CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto?s aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren. Op de Nederlandse markt onderscheidt Car Del Mar zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto?s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All-inclusive prijzen van CarDelMar écht all-inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten.Daarnaast biedt CarDelMar een ongekende goede en snelle service.

Algemeen

CarDelMar is een tussenpersoon in het verhuren van auto's en geniet het vertrouwen zowel de klant als de partners. Dit wordt vertaald in een aantal regels van 'Do's and Don'ts'. Deze definiren de regels die in alle diensten toereikend moeten zijn, of het nu gaat om de keuze van autoverhuurbedrijven, waarmee samengewerkt wordt, de bestemming of de prijsbepaling. Daarnaast worden kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel gehouden bij CarDelMar.


Waarborg

De meeste klanten vragen zich of zij een waarborg moeten achterlaten bij het afhalen van een auto. Bij CarDelMar moeten klanten een creditcard tonen bij het afhalen van een auto. De lokale autoverhuurder zal dan een bepaald bedrag op de credit card blokkeren/ een pre- autorisatie bewerkstelligen om de vrijstelling in geval van schade of verlies van het voertuig te dekken. Een waarborg kan niet contant of middels een debit card betaald worden. De waarborg wordt weer vrijgegeven in geval er geen sprake is van schade of verlies van de huurauto.


Leeftijd bestuurders

Elke autoverhuurder legt een bepaalde leeftijdsbeperking vast per land en voertuigklasse. In de lokale voorwaarden staat precies aangegeven welke leeftijdsbeperking van toepassing is bij de desbetreffende autoverhuurder. In de lokale voorwaarden staat ook aangegeven hoe lang een bestuurder in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs en of er eventuele kosten in rekening worden gebracht voor jonge bestuurders. Voor jonge bestuurders worden meestal extra kosten in rekening gebracht omdat er een verhoogd risico is op ongevallen. Ook de eventuele leeftijdsbeperkingen voor oudere bestuurders kan men terug zien in de lokale voorwaarden.


Wijzigen en annuleren van een boeking

Klanten kunnen een boeking tot uiterlijk 24 uur voor de afhaaltermijn wijzigen of extra opties toevoegen aan de reservering. In dit geval kan gedacht worden aan een navigatiesysteem of een kinderzitje toevoegen aan de reservatie. Het wijzigen van een boeking kan via de Service Hotline via het telefoonnummer +49 (0)69 153 253 050 (vaste oproep in het Duitse netwerk, kosten variren volgens provider). Als klanten de boeking tot 24 uur vr de huur willen annuleren, dan is het niet nodig te bellen. De huurwagen kan men annuleren in de login-zone "Mijn CarDelMar"


Benodigdheden

Klanten die een huurauto afhalen moeten een geldige rijbewijs, categorie B (Euro-norm) overleggen bij de lokale autoverhuurder. Het rijbewijs moet in het land van verhuur geldig zijn (rijbewijzen die in het land van de huur niet leesbaar zijn moeten door een internationaal rijbewijs worden begeleid). Meestal is het nodig dat de bestuurder resp. de bijkomend ingeschreven bestuurder(s) minstens n jaar, in sommige landen ook tot 3 jaar, in bezit is van een geldig rijbewijs. Daarnaast moet de bestuurder ook een paspoort/identiteitsbewijs en een credit card op zijn/haar naam overleggen. Hetzelfde geldt ook voor de bijkomende bestuurders.


Contactgegevens

CarDelMar is in Nederland van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot en met 18.00 uur te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0) 707 709 161 (Landelijk tarief).


CarDelMar video


Artikelen over CarDelMar

CarDelMar - 10e verjaardag is 10% korting

CarDelMar bestaat 10 jaar en heeft om het te vieren 10% korting op alle autohuur wereldwijd. Deze actie is geldig op alle boekingen die vr 15 maart 2015 worden geboekt. CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto's aan in 60 landen en op meer [...]

CarDelMar Reviews

  • Prijs en service is wat mij betreft uitstekend. Auto bij budget op oisa airport geboekt. Dit is een goede maatschappij, dus geen gezeur.

    Cardelmar adverteerd ermee dat alles all inclusive is. Dit is absoluut niet zo. Carter, koppeling, bodem en dak zitten niet in het all inclusive pakket. Misleidend! Voortaan boek ik gewoon weer via sunnycars. Iets duurder, maar dan wel alles echt all in.

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Niet alles gedekt

    Door Arno op 10 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij aankomst in Alicante op 11sept, ondanks weigering moesten wij nog 140 € extra verzekering bij betalen ondanks dat ik alle bewijzen voorlegde, inclusief brief van car delmar, dat er niets extra mocht worden aangerekend, voorgelegd heb. Wij hadden een all inclusief verzekering met glas en banden extra. Wij kregen de auto niet mee zonder deze extra 140 € te betalen . Dus wat doe je dan, betalen want dat weten hun ook dat je geen andere optie hebt en je zit op 5 km van het vliegveld in de rimboe . Wij hebben nu enkele consumentenprogramma's aangeschreven en hebben een uitnodiging gekregen om eerstdaags ons verhaal te komen doen. Want dit moet stoppen. Dit is de reinste oplichting.

    Sterke punten
    Auto was wel in orde.

    Zwakke punten
    Oplichters zijn het

    Door Jan van Wees op 9 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een auto bij thriffty via Cardelmar gehuurd in Atlanta Georgia USA.
    Op de website van Cardelmar een midden classe auto gehuurd voor een periode van 3 weken.
    Bij de prijs zat een all inclusive verzekering met glas en banden dekking en volledige afkoop van het eigen risico.
    verder was de optie brandstof full to empty inbegrepen (hiervoor moest extra worden betaald)
    Aaangekomen bij de verhuurder wist de balie medewerker niet van een all inclusive verzekering of een full to emty brandstof regeling.
    Ik kon gewoon de verzekering nogmaals betalen en de brandstof ook.
    Terug in Nederland mijn klacht bij Cardelmar ingedient, deze werd pas na 8 weken behandeld en direct afgewezen.
    Ik had nooit moeten tekenen volgens cardelmar het was dus mijn eigen schuld dat ik nu 2x de verzekeringen had betaald.
    Ik gewoon onderverzekerd moeten gaan rondrijden en hopen dat er niets zou gebeuren.
    Deze manier van handelen vind ik ruiken naar oplichting.
    Op deze manier kun je wel stunten met prijzen je laat de klant achteraf gewoon de korting die hij denkt gehad te hebben alsnog zelf betalen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen

    Door Marcel op 7 oktober 2015 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd bij Car Del Mar die uiteindelijk bij GoldCar (Faro) is geboekt door ze.
    Volledige verzekering en vol=vol tankregeling gekozen.
    Bij het ophalen van de auto krijg ik een bedrag van € 65,- te betalen voor een volle tank? Die zou ik terug krijgen na afloop. Na afloop kreeg ik maar €42,- terug van die € 65,-.
    Daarnaast van de voren gevraagd wat de cross-border fee zou zijn. Dat was minimaal € 22,- maar uiteindelijk heb ik er € 75,- voor moeten betalen.

    Via hun klachten systeem krijg je totaal géén response!
    Klacht ingeschoten 1-09-2015 en nu 14 dagen laten nog niets gehoord.

    Ik ben klaar met Car Del Mar én Goldcar! Nooit meer voor mij!

    Sterke punten
    De lage prijs zou je vooraf kunnen trekken maar komt je achteraf wel duur te staan!

    Zwakke punten
    Eigenlijk alles!

    Door Wouter Verbo op 14 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waarschuwing: boek nooit via CarDelMar. De voorwaarden op de website van VarDelMar komen niet (altijd) overeen met die van de uiteindelijke verhuurder. Dit betekent ineens een ander tank arrangement dat natuurlijk nadelig os voor de huurder. Klachten hierover met print screens als bewijs werden niet gehonoreerd. Ik ben jurist en weet behoorlijk veel van voorwaarden en teksten. Dit is schandalig. Bij het ophalen van de auto moest bovendien toch ineens weer een bedrag van ruim EUR 60 extra worden betaald. We habben de auto nb maar voor 1 dag gehuurd (Citroen C4) en "one way". Kosten: EUR 80,- CarDelMar, EUR 40,- one way toeslag en een onduidelijke extra verzekering die verplicht was (anders geen auto mee!) van EUR 60,- en dan het weer aftanken van de auto. Totale oplichting. Gewoon rechtstreeks boeken bij bijv Centauro oid.

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Oplichterij
    Klacht wordt afgedaan met: " dan moet u maar annuleren".
    Gebruik nooit CarDelMar maar boek gewoon rechtstreeks!!

    Door Timo op 23 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In mei via Cardelmar een auto gehuurd (allrisk) in Faro.
    Tijdens de week huur lichte bumperschade gehad. Deze schade (340) heb ik bij het terugbrengen van de auto direct voldaan.
    Ik had overal foto's, kopieën, bewijs van verzameld.
    Via de website van Cardelmar heb ik tot 3 x toe alle bewijslast up geload, daar ik het idee had dat dit niet goed was gegaan (geen ontvangstbevestiging) heb ik alle documenten en foto’s ook nog naar de cardelmar sevice desk gemaild inclusief schade / casenummer.
    Maand later kreeg ik bericht dat ik alsnog bewijs moet indienen.
    Alles herhaald, ook weer de mail richting servicedesk.
    Weer een maand later kreeg ik een mail dat de case geclosed was omdat ik niet tijdig gereageerd had, en of ik aan wilde geven of dat ze de boel correct hadden afgehandeld.
    Terug gemaild dat ik hier in het geheel niet blij mee was en dat de ze case weer moesten openen.

    Je raad het al, nooit meer wat terug gehoord!.

    Sterke punten
    Geen enkele meer overgebleven.

    Zwakke punten
    Werkwijze / procedure schadegevallen (je geld daar kan je naar fluiten!)

    Door Ger Loer op 7 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden een wagen gehuurd voor 10 dagen op fuerteventura. Ik koos voor de all inclusive plus om voor geen verrassingen te staan; Bij het afhalen van mijn wagen diende ik echter nog 124,85 +BTW bij te betalen voor een verzekering. Ik wees hen op de all incusive plus en kreeg als antwoord dat dit niet voldoende was. Zonder betaling kreeg ik de wagen niet mee. De verhuurfirma waar Car Del Mar mee samen werkt is gold car. Daar dient men ook de diesel te betalen die wordt aangerekend aan een schandalig dure prijs Mijn advies huur NOOIT via CarDelMar of bij Gold car en kies voor een firma waar je de wagen mag afleveren met een volle tank Zeer teleurgesteld en een slechte start van ons verlof.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLES

    Door didier op 2 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto geboekt bij CarDelMar all inclusief plus. Op Marllorca de auto op gehaald bij GoldCar. Deze zeiden dat we niet goed verzekerd waren. Extra verzekering moeten afnemen anders kregen we de auto niet mee. een extra 140 eur.
    CarDelMar gebeld en gemaild geen gehoor! Stelletje op lichters zo kan ik ook de goedkoopste zijn met het verhuren van auto's!

    Sterke punten
    Nada

    Zwakke punten
    Klantenservice niet aanwezig. Website aanpassen naar de correcte prijzen.

    Door J. de Wolff op 29 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een auto gehuurd voor een vakantie in het voorjaar via de mobiele website.Op het moment van boeking kregen we een mooie prijs in beeld. Met deze prijs gingen we akkoord. Pas in de bevestiging zagen we dat er plots ruim 40€ bovenop de prijs was gekomen, zonder dat we voor extra's hadden gekozen. Dat kon niet eens meer na de bevestiging.
    Natuurlijk direct contact opgenomen met Car del Mar. Advies gekregen om screenshots (die we gelukkig hadden) op te sturen naar de klantenservice. Klantenservice liet weken niets van zich horen, behalve dan ontvangstbevestiging. Na de vakantie nogmaals een bericht gestuurd aan de klantenservice. Weer weken geen reactie. Nu, ruim 8 weken na de boeking, ontvang ik een bericht waarin staat dat er achteraf niets verrekend kan worden, dat ik bijlagen had moeten sturen en dat het onbegrijpelijk is dat ik niet direct contact heb opgenomen. Tja, zo kom je makkelijk van klachten af.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - klantenservice
    - transparantie prijzen

    Door BG op 24 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben in Girona een prima auto gehuurd via cardelmar bij Firefly.
    Ze probeerden even om een extra verzekering af te sluiten maar verder alles goed. 2 dagen na inleveren werd er 31,74 afgeschreven zonder toelichting. Car de mar gebeld maar geen verbinding te krijgen. Een klacht ingediend maar hier wordt niet op gereageerd. Weer telefonisch geprobeerd, niet bereikbaar, je krijgt alleen een muziekje te horen. Een paar maal wat ingesproken maar geen reactie.

    Sterke punten
    Scherpe prijs en goede auto gekregen

    Zwakke punten
    Niet bereikbaar voor klachten

    Door M. van Elk op 22 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij reserveren echt nooit meer iets via CarDelMar! We hadden een auto gereserveerd die op vliegveld Bilbao klaar zou staan. Daar aangekomen bleek echter dat geen van de (ongeveer 8) verhuurbedrijven iets van onze auto wist. We zijn zelfs nog naar een verhuurbedrijfje net buiten het vliegveld gegaan (met een taxi-busje) om te kijken of zij wellicht onze huurauto klaar hadden staan. Helaas. De vriendelijke dame achter de balie heeft nog wel het noodnummer van Cardelmar gebeld, maar helaas pakte niemand op. Terug op het vliegveld heb ik nogmaals het noodnummer gebeld en de andere telefoonnummers van Cardelmar in Duitsland en Nederland, maar ook daar gaf niemand thuis. Na 3 uur zoeken, wachten en wanhopig proberen contact te krijgen met CardelMar hebben we maar een auto gehuurd via Europcar. Het vervelende is dat wij al via creditcard betaald hebben aan Cardelmar. Europcar heeft ons verzekerd dat zij hun rekening sturen aan Cardelmar, dus ik verwacht dat we uiteindelijk wél iets van Cardelmar zullen horen. Al met al een heel vervelende ervaring en zonde van onze kostbare vakantietijd.

    Zwakke punten
    Ik heb het idee gekregen dat het oplichters zijn.

    Door Dominguez op 10 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In verband met een begrafenis moesten we met spoed naar Cagliari.
    Zoals vele jaren 2 auto's gehuurd via Cardelmar.
    All-in zonder eigen risico.
    Aangekomen in Cagliari moesten wij bij Goldcar bijna €300 extra betalen om de auto's mee te krijgen. Huur prijs die wij betaald hadden wij Cardelmar was iets meer als de helft hiervan.
    Goldcar was niet van plan toe te geven, ook al stond op de voucher All-in.
    Daar wij haast hadden en het was zondagavond, dachten we dit wel met Cardelmar te kunnen oplossen.
    Mooi niet.
    Vanuit Italië gebeld, waar je dan een zeer onvriendelijke medewerker aan de lijn krijgt.
    Cardelmar stelt zich op dat zij slechts tussenpersoon zijn en niets kunnen veranderen aan voorwaarden bij de verhuursbedrijven.
    Nooit meer zal ik bij deze zeer klantonvriendelijke organisatie een auto huren.
    De slechte beoordeling op hun site wordt niet getoond.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantonvriendelijk

    Door T. Moonen op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben zeer tevreden over car del mar. Huur al zeker 6 jaar op een rij bij hun een auto voor mijn vakantie. Zowel in Griekenland, Portugal alsook op Ibiza geen problemen gehad.

    In de laatst genoemde hadden we een schade gereden, gelukkig hadden het geld (na een beetje wachten, 1 maand) netjes terug gekregen.

    Dit jaar testen we car del mar in USA uit. Hopelijk gaat het net zo goed als voorgaande jaren.

    Sterke punten
    - Duidelijk
    - Vele merken
    - Geen addertjes

    Zwakke punten
    - Contact is prima maar vond 1 maand wachten op geld toch een beetje lang

    Door Gerard op 19 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In Juli via Cardelamar een auto geboekt in Portugal, maar helaas was er bij aankomst van de vlucht geen auto beschikbaar. Er stond een horde met mensen die hetzelfde probleem hadden!
    Na 3 dagen bellen had Cardelemar wel een andere auto geregeld, maar het nieuwe bedrag werd wel meteen van onze creditcard geboekt. Meerkosten waren € 535,66.
    Hierna het gesteggel over de meerkosten die terugbetaald zouden worden. Helaas krijg ik niet alles vergoed!
    Het minste wat er verwacht wordt door mij zijn de meerkosten van de auto, en van de niet geleverde auto het aantal dagen dat ik geen gebruik heb kunnen maken van de auto. Dit was € 121,73. Ook de taxikosten zouden terugbetaald moeten worden, en daarnaast een vergoeding dat ik geen gebruik heb mogen maken van de auto, maar vast heb gezeten in Lissabon is denk ik ook wel normaal. Je mag geen meerkosten maken of dit zo ver mogelijk beperken, wat ik dus gelukkig gedaan heb want dit was zeker niet vergoedt!
    Er zou een bedrag betaald worden, maar heb dit nog niet terug ontvangen!

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Betalen niet voor 100% de kosten terug waar je zowiezo recht op hebt, en een geste voor het niet gebruik kunnen maken van een auto die wij wel nodig hadden zit er al helemaal niet in!
    Ze proberen eerst dat je vanuit portugal eerst zelf een nieuwe auto gaat regelen, maar dit hebben zij dan uiteindelijk toch nog zelf gedaan.
    Verekenen met het eerder betaalde bedrag was niet mogelijk!

    Door Bjorn op 18 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • via Cardelmar een auto gehuurd in Malaga. Cardelmar had onze order uitgezet bij Europe Car. Het begon al bijzonder omdat de skoda octavia die beloofd was een volkswagen golfje bleek te zijn die naar mijn mening toch beduidend kleiner is. Was even puzzelen met kinderstoeltje, koffers en buggy.
    Maar waar het pas echt mis ging:
    Tijdens de huur is er een putje in de ruit gekomen door steenslag. Geen punt, we waren hiervoor verzekerd, dachten we. Bij het inleveren van de auto vroegen we om een bewijs van afgifte en een schadeoverzicht aan europe car, maar hier werd heel moeilijk over gedaan en we kregen dit dus niet mee. We waren verzekerd via CArdelmar dus niets aan de hand, werd ons gezegd.
    Letterlijk 10 minuten nadat we in NL geland waren kreeg ik een sms of ik contact wilde opnemen ivm een geconstateerde schade. Hier was ik al behoorlijk geirriteerd over, want waarom niet in Malaga gemeld maar per sms met een telefoonnummer dat ik niet kon bellen...
    2 dagen later werd er van de creditcard 2 keer een bedrag afgeschreven van in totaal 700 euro. Direct gebeld met onze reisagent om dit uit te laten zoeken, want afgezien van het putje in de voorruit hadden we geen schade en waren we verzekerd. Er zijn ruim 3 maanden (!) overheen gegaan met getouwtrek tussen CArdelmar en EuropeCar, die elkaar de zwarte piet toespeelden omdat Europecar het schadeoverzicht weigerde te sturen en Cardelmar niets wilde terugbetalen zonder schadeoverzicht. Al die tijd hebben we dus geen cent van de 700 euro terug gezien.
    Na 2,5 maanden kregen we te horen dat de voorruit vervangen was vanwege het putje en dat hier de hoge schade door kwam. (Heel vreemd, want het putje was zo klein dat vervanging absoluut niet nodig was geweest.) Toen dit eenmaal duidelijk was wilde CArdelmar een deel terugbetalen, minus 95 euro bemiddelingskosten. Deze kosten stonden echter niet in de voorwaarden en waren ons inziens zeer onterecht. Toen ik hierover een klacht indiende, kreeg ik te horen dat deze dan toch kwijt gescholden zou worden maar daarnaast werd me kort gezegd meegedeeld dat ik niet zo moest zeuren want het was hoogseizoen, dus dan kon het inderdaad wat langer duren. En ik moest maar blij zijn dat ik het geld terug zou krijgen. (PARDON...) Nou, 3 maanden wachten op 700 euro vind ik echt onbeschoft, bovendien Cardelmar, je bent werkzaam in een sector die het moet hebben van het hoogseizoen, daar moet je je mensen en werkzaamheden op instellen. Je kunt zo niet met je klanten omgaan. Mij zien ze hier nooooooooooit meer

    Sterke punten
    ze hebben auto's

    Zwakke punten
    zeer klantonvriendelijk
    reageren laat en onbeschoft op klachten
    vele kleinere auto dan beloofd

    Door klien op 15 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • lijkt gelikte site bij boeken maar de hertz ontvangt minder geld van cardelmar

    zodat je een nabetaling ontvangt

    reageert niet op klacht en ondanks bijgevoegde invoice en nota's blijft het stil

    NIET BIJ BOEKEN DUS ONDANKS LAGE TARIEVEN

    Sterke punten
    LIJKT SNEL EN EENVOUDIG

    Zwakke punten
    GEEFT NIET THUIS BIJ PROBLEMEN

    Door jpm s te b op 9 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Cardelmar een auto van Europcar inclusief volledige verzekering gehuurd en betaald. Bij inlevering voucher van Cardelmar bij Europcar, heeft Europcar mij misleid door een verzekering af te sluiten en te zeggen dat het voor borg was.

    Bij klagen bij zowel Cardelmar als Europcar, wordt mijn verhaal bevestigd dat ik al verzekerd was. Ondanks dat wordt er niets voor je gedaan, omdat je nu eenmaal (onder valse informatie) getekend hebt.

    Nooit meer via Cardelmar een auto huren!!!

    Klantenservice is waardeloos en een email terug sturen is te veel moeite.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Klantonvriendelijk
    Oplichterij
    Op geldbelust

    Door FvV op 20 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • klachten service niet bereikbaar zowel telefonisch als per email.klacht ingediend op formulier en wordt gewoon zonder reaktie afgewimpeld,Auto voor 12 dagen all in ook voorruit en banden verzekerd en gehuur voor 243.00 ford fiesta
    Door avis wordt alsnog 294.00 euro van de creditcard afgetrokken het geen inhoud een huur van 520.00 euro terwijl dit bij sunny cars all in 310.00 euro kost
    Antwoord is dat er getekend is voor casco verzekering terwijl bij avis is gemeld dat er getekend moet worden voor een toll kastje en spanje dekking bij elkaar ongeveer 45.00 euro hetgeen ook bij sunnycars van toepassing is
    hoe kan ik twee keer voor de verzekering betalen en wat heb ik te maken met avis indien ik een kontrakt aan ga by car del mar.Dit is de reinste oplichterij en daarbij wordt je van het kastje naar de muur gestuurd
    Advies wil je niet opgelicht worden doe dan geen zaken met deze firma

    Sterke punten
    geen antwoord geven en niet bereikbaar

    Zwakke punten
    oplichterij en een zaak voor radar

    Door sikkema op 10 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na lang zoeken op internet en lezen van reviews, toch gekozen voor CarDelMar (die leken toch de beste kaarten te hebben). Voorheen alleen ervaring met Autoeurope in Portugal. Nu dus CarDelMar in Griekenland. Dat is ons prima bevallen. Hadden een auto direkt op de luchthaven van Heraklion. Er werd netjes op ons gewacht (auto stond al klaar omdat we vluichtnummer hadden opgegeven). Geen gedoe, konden meteen op pad.

    Terugbrengen ging ook vlekkenloos. Verzekering bij CarDelMar was wezenlijk goedkoper als ter plaatse, dikke aanrader dus. Maar gelukkig heb ik de verzekering niet hoeven aan te spreken.

    Minder is de borg, maar dat is bij alle autoverhuurders zo helaas. Maar positief; de borg wordt geblokkeerd en niet afgeboekt. Dus direct na inleveren heb je het bedrag ook weer ter beschikking.

    Voor herhaling vatbaar!

    Sterke punten
    Website
    Prijs
    Voorwaarden
    Snel ophalen/inleveren

    Zwakke punten
    borg (net als alle andere)

    Door Dennis op 8 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kosteloos annuleren? No way! Na een wijziging van een boeking werd wel onmiddellijk het bedrag van de nieuwe reservatie van mijn credit card afgehouden; maar het eerste bedrag (meer dan 500 euro) is na een maand nog altijd niet teruggestort! Mails worden onvoldoende tot niet beantwoord! Klantenservice 0,0. Mijn review wordt ook niet geplaatst op hun website!!!! Dus klachten worden systematisch geweerd.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Communicatie, PR, fraude?

    Door Eva op 6 augustus 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Obv de reviews hieronder maar eens de algemene voorwaarden van Car del Mar nader bekeken. Persoonlijk vind ik dat er veel gegoocheld wordt met het verzekeringsstuk; art 2a tm d en vervolgens art 22/23 met wederom allerlei bepalingen. Dat is dus niet helder. Iets is gewoon All Risk of niet, met of zonder eigen risico, punt.

    Artikel 26 is ook een vage: "Als bemiddelaar kan CarDelMar nakoming van de contractuele prestaties van de lokale autoverhuurder niet garanderen. CarDelMar is echter graag bereid om in geval van problemen met de plaatselijke autoverhuurder te bemiddelen." Wat voor bemiddeling hebben we het dan eigenlijk over en hoezo "niet garanderen."

    Let even op dat het Duits recht van toepassing is op een overeenkomst met Cardelmar. Het gaat vast heel vaak goed maar nergens staat wat dit Duits recht voor mij als consument inhoud (zie ook art 27 over aansprakelijkheid). En als je graag transparant wilt zijn als bedrijf, dan zet je er dat gewoon even bij.

    Kortom, ik kijk zelf even verder...

    Sterke punten
    Ziet er allemaal netjes uit qua website etc.

    Zwakke punten
    Vage algemene voorwaarden waar je als NL consument in mijn beleving zeer beperkte recht aan kunt ontlenen

    Door PH op 11 februari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van 4 t/m 14 november hebben wij een auto gehuurd in Alicante via Cardelmar bij Centauro. Dit is ons erg tegengevallen. Via internet hadden wij al 130 euro betaald aan Cardelmar. Bij aankomst in Alicante moesten wij nog eens 210 euro betalen voor van alles en nog wat. Weigeren en discussieren had geen zin. Aangezien we Spaans spreken dachten we dat dat wel zou helpen, maar de medewerker van Centauro bleef volharden dat verzekering, 2e chauffeur en benzine bij elkaar 210 euro waren. Zo begon onze vakantie helemaal niet leuk en het duurde heel lang omdat wij ook bleven proberen of er niet wat van de prijs af kon.
    Ook bleek er geen Ford Fiesta of soortgelijke auto meer te zijn. Het was of een veel grotere auto of een Fiat Panda die een te zwakke motor heeft om de berg op te gaan. Er stonden wel Ford Fiesta's maar die waren onverzekerd, zo vertelde men ons. Na weer een uur praten en boos worden kregen we uiteindelijk toch nog een Opel Corsa mee.
    Volgende keer toch maar bij een bekend verhuurbedrijf de auto huren. Dan weet je beter waar je aan toe bent en de prijs is uiteindelijk daar net zo hoog.

    Zwakke punten
    Klantonvriendelijke medewerker van Centauro, onverwachte kosten en geen Ford Fiesta of soortgelijke auto beschikbaar.

    Door Petra op 22 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd via CarDelMar. Eerst via de site, was om een of andere reden niet binnengekomen. Daarna via de telefoon contact gezocht en zo de reservering gemaakt. Goede prijs, en op de lcuhthaven stond een prima auto gereed. Moesten daar wel 100 euro borg betalen waar we niet van op de hoogte waren, maar die is nadat we de wagen weer netjes hadden terug gebracht ook weer keurig terug gestort. Kortom geen problemen, prima verlopen.

    Sterke punten
    Goede prijs kwaliteit verhouding.

    Zwakke punten
    Er had een duidelijke communicatie moeten zijn over de borg die we nog moesten betalen.

    Door John op 10 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier geboekt omdat ze de goekdoopste waren voor een huurauto op Ibiza. Op het vliegveld heb ik de papieren laten zien en kreeg eerst een heel verhaal over extra verzekering en dat cardelmar geen verzekering kan verkopen omdat dat niet kan.

    Grappig dat ik in de papieren die ik van cardelmar kreeg, netjes gewaarschuwd ben voor deze praktijken dus heb ik alles vol vertrouwen af kunnen wijzen. Auto was in orde en reed prima. Terugbrengen ging vlot en probleemloos. Nog geen ervaringen met schades maar heb wel goede dingen gelezen.

    Sterke punten
    prijzen, informatie

    Zwakke punten
    lokale verhuurder probeert je eerst op te lichten, wel jammer maar je wordt ervoor gewaarschuwd door cardelmar

    Door Bouke op 26 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb al verschillende malen gehuurd met andere bedrijven (lees: Autoeurope, sunnycars etc.). Cardelmar had de beste aanbieding dit keer en dus maar de proef op de som genomen. Omdat ik al ervaring had met het hele bemiddelaarssysteem wist ik wat me te wachten stond.

    Aangekomen bij Maggoire op Palermo LH kreeg ik keurig de auto (de categorie) mee die ik had geboekt. Geen extra verzekeringen en geen volle tank kopen o.i.d., wat ik ook veel heb gelezen overal (dit schijnt vooral bij de Spaanse verhuurders een probleem te zijn). Had ook via cardelmar het all inclusive pakket geboekt zodat ik ingeval van schade ook netjes mijn geld zou terugkrijgen. Dit heeft zich geloond!

    Op de laatse dag had ik net dat ene muurtje niet gezien. Achterkant aan diggelen, dus ik in de stress (was mijn eerste schade). Ik meteen cardelmar gebeld, die hebben me keurig uitgelegd wat ik moest doen (zelfs in het nederlands). Schade rapport en rekeningen ingeleverd bij terugkomst. Het heeft 2 weken geduurd voordat ik mijn geld terug had, maar alles was wel netjes afgehandeld. Zeer professioneel, volgende keer weer!

    Groeten,

    Renee

    Sterke punten
    - net en informatief aan de telefoon
    - duidelijke webpage
    - doen wat ze zeggen

    Zwakke punten
    - het duurde me net iets te lang om mijn geld terug te krijgen (2 weken, dat kan korter)

    Door Renee op 26 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek CarDelMar

Schrijf je eigen review