CarDelMar - 88 Reviews

Last updated: 19 juni 2019
CarDelMar Logo

23.8% aanbevolen, 88 Reviews

 1. CarDelMar
 2. Algemeen
 3. Waarborg
 4. Leeftijd bestuurders
 5. Wijzigen en annuleren van een boeking
 6. Benodigdheden
 7. Contactgegevens
 8. CarDelMar video
 9. CarDelMar Reviews
 10. Schrijf ook een review over CarDelMar

Niet tevreden over CarDelMar? Probeer dan eens RentalCars.

CarDelMar

CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto?s aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren.

Op de Nederlandse markt onderscheidt Car Del Mar zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto?s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All-inclusive prijzen van CarDelMar écht all-inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten.Daarnaast biedt CarDelMar een ongekende goede en snelle service.

CarDelMar Details

Hits: 7510

URL: http://www.cardelmar.nl/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 88

Algemeen

CarDelMar is een tussenpersoon in het verhuren van auto's en geniet het vertrouwen zowel de klant als de partners. Dit wordt vertaald in een aantal regels van 'Do's and Don'ts'. Deze definiëren de regels die in alle diensten toereikend moeten zijn, of het nu gaat om de keuze van autoverhuurbedrijven, waarmee samengewerkt wordt, de bestemming of de prijsbepaling. Daarnaast worden kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel gehouden bij CarDelMar.

Waarborg

De meeste klanten vragen zich of zij een waarborg moeten achterlaten bij het afhalen van een auto. Bij CarDelMar moeten klanten een creditcard tonen bij het afhalen van een auto. De lokale autoverhuurder zal dan een bepaald bedrag op de credit card blokkeren/ een pre- autorisatie bewerkstelligen om de vrijstelling in geval van schade of verlies van het voertuig te dekken. Een waarborg kan niet contant of middels een debit card betaald worden. De waarborg wordt weer vrijgegeven in geval er geen sprake is van schade of verlies van de huurauto.

Leeftijd bestuurders

Elke autoverhuurder legt een bepaalde leeftijdsbeperking vast per land en voertuigklasse. In de lokale voorwaarden staat precies aangegeven welke leeftijdsbeperking van toepassing is bij de desbetreffende autoverhuurder. In de lokale voorwaarden staat ook aangegeven hoe lang een bestuurder in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs en of er eventuele kosten in rekening worden gebracht voor jonge bestuurders. Voor jonge bestuurders worden meestal extra kosten in rekening gebracht omdat er een verhoogd risico is op ongevallen. Ook de eventuele leeftijdsbeperkingen voor oudere bestuurders kan men terug zien in de lokale voorwaarden.

Wijzigen en annuleren van een boeking

Klanten kunnen een boeking tot uiterlijk 24 uur voor de afhaaltermijn wijzigen of extra opties toevoegen aan de reservering. In dit geval kan gedacht worden aan een navigatiesysteem of een kinderzitje toevoegen aan de reservatie. Het wijzigen van een boeking kan via de Service Hotline via het telefoonnummer +49 (0)69 153 253 050 (vaste oproep in het Duitse netwerk, kosten variëren volgens provider).


Als klanten de boeking tot 24 uur vóór de huur willen annuleren, dan is het niet nodig te bellen. De huurwagen kan men annuleren in de login-zone "Mijn CarDelMar"

Benodigdheden

Klanten die een huurauto afhalen moeten een geldige rijbewijs, categorie B (Euro-norm) overleggen bij de lokale autoverhuurder. Het rijbewijs moet in het land van verhuur geldig zijn (rijbewijzen die in het land van de huur niet leesbaar zijn moeten door een internationaal rijbewijs worden begeleid). Meestal is het nodig dat de bestuurder resp. de bijkomend ingeschreven bestuurder(s) minstens één jaar, in sommige landen ook tot 3 jaar, in bezit is van een geldig rijbewijs. Daarnaast moet de bestuurder ook een paspoort/identiteitsbewijs en een credit card op zijn/haar naam overleggen. Hetzelfde geldt ook voor de bijkomende bestuurders.

Contactgegevens

CarDelMar is in Nederland van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot en met 18.00 uur te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0) 707 709 161 (Landelijk tarief).

CarDelMar video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zT7yEipGTvM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


CarDelMar Acties & Nieuws

 • 6 maart 2015 CarDelMar - 10e verjaardag is 10% korting
  CarDelMar bestaat 10 jaar en heeft om het te vieren 10% korting op alle autohuur wereldwijd. Deze actie is geldig op alle boekingen die vóór 15 maart 2015 worden geboekt. CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto's aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren. Lees verder

CarDelMar reviews (88):

CarDelMar - 100% Opnieuw met CarDelMar

0

Review:
In tegenstelling wat sommige reviews over CarDelMar zeggen, kunnen wij hier ons niet in vinden. Door een fout van een andere verhuurmaatschappij hadden wij geen auto tot onze beschikking. Uiteindelijk een andere auto gehuurd en de eerst volgende werkdag, CarDelMar gebeld en de situatie uitgelegd.
Zij gaven mij het gevoel dat alles in orde kwam en ik moest gaan genieten van de vakantie. Het was de eerste keer dat ik bij CDM een auto heb gehuurd, dus heel erg zeker ben je er niet van. Afijn, na de vakantie komt het uur van de waarheid dichter en dichterbij. Na wat mailcontact met CDM en het insturen van de rekening, kregen we het gevraagde gedeelte uitgekeerd.
Voor ons komt er geen andere verhuurmaatschappij meer op vakantie, alleen CDM! Wij zijn echt dik en dik tevreden met hun service!

Sterke punten:
Klantenservice na de vakantie; contactmomenten tijdens de vakantie; het geduld tijdens het mailen

Sander beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

CarDelMar - partners van cardelmar

0

Review:
Cardelmar: alleen communiceren in het engels. Is niet erg klantvriendelijk voor een Nederlander.
Partner Firefly heeft haar zaakjes niet voor elkaar.
Voor een standaard navigatiesysteem vraagt men € 5,-- per dag, extra bovenop de prijs, die in Nederland betaald is. Pure diefstal. Als ik niet zou betalen: haalt men de navigatie uit de auto? Dan een alternatief voor de categorie Ford Mondeo: Fiat 500. Schandalig. Onder druk betaald. Vervolgens een vuile auto, zowel binnen als buiten. Electronisch info systeem: volledig de weg kwijt. Ruitenwissersproeiers werken niet.
Eerdere huur via Cardelmar was prima, maar de partner Firefly kunnen ze beter afwijzen.
Auto inleveren: niemand te zien.

Sterke punten:
Heel veel aanbod

Zwakke punten:
Communicatie uitsluitend in het engels.
Is er controle over de partners/verhuurbedrijven?

Willem beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

CarDelMar - schijf een positief bericht

1

Review:
Schrijf een positief bericht anders wordt deze niet vermeld.
Dus hier geen auto huren.

Sterke punten:
ze verdienen goed aan je.
Verhuurder en onderverhuurders wijzen altijd je claim af, of verwijzen naar elkaar.

Zwakke punten:
allemaal oplichters

Dankers beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

CarDelMar - Dankzij CarDelMar alles toch nog goed gekomen

0

Review:
Wij hebben een auto gehuurd via CarDelMar bij RecordGo. We hebben bij de reservering gelijk een All Inclusive Plus verzekering afgesloten. Bij het inleveren vonden ze bij RecordGo schade aan de auto. Er zat een kras ergens onder de voorbumper. Iets wat ons als huurder nooit zou zijn opgevallen. Men lacht je gewoon uit bij RecordGo. Wat een oplichters zijn dat. Totale kosten bijna € 400,-!!! Als je thuis komt is het ook al afgeschreven van de VISA card. Heb gelijk online de schade gemeld. Zelfde dag bevestiging dat schade gedekt is. Ongeveer 14 dagen later geld op mijn rekening. Dank je wel CarDelMar voor de snelle afhandeling!

Sterke punten:
- Online schadeafhandeling.
- Uitkomst beoordeling binnen 1 dag.
- Geld rond 14 dagen na melding ontvangen op rekening.

Zwakke punten:
- Alles moet in het engels

Maurice B. beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

CarDelMar - al jaren positieve ervaring met Cardelmar

0

Review:
Al een jaar of 5 maak ik zeer regelmatig gebruik van Cardelmar. Tot volle tevredenheid! In alle jaren een keer hulp moeten zoeken over een verhuurder (er was geen auto beschikbaar). Dat werd onmiddellijk keurig opgepakt en ook opgelost door Cardelmar.

Om een en ander te blijven controleren kijk ik ook altijd wel bij andere verhuur-sites: de prijs inclusief de afkoop van eigen risico is vaak de meest gunstige. Die afkoop van eigen risico raad ik iedereen aan, want dat scheelt echt veel geld en het scheelt bij het ophalen van je huurauto ook nog een boel tijd.

Sterke punten:
Goede prijs inclusief afkoop eigen risico

Zwakke punten:
- geen zwakke punten; wel prijs blijven vergelijken.

John beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

CarDelMar - Zeer goede bemiddelaar!

0

Review:
Ben zeer tevreden over car del mar. Huur al zeker 6 jaar op een rij bij hun een auto voor mijn vakantie. Zowel in Griekenland, Portugal alsook op Ibiza geen problemen gehad.

In de laatst genoemde hadden we een schade gereden, gelukkig hadden het geld (na een beetje wachten, 1 maand) netjes terug gekregen.

Dit jaar testen we car del mar in USA uit. Hopelijk gaat het net zo goed als voorgaande jaren.

Sterke punten:
- Duidelijk
- Vele merken
- Geen addertjes

Zwakke punten:
- Contact is prima maar vond 1 maand wachten op geld toch een beetje lang

Gerard beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

CarDelMar - Perfect

0

Review:
Na lang zoeken op internet en lezen van reviews, toch gekozen voor CarDelMar (die leken toch de beste kaarten te hebben). Voorheen alleen ervaring met Autoeurope in Portugal. Nu dus CarDelMar in Griekenland. Dat is ons prima bevallen. Hadden een auto direkt op de luchthaven van Heraklion. Er werd netjes op ons gewacht (auto stond al klaar omdat we vluichtnummer hadden opgegeven). Geen gedoe, konden meteen op pad.

Terugbrengen ging ook vlekkenloos. Verzekering bij CarDelMar was wezenlijk goedkoper als ter plaatse, dikke aanrader dus. Maar gelukkig heb ik de verzekering niet hoeven aan te spreken.

Minder is de borg, maar dat is bij alle autoverhuurders zo helaas. Maar positief; de borg wordt geblokkeerd en niet afgeboekt. Dus direct na inleveren heb je het bedrag ook weer ter beschikking.

Voor herhaling vatbaar!

Sterke punten:
Website
Prijs
Voorwaarden
Snel ophalen/inleveren

Zwakke punten:
borg (net als alle andere)

Dennis beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

CarDelMar - Car Del Mar prima

0

Review:
Auto gehuurd via CarDelMar. Eerst via de site, was om een of andere reden niet binnengekomen. Daarna via de telefoon contact gezocht en zo de reservering gemaakt. Goede prijs, en op de lcuhthaven stond een prima auto gereed. Moesten daar wel 100 euro borg betalen waar we niet van op de hoogte waren, maar die is nadat we de wagen weer netjes hadden terug gebracht ook weer keurig terug gestort. Kortom geen problemen, prima verlopen.

Sterke punten:
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Zwakke punten:
Er had een duidelijke communicatie moeten zijn over de borg die we nog moesten betalen.

John beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

CarDelMar - Onbekend maar een blijvertje

0

Review:
Heb al verschillende malen gehuurd met andere bedrijven (lees: Autoeurope, sunnycars etc.). Cardelmar had de beste aanbieding dit keer en dus maar de proef op de som genomen. Omdat ik al ervaring had met het hele bemiddelaarssysteem wist ik wat me te wachten stond.

Aangekomen bij Maggoire op Palermo LH kreeg ik keurig de auto (de categorie) mee die ik had geboekt. Geen extra verzekeringen en geen volle tank kopen o.i.d., wat ik ook veel heb gelezen overal (dit schijnt vooral bij de Spaanse verhuurders een probleem te zijn). Had ook via cardelmar het all inclusive pakket geboekt zodat ik ingeval van schade ook netjes mijn geld zou terugkrijgen. Dit heeft zich geloond!

Op de laatse dag had ik net dat ene muurtje niet gezien. Achterkant aan diggelen, dus ik in de stress (was mijn eerste schade). Ik meteen cardelmar gebeld, die hebben me keurig uitgelegd wat ik moest doen (zelfs in het nederlands). Schade rapport en rekeningen ingeleverd bij terugkomst. Het heeft 2 weken geduurd voordat ik mijn geld terug had, maar alles was wel netjes afgehandeld. Zeer professioneel, volgende keer weer!

Groeten,

Renee

Sterke punten:
- net en informatief aan de telefoon
- duidelijke webpage
- doen wat ze zeggen

Zwakke punten:
- het duurde me net iets te lang om mijn geld terug te krijgen (2 weken, dat kan korter)

Renee beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

CarDelMar - Prima

0

Review:
Via CardelMar een auto gehuurd in Porto, alles is prima verlopen, we werden netjes op vliegveld Porto opgehaald, naar de autoverhuurder gebracht, prima uitleg (in het engels) gekregen. Ons werd niets aangesmeerd, we hebben eerder extra kosten bespaard door eerlijke voorlichting over verhuur tolkastje.De auto was nagenoeg nieuw en schoon.

Dolman beveelt CarDelMar aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over CarDelMar

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou CarDelMar aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou CarDelMar aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek CarDelMar


Home » Tussenpersonen » CarDelMar
DMCA.com Protection Status