Reviews van deze auteur

Interrent Ibiza - zeer slechte ervaring

Review over InterRent

27 juni 2015 een Renault Clio via Do YOU SPAIN gehuurd, wat opgehaald diende te worden bij INTERRENT op Ibiza Airport. Vervolgens de slechtste ervaring ooit met het huren van een auto opgedaan. Na een lange zoektocht uiteindelijk de balie van Interrent gevonden (in de parkeergarage, i.p.v. de hal van het vliegveld), om vervolgens 1,5 uur te moeten wachten om eindelijk bij een slecht Engels sprekende dame een Fiat Panda (vol met deuken) in ontvangst te mogen nemen.
Op de website van DO YOU SPAIN hadden we bewust een FULL to FULL afspraak aangevinkt, bij de balie bleek dit als FULL TO EMPTY bij Interrent verwerkt te zijn. Volgens deze dame was dit niet terug te draaien, wat resulteerde in extra service kosten (ca. 30 euro) en schandalig hoge kosten voor een volle tank. Na terugkomst van vakantie, bleek er vervolgens door Interrent nog eens 325 euro op onze creditcard in rekening te zijn gebracht. Na meerdere emails naar zowel DO YOU SPAIN als INTERRENT is het nog steeds niet duidelijk waarvoor deze kosten en rekening zijn gebracht of hoe wij de kosten terug vergoed krijgen. Kortom, wij komen nooit meer terug bij DO YOU SPAIN of INTERRENT (onderdeel van EUROPECAR) en raden een ieder af of gebruik te maken van de service van deze partijen!

Sterke punten
GEEN!

Zwakke punten
- Slechte Service: i) auto uit andere categorie dan waarvoor betaald, ii) extra kosten door verkeerde brandstof afspraken (service kosten en schandalige benzine kosten), iii) enorme wachttijden bij het ophalen en afleveren van de auto (met minimale rij), en iv) slecht Engelssprekende medewerkers.

- Onbekende kosten: niet traceerbare afschrijving van onze credit card. Bij verzoek tot informatie, geen reactie vanuit Interrent of Do you Spain.

- Niet betrouwbaar!

reacties: