Reviews van deze auteur

Veel extra kosten later

Review over CarDelMar

Van 4 t/m 14 november hebben wij een auto gehuurd in Alicante via Cardelmar bij Centauro. Dit is ons erg tegengevallen. Via internet hadden wij al 130 euro betaald aan Cardelmar. Bij aankomst in Alicante moesten wij nog eens 210 euro betalen voor van alles en nog wat. Weigeren en discussieren had geen zin. Aangezien we Spaans spreken dachten we dat dat wel zou helpen, maar de medewerker van Centauro bleef volharden dat verzekering, 2e chauffeur en benzine bij elkaar 210 euro waren. Zo begon onze vakantie helemaal niet leuk en het duurde heel lang omdat wij ook bleven proberen of er niet wat van de prijs af kon.
Ook bleek er geen Ford Fiesta of soortgelijke auto meer te zijn. Het was of een veel grotere auto of een Fiat Panda die een te zwakke motor heeft om de berg op te gaan. Er stonden wel Ford Fiesta's maar die waren onverzekerd, zo vertelde men ons. Na weer een uur praten en boos worden kregen we uiteindelijk toch nog een Opel Corsa mee.
Volgende keer toch maar bij een bekend verhuurbedrijf de auto huren. Dan weet je beter waar je aan toe bent en de prijs is uiteindelijk daar net zo hoog.

Zwakke punten
Klantonvriendelijke medewerker van Centauro, onverwachte kosten en geen Ford Fiesta of soortgelijke auto beschikbaar.

reacties: