Reviews van deze auteur

Onbekend maar een blijvertje

Review over CarDelMar

Heb al verschillende malen gehuurd met andere bedrijven (lees: Autoeurope, sunnycars etc.). Cardelmar had de beste aanbieding dit keer en dus maar de proef op de som genomen. Omdat ik al ervaring had met het hele bemiddelaarssysteem wist ik wat me te wachten stond.

Aangekomen bij Maggoire op Palermo LH kreeg ik keurig de auto (de categorie) mee die ik had geboekt. Geen extra verzekeringen en geen volle tank kopen o.i.d., wat ik ook veel heb gelezen overal (dit schijnt vooral bij de Spaanse verhuurders een probleem te zijn). Had ook via cardelmar het all inclusive pakket geboekt zodat ik ingeval van schade ook netjes mijn geld zou terugkrijgen. Dit heeft zich geloond!

Op de laatse dag had ik net dat ene muurtje niet gezien. Achterkant aan diggelen, dus ik in de stress (was mijn eerste schade). Ik meteen cardelmar gebeld, die hebben me keurig uitgelegd wat ik moest doen (zelfs in het nederlands). Schade rapport en rekeningen ingeleverd bij terugkomst. Het heeft 2 weken geduurd voordat ik mijn geld terug had, maar alles was wel netjes afgehandeld. Zeer professioneel, volgende keer weer!

Groeten,

Renee

Sterke punten
- net en informatief aan de telefoon
- duidelijke webpage
- doen wat ze zeggen

Zwakke punten
- het duurde me net iets te lang om mijn geld terug te krijgen (2 weken, dat kan korter)

reacties: