Reviews van deze auteur

Drama in Malaga

Review over Goldcar

Wij hebben een auto gehuurd in Malaga. Bij afhalen was het donker en we hebben een schade niet gezien, wel bij aankomst in ons hotel. We gingen er van uit dat dit wel bij GOLDCAR bekend zou zijn in hun dossier. Bij inleveren werd er direct gezegd € 400, daarna ging men met een bijzondere lamp direct naar een plaats op het voorportier, daar zat een kras, die niet met het blote oog te zien was, weer € 400. We hebben hier tegen geprotesteerd en er werd direct € 400 vanaf gedaan en naderhand was het helemaal geen probleem meer en werd geen schade gerekend. Bij thuiskomst was de creditcard belast voor € 550 voor drie schades, blijkbaar ook nog een kapotte band.
Op de foto's die werden bijgeleverd stond de achterklep, geen idee waarom en een foto van een band met een spijker, van welke auto? Na protest ontvingen wij € 160 terug omdat wij "overcharged" waren. Wij zijn opgelicht en bedrogen. Tijdens ons gebruik is er niets met de auto gebeurd. Schades die men constateerde veranderden constant en men wist direct bij binnenkomst waar men moest kijken. Deze schades zijn al door meerdere huurders betaald. Kortom NOOIT meer GOLDCAR.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Het zijn oplichters, het is een criminele organisatie

Klacht

Review over Goldcar

Bij GOLDCAR Malag auto in donkere garage in ontvangst genomen. Bij aankomst hotel gezien dat voorbumper is beschadigd. Wij namen aan dat dit reeds in hun bestand zat.
Bij inlevering roept men direct € 400, waarna men met een speciale lamp direct naar een voor het blote oog onzichtbaar krasje op het voorportier gaat ( blijkbaar wist men dit al te zitten), nog eens € 400.
Na protest liet men eerst € 400 vallen en daarna ook de 2e € 400. Alles geregeld... dus niet. Van creditkaart werden drie bedragen afgeschreven 2x€ 200 en € 150 voor een spijker in een band. Als bewijs kregen wij foto's van een band, willekeurig?, en van de kofferdeksel??? Nadat wij een klacht hebben ingediend boekte men € 160 terug omdat ze ons overcharged hadden. Ook Rental Cars onze contractor gaf niet thuis. Wij hadden extra schades niet verzekerd en daarom waren wij het haasje. Het personeelslid moet blijkbaar dagelijks geld ophalen.

Pure oplichterij!
Er is absoluut niets met onze auto gebeurt.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Volslagen onbetrouwbaar.

reacties: