Reviews van deze auteur

geluk gehad in Alicante?

Review over Record Go Rent a Car

15 febr. jl een auto gehuurd via auto europe. Voor een bedrag van € 6,35 voor 3 dagen. Dat kan natuurlijk niet. Klopt ook wel, want incl. verzekeringen, afkoop eigen risico, diefstalverzekering en een blijvend eigen risico van € 950 bedroeg de verhuur, minus 10% korting € 24,37.
Nog steeds hartstikke voordelig. Lag toch even anders. Bij de balie van Record Go werd een rij wachtenden gecreëerd om ons in de juiste stemming te brengen. Weigeren van de aanbieding van Record Go is er bijna niet bij. Wel werd creditcard en ID alvast ingenomen. Was de pincode echter vergeten en kreeg creditcard ongebruikt terug. Heb toen voor € 54 de geadviseerde extra verzekering genomen, een volle tank betaald en kregen een nieuwe Lancia mee. Spic en Span. De volgende ochtend vroeg de sleutel in het kluisje bij het vliegveld. Hoewel ik 30.000 km per jaar rij, ook in het buitenland, mocht ik zelf niet rijden. Te oud. Maar vooraf bekend.
Alleen was het lange wachten vervelend, maar wij hadden ook weg kunnen lopen.

Sterke punten
Gelet op de mooie en schone auto een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Door de extra verzekering ook geen nawerk. Moet u mij vertellen wie voor € 78,37 zijn nieuwe Lancia voor slechts 3 dagen uitleent, wast, de zuiger er nog even doorhaalt, af tankt en het goed vindt dat de sleutel in de bus gaat.

Zwakke punten
lange wachttijd. Suggestie: één balie : ja ik wil en één balie voor : ik stribbel tegen.

reacties: