Reviews van deze auteur

NOOIT meer Firefly of rentalcars.com

Review over Firefly Car Rental

Aangekomen op luchthaven Faro (Portugal) zouden we volgens de papieren die ik twee dagen ervoor heb ontvangen opgehaald worden. nou mooi niet, na als maar vragen na een uur doorverwezen naar het kantoor van Hertz, daar aangekomen stond er een busje dat ons naar een achteraf gebouwtje bracht en daar zat Firefly, commentaar voor het niet ophalen: was pas verhuisd (zag het niet naar uit) en de tekst was nog niet aangepast.
Daar kregen we te horen dat we 90 euro moesten betalen voor de benzine en maar met een lege tank terug moesten komen. 90 euro voor een Fiat Punto, dat is drie keer over de kop, niet normaal. Verder was elke tik op de snelweg (tax) 1.50 voor ons, dit terwijl de prijzen altijd ruim onder de 1.50 waren.

Voor ons nooit meer via Rentalcars.com iets boeken en zeker niet bij Firefly.

Sterke punten
totaal geen

Zwakke punten
alles

Goedkoop=duurkoop

Review over AutoEurope

Auto Europe werkt in Italië/Sicilië samen met Locauto. Prijzen zijn aantrekkelijk, maar als u niet oppast wordt u er zo ingeluist. Bij afhalen van de auto bleek er bestaande schade te zijn, welke ook keurig stond vermeld op het formulier. De schade zat alleen iets meer aan de voorkant van de auto. Bij terugbrengst van de auto werden wij echter ineens aansprakelijk gesteld voor dezelfde bestaande schade aan de auto, terwijl deze reeds aanwezig was bij ophalen! Locauto was niet voor rede vatbaar en de service is zeer slecht te noemen! Let daarom op bij AutoEurope: goedkoop=duurkoop! Voor u het weet draait u voor schade op die niet door u zelf gemaakt is. Voor ons reden om niet meer met deze maatschappij te boeken!

Sterke punten
-

Zwakke punten
goedkoop=duurkoop

reacties: