Reviews van deze auteur

Wat een ellende, nog nooit zoiets meegemaakt!!

Review over Record Go Rent a Car

Dacht hier voor een leuke prijs een simpele auto te huren.Alles behalve dat. Eerst ontzettend lang in de rij bij de balie moeten staan (den wel 40 minuten).
Ik moest 600 euro borg betalen of iets van 7,80 per dag (had voor 9 dagen gehuurd) voor een verzekering. Dacht dat alles al inclusief was, maar dat was verre van het geval. "Wat verwacht je voor zo'n goedkope prijs": wist de medewerker mij van achter de balie te vertellen!!! Om maar niet te veel risico te lopen veel geld kwijt te raken, voor de dagvergoeding gekozen.
Toen nog een onduidelijk verhaal over de benzine. Moest betalen voor het feit dat in de auto vol mee kreeg (24 euro) en er werd 60 euro gerekend voor een volle tank die ik terug krijg als ik hem weer vol inlever.
Vervolgens een heel eind moeten lopen naar de huurauto. Eenmaal onderweg bleek deze een zachte voorband te hebben (0.9 bar ipv 2,5 bar). Een dag later begaf de hele auto het ermee terwijl ik in een parkeergarage stond (gaf geen enkele reactie meer bij het omdraaien van de sleutel in het contact). Auto aan laten duwen en later de klantenservice gebeld (rond 21:30 uur). Kreeg de mededeling dat ik morgen ochtend maar terug moest bellen als de auto het nog steeds niet deed. Gezegd dat ik niet terugbel want ik wil het NU geregeld hebben. De andere ochtend werd om 09:30 een andere auto afgeleverd. Tot overmaat van ramp vergat ik mijn autolader en telefoonhouder uit de huurwagen te halen. Bij het inleveren van de gewisselde huurauto navraag gedaan. Uiteraard hadden ze niets gevonden en ik moest bij thuiskomst maar een email sturen naar Record Go.
Wat een ellende allemaal, voel me ontzettend bedrogen en heb spijt als haar op me hoofd dat ik hier geboekt heb. Dit nooit meer!!!!

Sterke punten
Kan geen positieve punten bedenken behalve dat de 2e auto (Hyundai i30) beter reed dan de 1e huurauto (Nissan Note).

Zwakke punten
Slechte Service
Agressieve "Klantvriendelijkheid"
Misleiding van brandstof en extra kosten zoals verzekeringen/borg
Slechte logistieke ligging op vliegveld Malaga
Slechte huurwagen
Lange wachttijden balie

reacties: