Reviews van deze auteur

We proberen voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten

Review over Firefly Car Rental

En inderdaad....100 euro meer afgeschreven van mijn creditcard dan de oorspronkelijke 162 euro die op de offerte stond.
Natuurlijk zonder specificatie!
Na wat bellen en lang wachten...kreeg ik uitleg over de extra kosten nl. : Benzine (ik heb op het vliegveld, ca.1 km voor inleverplek, de tank wel zo nokvol gegooid dat de benzine er overheen klotste.) Extra kosten van 27 euro dus pure diefstal. Extra verzekering die ik expleciet geweigerd heb wordt toch berekend (oplichting). Daarnaast natuurlijk de kosten voor betalen met creditcard...staat niet in de offerte.
De staat waar de auto in verkeerde was ook niet zo best. De auto zat vol deuken en krassen, terwijl auto redelijk nieuw was. Maar de basisverzekering dekt alle schade aan corroserie dus heb ik mij daar niet heel druk om gemaakt. Wel wat foto's genomen voor wij gingen rijden.

Eigenlijk kan het ook eigenlijk niet om een auto te huren voor 9euro per dag.
Als je een bezettingsgraag van ca. 70% hebt en de kosten voor het personeel / administratie + kosten van de garage op een dure locatie als een vliegveld + de financiering van de auto'smeeneemt kan er alleen van het in rekening brengen van de lage offerteprijzen nooit een winstgevend bedrijf bestaan.
En dus zolang wij voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten en dus blijven huren bij Firefly blijft deze dochter van Hertz gewoon bestaansrecht houden door standaard zeg 60% boven op de offerteprijs door te belasten.

Ik zal niet de laatse zijn.

Sterke punten
Goed concept van Hertz!

Zwakke punten
Oplichting in een businessplan verwerken is wel een zwak uitgangspunt.

reacties: