Reviews van deze auteur

door de strot geduwde extra kosten

Review over SunnyCars

Via Stip reizen een fly drive, ik wilde mijn auto ophalen in Pisa italië, doordat mijn creditcard niet werkte, kon ik de borg uiteindelijk betalen via mijn gewone bankrekening. Ik blij, want ik werd best wel zenuwachtig: normaal zouden ze de auto niet meegeven had ik gehoord.
De vriendelijke mevrouw voeg of ik nog een extra verzekering wilde. Ik was daar zeer duidelijk in: geen extra verzekering nodig. risico draag ik zelf.
Na thuiskomst krijg ik € 106, euro minder terug gestort. Blijkt dat die leuke mevrouw een PAI Plus er op heeft gezet. dus tegen mijn zin en zonder het te melden. toch een extra verzekering blijkt achteraf bij navraag bij Sunny Cars , wat die PAI Plus dan eigenlijk was.
Ik in de veronderstelling dat alles in orde was heb ik niet alle kleine lettertjes gelezen en heb er dus voor getekend. Stom misschien? Maar ik vindt het pure oplichting die volgens Sunny Cars / Europcars niet terug te draaien is.
Ik voel me genaaid!

Sterke punten
Sunny Cars kan met een glasharde , vriendelijke glimlach, en veel verontschuldigende woorden , de boel oplichten. Een soort van Italiën Job.

Zwakke punten
De boel oplichten

reacties: