Reviews van deze auteur

slechte ervaring Guerin in Porto

Review over Guerin Autoverhuur

Wij hadden vooraf een auto gehuurd via car.rental. Bij aankomst bleek de auto niet beschikbaar. Wij kregen een andere, grotere auto aangeboden. Na het papierwerk dat ong. 1 uur in beslag nam, bleek onze auto onvindbaar. De medewerker moest 2 parkeerterreinen controleren om uiteindelijk onze auto nog niet te vinden. Bleek dat de wagen helemaal vastgeparkeerd tussen rijen andere auto's stond. Na nog eens twintig minuten wachten, wassen en controle kregen we eindelijk, na bijna twee uur, de wagen. Reken daarbij de tijd voor het nemen van de shuttle van de luchthaven naar het kantoor, en je bent heel veel tijd kwijt met het huren van de wagen.
Bij andere verhuurkantoren breng je de papieren in orde en ga je zelf je auto ophalen. Bij Guerin moet een medewerker de auto gaan zoeken, controleren en hem dan voorrijden. Dan moet je zelf de auto nog controleren, de bagage inladen en pas dan kan je wegrijden. De andere klanten staan ondertussen gewoon te wachten. Gevolg: heel lange wachttijden en veel tijdverlies. Er liepen en zaten wel veel werknemers maar wat zij precies deden, is ons niet duidelijk. De wachttijden verkorten in elk geval niet.
Als je de papieren in orde brengt: ook hier het obligate aansmeren van allerlei
onnodige verzekeringen. Het bedrag op je kredietkaart is exorbitant hoog (2020€)
Ook het inleveren van de wagen verliep moeizaam: zeer lange controle van het voertuig waarbij men een schram van ong. 2 cm op de bumper ontdekte. Discussie over het bedrag dat men eiste (495€ zonder BTW), verzekeringen die plots niet in orde bleken te zijn, ...........Je wordt uiteindelijk gedwongen te betalen omdat anders het bedrag op je kredietkaart niet vrijgegeven wordt. Ook nu weer: onvriendelijk personeel en heel veel tijdverlies.

Zwakke punten
geen duidelijke afspraken over verzekeringen
heel veel tijdverlies bij het ophalen en inleveren van de wagen
onvriendelijk personeel
ongeorganiseerd en chaotisch

reacties: