Reviews van deze auteur

Prima ervaring met Locauto (ondanks alle negatieve reviews)

Review over Locauto

Nadat ik de reviews gelezen had, was ik een beetje bang geworden voor dit autoverhuurbedrijf. We hadden voor 65 euro een Audi A3 geboekt. Kon dit wel voor zo weinig geld en met zo'n slechte service. Met angst en beven gingen we de auto huren. Maar het ging uitstekend. Geen lange rijen bij Locauto op Milaan Bergamo. We waren vrij snel aan de beurt en vriendelijk en professioneel geholpen. De Audi A3 zat er niet in, maar wel een grote Suzuki s-cross. Het was ca 500 meter lopen naar de parkeerplaats waar we de auto op moesten halen, maar er met de pendelbus (die om de 10-15 minuten vertrekt en je afzet bij de parkeerplaats) is het prima te doen. Bij de parkeerplaats aangekomen werd ons geadviseerd om de auto goed te controleren voor vertrek. Ook hier een prima service.
Bij het inleveren was de balie nog niet open en hebben we de sleutel in de brievenbus gedropt. Een dag later kreeg ik een email dat de auto in goede toestand was geretourneerd en dat we geen extra geld hoefden te betalen. Een paar dagen later kregen we ook nog een melding dat het geld dat gereserveerd was op de creditkaart weer was vrijgegeven.

Het commentaar op het eigen risico klopt. Het is hoog, maar dat geldt ook voor de andere verhuurbedrijven. Dat is blijkbaar gemeengoed in Italië.

Ik heb een uitstekende ervaring met Locauto en zal er volgende keer zo weer een auto huren, als ze weer scherpe aanbiedingen hebben.

Sterke punten
- Goedkoop
- gratis 2e chauffeur
- balie op het vliegveld
- pendeldienst naar parkeerplaats
- goede communicatie en afhandeling

Zwakke punten
- hoog eigen risico, maar dat hebben andere verhuurbedrijven ook

reacties: