Reviews van deze auteur

Oplichters, niet boeken!!!!!

Review over Goldcar

Verhuurder was niet op afgesproken tijdstip op de luchthaven,Rhodos, maar minimaal 25 minuten te laat. Vervolgens werd er direct 40,00 -euro in rekening gebracht, daar we na 21.00 uur de auto kwamen halen (door hun toedoen). Ook werd er 15,- euro in rekening gebracht voor brandstof, daar waar wij vol-vol hadden geselecteerd.

Verhuurder is zeer onbeleefd en verbaal agressief, bij het niet afsluiten van verzekering (in Nederland al gerealiseerd). Vervolgens is de auto niet gewassen en stoffig. Bij het licht van een eenzijdige bouwlamp, kregen wij de auto mee.

Bij terugkomst werd de auto zeer grondig geïnspecteerd en bij ieder vuiltje , vertelde de verhuurder dat het een kras was. Vervolgens "vond" hij schade onder de auto. Je moest plat op de buik om het waar te nemen en de schade was groot. Nier veroorzaakt door ons, er was zelfs al roestvorming aanwezig. Vervolgens konden wij wel voor deze schade opdraaien. Terloops informeerde de verhuurder of we goed verzekerd waren. Ik was niet van plan mijn handtekening te zetten en de verhuurder dreigde met de politie. Deze zouden mij een dag vasthouden en mijn paspoort innemen, want we waren wel in Griekenland en niet in Nederland, aldus de verhuurder. Kortom een nare start en beëindiging van de vakantie. Voor mij nooit meer Goldcar. Ik had geboekt middels Do You Spain. Deze op de hoogte gebracht. Zolang zij met Goldcar zaken doen, voor mij ook geen Do You Spain meer.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Zie boven.

reacties: