Reviews van deze auteur

Nooit meer Firefly!

Review over Firefly Car Rental

Online op de website van Firefly is door mij een auto geboekt, een opel corsa, ford fiesta of vergelijkbaar. class code: ECMR.
Na 2 uur in de rij te hebben gestaan kreeg ik de auto die ik geboekt had mee. na 50 km begonnen lampjes te branden en viel direct op de drukke snelweg de motor uit! met 2 kinderen achterin zijn wij bijna verongelukt!!
we hebben 1.5 uur moeten wachten op een sleepauto en een taxi. deze taxi bracht ons naar het depot. er stond daar inmiddels een rij van 3 uur. omdat er al gebeld was naar het depot dat wij een andere auto kwamen ophalen, dus alleen omwisselen contract met kenteken liep ik meteen naar binnen. de zeer onvriendelijke vrouw schreeuwde dat ik aan moest sluiten achterin de rij. waarop ik zei dat er al gebeld was en ik direct kon doorlopen. niks mee te maken schreeuwde ze, achteraan aansluiten. ik weigerde want dit was niet afgesproken. in het engels sprak ze de mensen toe in de rij, ze zei dat ik te beroerd was om achteraan aan te sluiten en dus een voordringer was, ze vroeg aan de mensen wat ze van mij vonden en of ze mij dat wilden vertellen. uiteindelijk gooide ze sleutels naar mij en een contract. bij de auto aangekomen bleek het een klasse lager te zijn dan wat ik had geboekt, het was een fiat panda en deze was ook nog niet volgetankt! ik ben weer teruggegaan, doodmoe inmiddels. De koffers, mijn kinderen, mijn vrouw. dit alles paste niet. weer bij de balie aangekomen begon de vrouw in het spaans naar mij te schreeuwen waarna ze mij compleet negeerde, ze deed gewoon of ik er niet stond! ik had geen keus dan deze situatie te accepteren. Ik ben weer teruggegaan naar de panda, heb 1 koffer achterin de kofferbak kunnen leggen en alle andere koffers gestapeld tussen mijn kinderen in op de achterbank. ik kon niets meer zien in mijn binnenspiegel en ik moet er niet aan denken wat er met mijn kinderen was gebeurd in geval van een aanrijding, of als er een noodstop zou zijn gemaakt.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
zie bovenstaand
asociaal gedrag
onvriendelijk
komen afspraken niet na

reacties: