Reviews van deze auteur

Een deceptie

Review over Goldcar

Wij waren op Mallorca en huurden een auto.
We deden dit via RentalCars.

Zoals overal komen er bij de prijs van een paar euro per dag diverse kosten bovenop (laat gewoon direct zien op welke kosten we uitkomen). Tot zover prima, dit wordt ook gecommuniceerd door RentalCars. We kwamen uit op een redelijk bedrag.

Wat tegenvalt is dat RentalCars communiceert dat het bedrag All Inclusive is. Op het vliegveld in Mallorca echter blijkt dat Goldcar toch extra kosten rekent, waardoor het ineens geen redelijke, maar een hoge prijs blijkt te zijn.

Op dat moment kom je net aan en wil je naar je vakantieadres, dus daar wordt voor mijn gevoel misbruik van gemaakt.

De formulieren die je moet tekenen zijn in het Spaans (die taal spreken en lezen we niet, mag dat überhaupt wel? Waar tekenen we eigenlijk voor?).

RentalCars neemt geen verantwoordelijkheid door te verwijzen naar Goldcar. Goldcar verwijst naar de getekende overeenkomst en doet het daarmee af.

Geen van beide bedrijven doet moeite om transparant te zijn over de kosten die ze rekenen en lijken hun verdienmodel (mede) te baseren op onwetendheid van de klant. Ze lijken een vage constructie bewust in het leven te houden, om zo maximaal van de klant te kunnen profiteren (lees: zo hoog mogelijke kosten te rekenen).

Sterke punten
We kregen een splinternieuwe auto. Het wegbrengen van de auto verliep soepel.

Zwakke punten
- slechte voorlichting
- in rekening brengen van extra kosten
- documentatie niet op orde (alleen in het Spaans)
- ze geven mij het gevoel dat ze vooral van mij als klant willen profiteren, in plaats van mij iets aan te bieden waar ik ze dan graag voor wil betalen.

reacties: