Reviews van deze auteur

Perfecte bemiddeling

Review over CarDelMar

Wij zijn prima geholpen door cardelmar, voor onze huurauto in Canada. De auto's hier waren stukken goedkope dan bij Sunny cars of Autoeurope (die ik eigenlijk beter ken). Omdat ik dit bedrijf niet echt kende heb ik voor de zekerheid gebeld met hun klantenservice. Ben keurig in het Nederlands te woord gestaan en perfect geholpen met mijn vragen. Ik had namelijk desastreuse verhalen gehoord van vrienden van ons, over de verzekering van een huurauto. De klantenservice had me helemaal gerust gesteld, heb daarna online geboekt. Dit was zeer overzichtelijk en makkelijk overigens. We hebben direct voor Avis gekozen omdat we deze kende vanuit eerder autohuureraringen.

Eenmaal geland in Vancouver, konden we probleem loos en zonder gedoe in een gloednieuwe auto instappen. De hele reis geen problemen gehad en bij het inleveren ging ook alles goed (daar hadden we dus een beetje angst voor).

Voor onze volgende reis naar Zuid-Afrika hebben we alweer geboekt bij hun. Vanuit ons dus een echte aanrader!

Liefs,

Kristina

Sterke punten
prijs, vriendelijkheid, komen afspraken na, kennis van zaken, betrouwbaar

Zwakke punten
Nog niet bekend, maar ik houd jullie op de hoogte!

Alles perfect geregeld

Review over CarDelMar

Hebben voor onze reis naar Portugal een auto gehuurd bij cardelmar. Zij waren verre weg het goedkoopst, dus hadden gevoel dat misschien iets anders niet zou kloppen. Niets bleek minder waar, bij aankomt in Lissabon netjes te woord gestaan en kregen zelfs een gratis upgrade omdat de geboekte categorie niet meer beschikbaar was. Geen extra kosten gekregen en alles is prima verlopen. Hadden ook de All inclusive plus verzekering genomen zodat als er iets gebeurde het netjes opgelost wordt. Gelukkis is er niets gebeurd en alles is op rolletjes gelopen. Boek dit jaar weer voor onze volgende vakantie! Bedankt.

Sterke punten
- Top prijzen
- Bieden wat ze beloven
- Website is overzichtelijk (je ziet wat je boekt)

Zwakke punten
- Geen

reacties:

Review: Geen klagen

Heb zelf ook al jaren lang goede ervaringen met hun. Ook als je schade hebt, komen ze over de brug mits je hebt geboekt met een verzekering (niet onbelangrijk ;) )........