CarDelMar - 90 Reviews

Last updated: 26 augustus 2019
CarDelMar Logo

24.4% aanbevolen, 90 Reviews

 1. CarDelMar
 2. Algemeen
 3. Waarborg
 4. Leeftijd bestuurders
 5. Wijzigen en annuleren van een boeking
 6. Benodigdheden
 7. Contactgegevens
 8. CarDelMar video
 9. CarDelMar Reviews
 10. Schrijf ook een review over CarDelMar

Niet tevreden over CarDelMar? Probeer dan eens RentalCars.

CarDelMar

CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto?s aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren.

Op de Nederlandse markt onderscheidt Car Del Mar zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto?s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All-inclusive prijzen van CarDelMar Úcht all-inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten.Daarnaast biedt CarDelMar een ongekende goede en snelle service.

CarDelMar Details

Hits: 8069

URL: http://www.cardelmar.nl/

CategorieŰn: Tussenpersonen

Reviews: 90

Algemeen

CarDelMar is een tussenpersoon in het verhuren van auto's en geniet het vertrouwen zowel de klant als de partners. Dit wordt vertaald in een aantal regels van 'Do's and Don'ts'. Deze definiëren de regels die in alle diensten toereikend moeten zijn, of het nu gaat om de keuze van autoverhuurbedrijven, waarmee samengewerkt wordt, de bestemming of de prijsbepaling. Daarnaast worden kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel gehouden bij CarDelMar.

Waarborg

De meeste klanten vragen zich of zij een waarborg moeten achterlaten bij het afhalen van een auto. Bij CarDelMar moeten klanten een creditcard tonen bij het afhalen van een auto. De lokale autoverhuurder zal dan een bepaald bedrag op de credit card blokkeren/ een pre- autorisatie bewerkstelligen om de vrijstelling in geval van schade of verlies van het voertuig te dekken. Een waarborg kan niet contant of middels een debit card betaald worden. De waarborg wordt weer vrijgegeven in geval er geen sprake is van schade of verlies van de huurauto.

Leeftijd bestuurders

Elke autoverhuurder legt een bepaalde leeftijdsbeperking vast per land en voertuigklasse. In de lokale voorwaarden staat precies aangegeven welke leeftijdsbeperking van toepassing is bij de desbetreffende autoverhuurder. In de lokale voorwaarden staat ook aangegeven hoe lang een bestuurder in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs en of er eventuele kosten in rekening worden gebracht voor jonge bestuurders. Voor jonge bestuurders worden meestal extra kosten in rekening gebracht omdat er een verhoogd risico is op ongevallen. Ook de eventuele leeftijdsbeperkingen voor oudere bestuurders kan men terug zien in de lokale voorwaarden.

Wijzigen en annuleren van een boeking

Klanten kunnen een boeking tot uiterlijk 24 uur voor de afhaaltermijn wijzigen of extra opties toevoegen aan de reservering. In dit geval kan gedacht worden aan een navigatiesysteem of een kinderzitje toevoegen aan de reservatie. Het wijzigen van een boeking kan via de Service Hotline via het telefoonnummer +49 (0)69 153 253 050 (vaste oproep in het Duitse netwerk, kosten variëren volgens provider).


Als klanten de boeking tot 24 uur vóór de huur willen annuleren, dan is het niet nodig te bellen. De huurwagen kan men annuleren in de login-zone "Mijn CarDelMar"

Benodigdheden

Klanten die een huurauto afhalen moeten een geldige rijbewijs, categorie B (Euro-norm) overleggen bij de lokale autoverhuurder. Het rijbewijs moet in het land van verhuur geldig zijn (rijbewijzen die in het land van de huur niet leesbaar zijn moeten door een internationaal rijbewijs worden begeleid). Meestal is het nodig dat de bestuurder resp. de bijkomend ingeschreven bestuurder(s) minstens één jaar, in sommige landen ook tot 3 jaar, in bezit is van een geldig rijbewijs. Daarnaast moet de bestuurder ook een paspoort/identiteitsbewijs en een credit card op zijn/haar naam overleggen. Hetzelfde geldt ook voor de bijkomende bestuurders.

Contactgegevens

CarDelMar is in Nederland van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot en met 18.00 uur te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0) 707 709 161 (Landelijk tarief).

CarDelMar video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zT7yEipGTvM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


CarDelMar Acties & Nieuws

 • 6 maart 2015 CarDelMar - 10e verjaardag is 10% korting
  CarDelMar bestaat 10 jaar en heeft om het te vieren 10% korting op alle autohuur wereldwijd. Deze actie is geldig op alle boekingen die vˇˇr 15 maart 2015 worden geboekt. CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto's aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren. Lees verder

CarDelMar reviews (90):

CarDelMar - Een nieuwe auto met een hele vieze nasmaak!

0

Review:
17-6-2013
Op CarDelMar is niets aan te merken. Duidelijke site met genoeg informatie. Wij hebben uiteindelijk bij Avis geboekt omdat wij daar al eerder goede ervaringen hadden. Dit keer een grotere auto, een Seat Leon all inclusive zonder afkoop eigen risico ruitschade voor een redelijk bedrag.
Al weken voor vertrek hebben we de voucher ontvangen in onze e-mailbox. Helemaal TOP! Op de dag van aankomst op Faro halen we onze gehuurde auto gelijk op bij Avis. Bij de balie wordt ons verteld dat wij geen afkoop eigen risico hebben, terwijl dit wel in de papieren staat, een discussie die we niet gingen winnen. Omdat wij geen problemen wilde aan het eind van de vakantie schade etc hebben we ter plekke weer moeten betalen. Uiteindelijk kregen we de sleutel en hebben we een nieuwe Opel Astra gekregen van nog geen drie maanden oud!
Doordat wij een auto hadden hebben we veel van Portugal kunnen zien, In totaal heeft de auto ons bijna 450 euro gekost, beetje jammer als je van nog geen 200 euro uitgaat.


20-6-2013
Inmiddels zelf maar telefonisch weer contact gezocht met CarDelMar, want antwoord blijft uit op mijn e-mail. Ik voel me een beetje in de zeik genomen zowel door Avis Portugal als door CarDelMar. Ik weet voor de volgende keer dat ik niet meer boek bij dit bedrijf. Zij zijn dus op de hoogte van het feit dat Avis Portugal op deze manier "extra" omzet binnenhaalt. Ik ga ervan uit als een bedrijf dit weet dat ze in ieder geval dit door communiceren naar de boeker zodat deze er rekening mee kan houden en dus het all inclusive pakket niet bij hen zelf afnemen maar bij Avis Portugal. CarDelMar verdient liever een paar tientjes dan dat zij een vaste klant in hun bezit hebben.
CardelMar zegt dat ik ter plekke de auto had moeten weigeren. Hoe kan dit als je 100 km van de luchthaven een hotel geboekt hebt!?
Omdat ik dus zelf als consument de huurovereenkomst heb getekend (dit moet je anders krijg je de auto natuurlijk niet mee) kan CarDelMar nu niets meer voor ons betekenen. Beetje jammer volgende keer maar weer gewoon via Avis zelf zoals ik dat al jaren deed!

Sterke punten:
Nieuwe auto met weinig kilometers en een E-toll systeem voor de tolwegen in Portugal

Zwakke punten:
Niet klantvriendelijk, ze hadden in ieder geval moeten communiceren.

Miranda beveelt CarDelMar NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over CarDelMar

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou CarDelMar aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou CarDelMar aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek CarDelMar


HomeTussenpersonen ╗ CarDelMar
DMCA.com Protection Status