Reviews van deze auteur

Firefly Car Rental: pure oplichters!

Review over Firefly Car Rental

Kan me aansluiten bij alle andere reviews over de oplichtingspraktijken in combinatie met slechte service. Zoals onvindbare balie, lange rij wachtenden, te weinig personeel, niemand te zien bij daadwerkelijk afhalen auto op achteraf parkeerterrein en niemand te zien bij inleveren. Veel krassen op auto maar gelukkig daar geen problemen over gehad na inleveren.
Ellenlange discussie over feit dat ik eigen risico kon afkopen terwijl ik dat al had gedaan bij Auto Europe. Was volgens Firefly geen probleem want dat werd dan afgemeld en zou ik dat geld terugkrijgen, uiteraard ben ik daar niet op in gegaan...........
Na enige tijd VISA afschrijving zonder enige onderbouwing. Navraag (dankzij VISA, prima service) bleek dit te gaan om brandstofkosten terwijl ik de auto volgetankt had ingeleverd. Heb daar geen nota van gehad, geen bewijs gezien, geen handtekening voor gezet en geen pincode voor ingetikt. Kan bovendien aantonen met tankbonnetje, locatie van tanken en km stand van papieren van Firefly dat ik getankt heb wat er verreden is.
Nog merkwaardiger: de transactiedatum van de brandstof ligt 4 dagen voordat ik de auto had ingeleverd.
Kortom: boek nooit bij Firefly. Je bent gewaarschuwd.
PS: de huurprijs is inderdaad verleidelijk goedkoop. Maar goedkoop is duurkoop.

Sterke punten
Oplichten

Zwakke punten
alleen maar behalve oplichten

reacties: