Reviews van deze auteur

Slechte informatie verstrekking over huurkosten

Review over Firefly Car Rental

Eigenlijk had ik het kunnen weten een auto huren voor 106 euro kan natuurlijk niet.
Maar wel gedaan en ja dan op de blaren zitten. Toch de verzekering erbij afgesloten. Anders wordt je creditcard voor 600 euro geblokt uit ervaringen weet ik dan ook dat ze altijd wel wat vinden om een deel of gehele bedrag niet meer te deblokkeren.
Wat het probleem van deze dochter van Hertz (inderdaad van Hertz) is, is dat ze totaal niet communiceren in hun bevestigings mail wat de additionele kosten zullen zijn.
Uiteindelijk in mijn geval, 85 euro verzekering, BTW, handelingskosten, CreditCard Fee (vreemd want je kan alleen maar creditcard gebruiken) Brandstof deposit. Uiteindelijk 182 euro meer kosten dan de bevestiging was.
Uiteindelijke de beschadigde auto op gehaald zonder personeel, foto gemaakt van de beschadigingen en medegedeeld. Kreeg ik te horen dat maakt toch niet uit, u heeft all in verzekering.

Sterke punten
Keurig te woord gestaan door de lokale personeelsleden. En meerdere malen met alle geduld te woord gestaan.

Zwakke punten
Lijkt goedkoop.
Alles online.
Goedkoop blijkt duurkoop te zijn.
Drukke balie

reacties:

Review: Firefly in Bari: doe het niet!!!

Aanhangig maken bij Hertz. Het is inderdaad een dochter onderneming welke als internet verhuurder (wat je niet kan herleiden) opereert. Herz heeft vorig jaar bij mij alles keurig opgelost