Reviews van deze auteur

Firefly - eens en nooit meer (Rome Fiumicino)

Review over Firefly Car Rental

Wegens overlijden familie moesten we met grote spoed naar Italie voor de begrafenis (dag later). Reisbureau deed een top job door nog voor dezelfde dag tickets te vinden voor de hele familie tegen ook nog eens acceptabele prijs.

Via rentalcars.com zagen we amper meer auto's om te huren dus snel online geboekt en betaald. Bij boeking vluchtnummer aangegeven alsmede aankomsttijd (23.25) en mobiele nummer (incl. Landnummer).

Vanaf Brussel echter vertraging, vliegtuig moest lang wachten om op te mogen stijgen. Gevolg: niet kunnen bellen en met behoorlijke vertraging op Rome geland (23.55 uur). Zodra we konden bellen, Firefly gebeld. Stond de telefoon gewoonweg uitgeschakeld!!!!!!!!

Meerdere maken geprobeerd, geen gehoor. Andersom geen enkele boodschap van Firefly terwijl we toch 2 auto's gehuurd hadden en men had kunnen zien dat onze vlucht vertraging had.
Bij de bushalte (lekker zoeken, ook een minpunt) ook niemand meer. Getracht bij andere maatschappij te huren maar die hadden geen auto's meer en gingen ook sluiten.
Gevolg: hele nacht op het vliegveld moeten doorbrengen incl. Kleine kinderen, bedankt Firefly!!!!!!!!

Volgende dag 8.00 uur zouden ze open gaan (vele anderen al om 7.00 uur overigens), gezien de vertraging die we al hadden besloten dat uurtje maar even af te wachten. Vanaf 7.55 uur elke minuut gebeld, pas om 8.14 uur vond een - bijzonder onvriendelijke - medewerker het wel een prima tijdstip eens de telefoon aan te zetten en op te nemen. Geen enkele vorm van excuses kon er af, het liet ze volkomen koud dat we met kleine kinderen de nacht op het vliegveld hadden doorgebracht.

Busreisje naar de verhuurlocatie verliep rommelig qua locatie oppikken en hoeveel mensen hij mee zou nemen. De auto's die we meekregen zaten onder de krassen, rondom. Bewust foto's genomen om me niet ook nog eens te laten naaien op dat vlak.
Enige positieve was dat de auto van binnen netjes was.

Inleveren ging vrij soepel en zonder problemen.

Sterke punten
Auto's van binnen netjes

Zwakke punten
Vlucht vertraagd? Reken er maar niet op dat Firefly klaar staat voor zijn klanten ook al hebben ze alle benodigde info, het interesseerd ze geen reet. Idem tijdstip van weer open gaan (bereikbaar zijn).
Personeel bijzonder ongeinteresseerd en onvriendelijk.
Auto zat rondom helemaal onder de krassen en deuken (34.000 op de teller)

reacties: