Reviews van deze auteur

Don'tyouspain

Review over DoYouSpain

Via deze vergelijkingssite hoop gedoe om juiste data van ophalen en inleveren erop te krijgen; geboekt en alweer andere ingangsdatum op reservering!! Moest nu losse dag bijboeken, drama. Ook via Don'tyouspain een verzekering geboekt maar die is volgens de verhuurder (Goldcar rent, ook sterke afraden, oplichters) niet geldig op hun auto's. Bij terugbrengen van auto problemen die Goldcar niet wil oplossen en Don'tyouspain reageert nergens op, hebben immers geld binnen... hopeloos en om moedeloos van te worden. Dus DON'T use Doyouspain

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Site past zelf steeds data aan, bevestiging is vodje waar bijna niets op staat en hun verzekering wordt niet bij verhuurders geaccepteerd ( daarom 2x € 1.100,- borg!)

Oude schade claimen

Review over Goldcar

Zeer slechte ervaring, er zat oude schade op de auto maar omdat ze zelf bewust niet mee willen lopen om de auto te bekijken, zeggen ze dat het door jou komt en konden we een kleine € 400,- betalen. Medewerker gaf eerlijk toe "dat dat nu eenmaal zijn werk was". Hier zullen wij geen auto meer huren.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Slechte controle op auto's en vervolgens alles in rekening brengen

reacties: