensen en volgens hun geen andere auto beschikbaar voor 6 pesonen. hoewel wij per mail toch lekker zijn gemaakt met heel ander type auto. dit dan maar geaccepteerd want na de vlucht wil je toch lekker door naar je verblijf. en dat is lastig zonder auto. het meisje vertelde de gang van zaken, borg, brandstof enz..!
we kregen de sleutel mee en ze liep niet eens mee naar de auto, wel vermelde ze dat het formulier dat we mee naar de auto kregen konden gebruiken om eventuele schade aan te geven die wij constateerden! bij het aanzien van de auto viel ons allen meteen op dat er twee flinke krassen op de rechterzijkant van de auto aanwezig waren. dus weer naar binnen om dit aan het meisje te vermelden! ooh ja zegt ze daar zijn we van op de hoogte there is a damage on the right side of the car. verder reed de auto fijn en hebben we fijne dagen gehad. echter bij terug komst op verhuur bedrijf begon het. een andere onvriendelijk vrouwmens! nam de papieren mee naar buiten maakte een rondje om de auto en kwam naar binnen. ze legde de papieren bij een collega en gebaarde deze dat er schade was. de man die de papieren overnam van haar liep ook weer naar buiten om de auto en wij liepen mee, voelden de bui al hangen!! you made damage zei hij koeltjes. nou wij dus even duidelijk gemaakt dat die schade welke hij aanwees de zelfde krassen waren die er al opzaten bij aanvang huur! en hem het meisje aangewezen welke ons de auto verhuurd heeft en dat zei er van op de hoogte was!!! alsof door de bliksem getroffen keek ze verbaasd en zei dat daar niets van waar was!!! wij waren ons al flink aan het beseffen wat hier gaande was!!!!! sorry sir zei de mannelijke verhuurder, we moeten 360 euro schade vergoeding innen!! want mijn collega bedoelde een andere schade aan de auto namelijk aan de andere kant en op de spiegel waar een miniiiiiiiiiimaal krasje terug te vinden was. dus wij gaan er vanuit dat u de schade heeft gemaakt. wat dus 1000% niet zo was. en hun hebben de wetenschap dat je vliegtuig moet halen, geen poot hebt om op te staan want hun hebben de creditcard al borg van 1200 euro en jou in hun macht.!! de oplichters.
de manager was natuurlijk niet daar enz... enz... nu lees ik overal natuurlijk dat zij hiervoor bekend staan!!!
maar de bloeddruk schiet alweer omhoog, en wil iedereen waarschuwen voor deze bende!!!!
mensen kijk uit en ga zeker niet naar deze bende!!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
andere auto dan beloofd, hoge borg, oplichting met schade die je zogenaamd gemaakt hebt! volle tank rekenen ze 150 euro, die wordt verkenend wanneer je de auto terug brengt. onvriendelijk mensen

reacties: