Reviews van deze auteur

Maffiapraktijken

Review over Firefly Car Rental

Auto gehuurd via Ryanair bij Firefly in Bari - Italië.
Daar dit bedrijf een deel uitmaakt van Hertz dacht ik dat dit betrouwbaar was ; niet dus !!
- De auto die klaar stond was niet wat ik gehuurd had ; ander merk , groter , ouder ,rondom geblutst ,meer dan 90.000 Km op teller,verschillende kleine vervelende mankementen, niet echt proper, enz.
- Op luchthaven lang moeten zoeken, telefoneren en wachten op busje om naar verhuurbedrijf gebracht te worden( nergens een aanwijzing te vinden)
- Zeer onvriendelijk personeel.
- Op het verhuurbedrijf probeerde men een extra verzekering aan te smeren voor een oude geblutste auto en was het zéér lang wachten alvorens je kon vertrekken.
- De brandstoftank zou volledig gevuld moeten zijn bij vertrek, bij het wegrijden zag ik dat het instrumentenbord een actieradius aan van 850 Km.aangaf , maar bij een volgende tankbeurt kreeg ik een actieradius van meer dan 1000 Km en was dus de tank bij vertrek niet helemaal vol.
- Bij het terug inleveren van de getankte auto was er nog een actieradius van 950 Km maar kreeg ik de opmerking dat de tank niet helemaal vol was en bijgevolg een rekening van 40€ plus de brandstof die er nog bij zou kunnen.
- Er waren daar nog personen met hetzelfde probleem en het was er een grote chaos op dat kantoor en men sprak alleen Italiaans en een onverstaanbaar Engels.
- We hebben daar een uur doorgebracht eer we terug naar de luchthaven gebracht werden met meer personen in het busje dan toegelaten en het was een helse rit tegen de tijd om onze vlucht nog te halen.

Sterke punten
Prijs

Zwakke punten
Alles ; wegblijven daar !!!

reacties: