Reviews van deze auteur

Pas op met CardelMar en Goldcar

Review over CarDelMar

Auto gehuurd op Gran Canaria. Heb in mij leven al heel wat auto's gehuurd, maar dit is wel bijzonder.
Moest bij het ophalen van de auto met volle tank, een extra volle tank a € 74 afrekenen via mij creditcard. Bij inleveren van de auto met volle tank wordt dit teruggestort, net als de borg. Het laatste is gebruikelijk, het eerste had ik nog nooit meegemaakt. Bezwaar gemaakt aan de balie, maar toch betaald onder het mom van 'dit is bij ons gebruikelijk' en anders krijgt u geen auto.
U krijgt een Ford Focus. Maar ik heb een Nissan Juke gereserveerd. Die hebben we niet op Gran Canaria. Waarom staat hij dan wel op uw site? Geen idee; dit is een gratis upgrade......
Auto gaan ophalen. Hier zat een hele grote schade rechtsvoor op, die niet op het formulier stond aangevinkt. Met de medewerkster om de auto gelopen. Deze merkte de schade niet op. Toen ik haar er uiteindelijk op wees was het commentaar 'Oeps, overlooked, I'm sorry. Good that you noticed it'. Ja ja, dat zal......
Dus om een andere auto gevraagd. Na wat gesteggel kregen we die. Vrijwel schadevrij. Prima wagen. Lekker mee gereden. Ingeleverd met bomvolle tank, verder geen verwikkelingen.
Paar dagen later kreeg ik bericht dat ik € 60 brandstofkosten ging terugkrijgen. Geen toelichting op de reden van het verschil met het betaalde bedrag van €74. Hier een 'incident' van aangemaakt op de website van Goldcar. Geen reactie. Ik krijg € 14 te weinig terug, en daarmee basta.
Gaat me niet om het bedrag. Gaat me er om dat je oneerlijk wordt behandeld, dat de firma zaken anders voorstelt dan ze zijn, dat ze probeert je op te laten draaien voor schade die je niet hebt veroorzaakt en je vervolgens gewoon uitlacht als je aangeeft dat dit niet jouw gewoontes zijn.
Conclusie: Huur hier alleen als je onfatsoenlijk behandeld wilt worden of de kans wilt lopen (veel) meer te betalen dan je dacht.

Sterke punten
Voordelig als je goed oplet.

Zwakke punten
Oneerlijk, een klant moet je uitschudden: hij komt toch nooit meer terug. Onfatsoenlijk.

reacties: