CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto?s aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren. Op de Nederlandse markt onderscheidt Car Del Mar zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto?s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All-inclusive prijzen van CarDelMar écht all-inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten.Daarnaast biedt CarDelMar een ongekende goede en snelle service.

Algemeen

CarDelMar is een tussenpersoon in het verhuren van auto's en geniet het vertrouwen zowel de klant als de partners. Dit wordt vertaald in een aantal regels van 'Do's and Don'ts'. Deze definiren de regels die in alle diensten toereikend moeten zijn, of het nu gaat om de keuze van autoverhuurbedrijven, waarmee samengewerkt wordt, de bestemming of de prijsbepaling. Daarnaast worden kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel gehouden bij CarDelMar.


Waarborg

De meeste klanten vragen zich of zij een waarborg moeten achterlaten bij het afhalen van een auto. Bij CarDelMar moeten klanten een creditcard tonen bij het afhalen van een auto. De lokale autoverhuurder zal dan een bepaald bedrag op de credit card blokkeren/ een pre- autorisatie bewerkstelligen om de vrijstelling in geval van schade of verlies van het voertuig te dekken. Een waarborg kan niet contant of middels een debit card betaald worden. De waarborg wordt weer vrijgegeven in geval er geen sprake is van schade of verlies van de huurauto.


Leeftijd bestuurders

Elke autoverhuurder legt een bepaalde leeftijdsbeperking vast per land en voertuigklasse. In de lokale voorwaarden staat precies aangegeven welke leeftijdsbeperking van toepassing is bij de desbetreffende autoverhuurder. In de lokale voorwaarden staat ook aangegeven hoe lang een bestuurder in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs en of er eventuele kosten in rekening worden gebracht voor jonge bestuurders. Voor jonge bestuurders worden meestal extra kosten in rekening gebracht omdat er een verhoogd risico is op ongevallen. Ook de eventuele leeftijdsbeperkingen voor oudere bestuurders kan men terug zien in de lokale voorwaarden.


Wijzigen en annuleren van een boeking

Klanten kunnen een boeking tot uiterlijk 24 uur voor de afhaaltermijn wijzigen of extra opties toevoegen aan de reservering. In dit geval kan gedacht worden aan een navigatiesysteem of een kinderzitje toevoegen aan de reservatie. Het wijzigen van een boeking kan via de Service Hotline via het telefoonnummer +49 (0)69 153 253 050 (vaste oproep in het Duitse netwerk, kosten variren volgens provider). Als klanten de boeking tot 24 uur vr de huur willen annuleren, dan is het niet nodig te bellen. De huurwagen kan men annuleren in de login-zone "Mijn CarDelMar"


Benodigdheden

Klanten die een huurauto afhalen moeten een geldige rijbewijs, categorie B (Euro-norm) overleggen bij de lokale autoverhuurder. Het rijbewijs moet in het land van verhuur geldig zijn (rijbewijzen die in het land van de huur niet leesbaar zijn moeten door een internationaal rijbewijs worden begeleid). Meestal is het nodig dat de bestuurder resp. de bijkomend ingeschreven bestuurder(s) minstens n jaar, in sommige landen ook tot 3 jaar, in bezit is van een geldig rijbewijs. Daarnaast moet de bestuurder ook een paspoort/identiteitsbewijs en een credit card op zijn/haar naam overleggen. Hetzelfde geldt ook voor de bijkomende bestuurders.


Contactgegevens

CarDelMar is in Nederland van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot en met 18.00 uur te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0) 707 709 161 (Landelijk tarief).


CarDelMar video


Artikelen over CarDelMar

CarDelMar - 10e verjaardag is 10% korting

CarDelMar bestaat 10 jaar en heeft om het te vieren 10% korting op alle autohuur wereldwijd. Deze actie is geldig op alle boekingen die vr 15 maart 2015 worden geboekt. CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto's aan in 60 landen en op meer [...]

CarDelMar Reviews

  • Cardelmar is een slecht(s)(e) bemiddelaar richting de werkelijke verhuurder. Ze hebben dan ook geen enkele invloed op het product. Dit geven ze zelf ook toe. Of je een goede auto of slechte auto krijgt .... daarop heeft Cardelmar geen invloed. Veel reacties op deze site gaan over kosten en het uiterlijk van de auto. Kosten: Cardelmar betaalt in geval van schade het eigen risico terug. Dus ben je goedkoper uit (?) ik dacht ook een al risk verzekering te hebben. Echter bij aankomst bleek het slechts om een beperkte verzekering te gaan. Wat Cardelmar even vergeet te vertellen! Of ik dan in geval van schade geholpen ben met het eventueel (onder welke condities dan) terug betalen van mijn eigen risico kan ik niet beoordelen, omdat niet helemaal duidelijk is wat wel en wat niet is inbegrepen in de basisverzekering.

    Sommige mensen vinden Cardelmar goed communiceren. Een voorbeeld: U krijgt bij levering een volle tank. Bij het terug brengen kosten deze tank u €80,- u krijgt dus een sigaar uit eigen doos. Inderdaad een helder stukje communicatie!

    Bij het aanspreken van de service-afdeling op deze zaken is de mededeling steevast. Hier kunnen wij niets aandoen, dit zijn de regels van de verhuurder.
    Een auto huren via een bemiddelaar die er een eigen smaak je aan toevoegt , zonder verantwoordelijkheid te nemen, is een risico.

    Vaak gaat het goed en dan stapt men gauw over deze dingen heen. Maar wanneer het fout gaat .... Dan is het te laat. Mijn punt is Cardelmar verkoopt gebakken lucht!

    Sterke punten
    Goed verkoop verhaal.

    Zwakke punten
    Ze zijn niet thuis als het om het nemen van verantwoordelijkheid gaat. Dan moet je het het aar uitzoeken met het verhuurbedrijf. Uit de reactie van de servicedekmedewerker maak ik op dat cardelmar de ervaring heeft dat bemiddeling door cardelmar veel tijd kost en weinig oplevert. Dus laat cardelmar het liever achterwegen.

    Door Toon op 22 juli 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Cardelmar sluit deals af met haar klanten die ze niet waar kan maken. Immers Cardelmar is geen eigenaar van de auto en geeft aan dat je als klant zelf op lokatie een contract afsluit met het autoverhuurbedrijf. Cardelmar verkoop haar product met een all risk verzekering, terwijl dit niet is afgesproken/afgestemd met de lokale verhuurder van de auto. De lokale verhuurder zal je hier op wijzen. Caldelmar geeft aan het eventuele eigen risico te vergoeden indien nodig. Let op dit is niet hetzelfde als een all risk verzekering. Kortom je krijgt op dit punt niet wat je heb gekocht. Dit riekt naar fraude!

    Ik heb hierover contact op genomen met Caldelmar. Ze wijzen elke verantwoordelijkheid van de hand onder het mom 'je sluit een deal lokaal af en niet met ons'. Hoezo? Ik ben toch klant bij Cardelmar? Een autohuren is meer dan een nieuw model meekrijgen .... Ik kreeg van De Cardelmar medewerker college in de vieze praktijken van autoverhuurders uit De zuidelijke landen. Nu huur ik regelmatig over de hele wereld auto's. Maar een dergelijke situatie heb ik nog niet eerder meegemaakt. Nooit meer Cardelmar!

    Sterke punten
    Cardelmar is snel in het reageren op een bestelling.

    Zwakke punten
    De communicatie website en opdrachtbevestiging is misleidend en onduidelijk.
    Service en ondersteuning is ingericht op het afschuiven naar de lokale verhuurder.

    Door LH op 22 juli 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • My booking procedure at Cardelmar was interrupted after I gave my credit card and CVC number. My attempts to re-enter the Cardelmar website produce a refusal (I tried to enter about 10 times). Customer services (friendly, English spoken) can't find my details. Fortunately, my bank informs me that no amount has been withdrawn from my credit card account. I will check in the forthcoming days.

    Door Rene op 4 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via CardelMar een auto gehuurd in Porto, alles is prima verlopen, we werden netjes op vliegveld Porto opgehaald, naar de autoverhuurder gebracht, prima uitleg (in het engels) gekregen. Ons werd niets aangesmeerd, we hebben eerder extra kosten bespaard door eerlijke voorlichting over verhuur tolkastje.De auto was nagenoeg nieuw en schoon.

    Door Dolman op 2 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben op Ibiza voor 2 weken een auto gehuurd via hun. Auto was in orde alleen de opdringerige wijze waarop de leverancier ons nog een extra verzekering wilde verkopen beviel ons niet. Dit heeft dan ook niets met car del mar zelf te maken. Na 10 minuten strijd toch de auto meegrekegen zonder extra verzekering (die hadden we tenslotte al voor een fractie van de prijs geboekt bij car del mar).

    Auto op Ibiza was ideaal, AC is een must en je kunt alle op je gemakje bekijken en eens naar de minder bezochten baaien gaan. Voor herhaling vatbaar zou ik willen zeggen!

    Tip: Laat je geen verzekering aandraaien door de lokale verhuurders, car del amr heeft dit zelf al goed geregeld.

    Sterke punten
    makkelijk boeken, overzcithelijk, "what you see is what you get", prijstechnisch de voordeligste

    Zwakke punten
    - opdringerige leverancier op Ibiza

    Door Carmen op 20 juni 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • cardelmar is ons voor de 2e keer oprij zeer goed bevallen. Hadden een auto in Portugal gehuurd (in Porto opgehaald en in Lissabon teruggebracht). Kregen bij aankomst een prachtige en schone auto die nog net geen 10.000 km gelopen had. Reis is goed verlopen, geen problemen gehad en ook het terugbrengen ging vlekkenloos. Volgend jaar weer!

    Groeten Patrick

    Sterke punten
    service, prijs, eenvoud

    Zwakke punten
    ?

    Door Patrick op 20 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 17-6-2013
    Op CarDelMar is niets aan te merken. Duidelijke site met genoeg informatie. Wij hebben uiteindelijk bij Avis geboekt omdat wij daar al eerder goede ervaringen hadden. Dit keer een grotere auto, een Seat Leon all inclusive zonder afkoop eigen risico ruitschade voor een redelijk bedrag.
    Al weken voor vertrek hebben we de voucher ontvangen in onze e-mailbox. Helemaal TOP! Op de dag van aankomst op Faro halen we onze gehuurde auto gelijk op bij Avis. Bij de balie wordt ons verteld dat wij geen afkoop eigen risico hebben, terwijl dit wel in de papieren staat, een discussie die we niet gingen winnen. Omdat wij geen problemen wilde aan het eind van de vakantie schade etc hebben we ter plekke weer moeten betalen. Uiteindelijk kregen we de sleutel en hebben we een nieuwe Opel Astra gekregen van nog geen drie maanden oud!
    Doordat wij een auto hadden hebben we veel van Portugal kunnen zien, In totaal heeft de auto ons bijna 450 euro gekost, beetje jammer als je van nog geen 200 euro uitgaat.


    20-6-2013
    Inmiddels zelf maar telefonisch weer contact gezocht met CarDelMar, want antwoord blijft uit op mijn e-mail. Ik voel me een beetje in de zeik genomen zowel door Avis Portugal als door CarDelMar. Ik weet voor de volgende keer dat ik niet meer boek bij dit bedrijf. Zij zijn dus op de hoogte van het feit dat Avis Portugal op deze manier "extra" omzet binnenhaalt. Ik ga ervan uit als een bedrijf dit weet dat ze in ieder geval dit door communiceren naar de boeker zodat deze er rekening mee kan houden en dus het all inclusive pakket niet bij hen zelf afnemen maar bij Avis Portugal. CarDelMar verdient liever een paar tientjes dan dat zij een vaste klant in hun bezit hebben.
    CardelMar zegt dat ik ter plekke de auto had moeten weigeren. Hoe kan dit als je 100 km van de luchthaven een hotel geboekt hebt!?
    Omdat ik dus zelf als consument de huurovereenkomst heb getekend (dit moet je anders krijg je de auto natuurlijk niet mee) kan CarDelMar nu niets meer voor ons betekenen. Beetje jammer volgende keer maar weer gewoon via Avis zelf zoals ik dat al jaren deed!

    Sterke punten
    Nieuwe auto met weinig kilometers en een E-toll systeem voor de tolwegen in Portugal

    Zwakke punten
    Niet klantvriendelijk, ze hadden in ieder geval moeten communiceren.

    Door Miranda op 20 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zijn prima geholpen door cardelmar, voor onze huurauto in Canada. De auto's hier waren stukken goedkope dan bij Sunny cars of Autoeurope (die ik eigenlijk beter ken). Omdat ik dit bedrijf niet echt kende heb ik voor de zekerheid gebeld met hun klantenservice. Ben keurig in het Nederlands te woord gestaan en perfect geholpen met mijn vragen. Ik had namelijk desastreuse verhalen gehoord van vrienden van ons, over de verzekering van een huurauto. De klantenservice had me helemaal gerust gesteld, heb daarna online geboekt. Dit was zeer overzichtelijk en makkelijk overigens. We hebben direct voor Avis gekozen omdat we deze kende vanuit eerder autohuureraringen.

    Eenmaal geland in Vancouver, konden we probleem loos en zonder gedoe in een gloednieuwe auto instappen. De hele reis geen problemen gehad en bij het inleveren ging ook alles goed (daar hadden we dus een beetje angst voor).

    Voor onze volgende reis naar Zuid-Afrika hebben we alweer geboekt bij hun. Vanuit ons dus een echte aanrader!

    Liefs,

    Kristina

    Sterke punten
    prijs, vriendelijkheid, komen afspraken na, kennis van zaken, betrouwbaar

    Zwakke punten
    Nog niet bekend, maar ik houd jullie op de hoogte!

    Door Kristina op 29 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden een auto geboekt bij cardelmar en moesten een creditcardnummer opgeven bij het boeken.
    Toen we 2 dagen later de auto in Zuid-Afrika wilden ophalen moesten we de huursom ter plaatse voldoen. Later bleek dat dit ook al door cardelmar van de creditcard was afgeboekt.
    De auto is dus 2 keer betaald.
    Na 14 telefonische pogingen en 4 schriftelijke verzoeken, wachten wij na 3 maanden nogf altijd op een serieuze reactie.

    Zwakke punten
    Onbereikbaar.
    Geen service.

    Door Chris van Oe op 28 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alles top in orde. Hadden een auto gehuurd vanaf Orlando en hebben 2 weken in Florida getourd. Auto was dik in order en hadden geen extra kosten. Ze hadden de beste prijs en ik had echt overal gekeken . Ik huur hier in iedergeval vaker vanaf nu.

    Door Dione op 13 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij (ik en mijn vrouw) huren al jaren lang via Car del mar. Hebben in Italie, Kroatie, Portugal en Thailand met ze gehuurd en geen problemen gehad. Prijzen zijn bijna altijd de beste. Had 1 keer een schade (in Kroatie) en dat is na terugkomst netjes en snel afgehandeld zonder problemen. Aanrader voor iedereen die voor een fijne prijs een auto wil hebben tijdens de vakantie.

    Sterke punten
    prijs
    service

    Zwakke punten
    geen

    Door Marius op 13 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb de laaste 2 keer een auto gehuurd bij cardelmar (1x Curacao en 1 keer Spanje). Is me beide keren zeer goed bevallen. Auto's waren goed en je kan zelf je verhuurbedrijf uitkiezen (Had Alamo op Curacao en Centauro in Spanje). Prijzen zijn scherp en hebben geregeld leuke kortingen met hun nieuwsbrief. De verzekeringpaketten waren me nog niet helemaal duidelijk maar na wat grondig doorlezen op de webiste was het opgeheldert.

    P.S. Let wel op de soort tankregeling, in Spanje moesten wij bij aankomst wij voor de volle tank benzine betalen (wat redelijk duur was). Nagelezen in de voorwaarde dat dit bij deze verhuurder verplicht is. Al met al was dan Avis goedkoper gewezen via cardelmar achteraf, maarja, you live you learn ;).....

    Grtz, Simone

    Simon

    Sterke punten
    - Webiste is helder
    - Prijzen zijn erg goed (bijna altijd de voordeligste)
    - Kan zelf je verhuurder kiezen en alle info is vooraf beschikbaar

    Zwakke punten
    - DE tankregelingen kunnen een beetje nadrukkelijker worden weergegeven zodat je er niet zo snel overheen leest

    Door Simone op 12 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij huren al zeker 5 jaar onze auto voor de vakantie in Frankrijk, bij Car del mar. En ieder jaar hebben zij de beste prijs en goede condities. De website is makkelijk en je kunt ook filteren wat je wilt hebben (erg handig). Had de laaste keer wat vragen betreft de ophaaltijden en werd vriendelijk geholpen. Enige minpunt is dat de baliemedewerker bij Hertz ons ieder jaar weer een extra verzekering probeert aan te smeren (wat niet nodig is als je alles via Car delmar regelt). Ga zo door iig!

    Groeten,

    Ralf

    Sterke punten
    - Betrouwbaar
    - Website
    - Goedkoop
    - Goede klantenservice

    Zwakke punten
    - Kan zo niets vinden

    Door Ralf de Wit op 12 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hebben voor onze reis naar Portugal een auto gehuurd bij cardelmar. Zij waren verre weg het goedkoopst, dus hadden gevoel dat misschien iets anders niet zou kloppen. Niets bleek minder waar, bij aankomt in Lissabon netjes te woord gestaan en kregen zelfs een gratis upgrade omdat de geboekte categorie niet meer beschikbaar was. Geen extra kosten gekregen en alles is prima verlopen. Hadden ook de All inclusive plus verzekering genomen zodat als er iets gebeurde het netjes opgelost wordt. Gelukkis is er niets gebeurd en alles is op rolletjes gelopen. Boek dit jaar weer voor onze volgende vakantie! Bedankt.

    Sterke punten
    - Top prijzen
    - Bieden wat ze beloven
    - Website is overzichtelijk (je ziet wat je boekt)

    Zwakke punten
    - Geen

    Door Gerard op 12 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op Gran Canaria via CDM een auto bij Hertz gehuurd. Goedkoper:ja, Service en kwaliteit:NEE. Moe van een reis van bijna 6uur (tussenlanding) autosleutel opgehaald. Auto zou wat schade hebben. Was wel wat meer dan wat. Auto stonk van binnen en zag er vies uit. Rekening houdende met partner, niet meteen terug naar Hertz om te klagen. Ook het luchten tijdens de vakantie hielp niet. Bij inleveren het voorval gemeld. "Had u maar eerder moeten terugkomen", was het antwoord van Hertz. CDM een mail gestuurd. Na contact en hun verzoek ook nog foto's meegestuurd. Men reageert dan met een standaard mail. Later nogmaals een mail gestuurd. Dan pas meld men geen foto's te hebben ontvangen. Nogmaals dan. Reactie op de foto's: Wij zullen deze doorsturen naar Hertz. Na weer wat geduld weigert Hertz positieviteit en CDM vindt dat wel best. Na een teleurgesteld bericht van ons, wilde CDM ons tegemoet komen bij een volgend verhuur. Netjes dachten wij, maar nee. Wij kregen dezelfde "coulance" aangeboden als de promotie mail van eem "clublid". Wij zijn heel erg teleurgesteld in de service van zowel CarDelMar als Hertz. Eén keer een coulance toepassen zal in de toekomst meer verhuur opleveren. Willen in januari weer naar GC, maar CDM en Hertz zullen ons niet meer als klant mogen verwelkomen. Uiteraard hebben wij ook familie, vrienden, collega's en klanten gewaarschuwd.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Is duurkoop met slechte kwaliteit, service en blijkbare onverschilligheid.

    Door ArKa op 2 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • op 2 juli een auto geboekt. Niets geen bevestiging binnen 3 dagen. Op 12 en op 16 juli gebeld. Beide keren werd beloofd dat we die dag een reactie zouden krijgen. Beide keren niets meer gehoord. Zijn alleen telefonisch te bereiken tussen half 9 en half 5 hoewel je dan best een bandje kunt krijgen. Kloteorganisatie, dus.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    komen afspraken niet na, slechte bereikbaarheid en je hoeft dus niet te denken dat je een auto bij ze kunt reserveren

    Door md op 16 juli 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek CarDelMar

Schrijf je eigen review