Reviews van deze auteur

Prima ervaring

Review over Goldcar

Ook maar eens een positieve ervaring delen.

We hadden online gereserveerd. Auto ophalen op het ene vliegveld bij Milaan, terugbrengen bij het andere. Dit in verband met onze terugvlucht. Dat ging prima. Gekozen voor het vol-vol principe om gezeur en kosten achteraf te voorkomen.

Nou werd onze vlucht de avond ervoor geannuleerd en konden we op het nippertje een andere vlucht vinden naar een andere luchthaven.
Na alle negatieve reviews was ik al bang dat Goldcar moeilijk zou gaan doen over aanpassen of annuleren, maar tot onze verbazing was het mannetje aan de telefoon bijzonder behulpzaam en legde ons prima uit wat mogelijk was.

We konden toch kosteloos nog annuleren (ondanks dat de nieuwe reservering een stuk goedkoper zou worden) en een nieuwe reservering maken. Het geld voor de originele reservering was binnen een dag teruggestort.

We kregen een bijna nieuwe auto mee met een volle tank. Prima auto voor de vakantie. We waren binnen een half uur na het melden bij de Goldcar desk al onderweg. Verder ook weinig opdringerig qua verzekeringen waar ik wel op was voorbereid.

Ook het inleveren ging prima (al was de parkeerplaats wel overvol en weinig personeel om het te verwerken). Even een schade check en contole voor de volle tank en we konden verder.

Overigens kregen wij wél overal kopietjes van de schade formulieren etc. wat hier in andere posts anders ervaren is.

Al met al een prima ervaring met Goldcar. Prima auto voor een goede prijs.

Sterke punten
- Nette auto
- Niet moeilijk doen over annulering minder dan een dag van tevoren
- Vrij vlot geholpen bij het ophalen en terugbrengen
- goede prijs

Zwakke punten
- volle parkeerplek bij inleveren

reacties: