Reviews van deze auteur

Opgelicht door Goldcar

Review over Goldcar

Wij huren onze auto's al jaren bij RentalCars. Dit jaar voor het eerst een auto op te halen bij Goldcar op luchthaven Palma de Mallorca. In Nederland hadden we bij RentalCars al betaald voor de auto inclusief volledige bescherming.

Op de luchthaven kregen we een formulier wat we moesten tekenen, in het Spaans, waarbij werd gezegd dat het voor de vol tot vol regeling was. Voor ons logisch want daar betaal je altijd een klein bedragje voor. In dit geval 208 euro.

Bij het inleveren van de auto toch even gevraagd wanneer het bedrag terug gestort zou worden want ze hadden het niet gereserveerd van onze Creditkaart maar er af gehaald. Toen werd ons verteld dat we van dit bedrag 96 euro niet terug kregen omdat we geen borg hoefden te betalen (1100 euro).
Dit is foute informatie die vooraf niet aan ons is mede gedeeld. Ze zeggen dat iedereen dat moet betalen het is geen verzekering volgens hun maar je bent wel volledig gedekt. Hier had ik al 119 euro voor betaald bij RentalCars. Bij thuis komst gelijk RentalCars gebeld en de klacht bij hun neer gelegd. Zij hebben contact gehad met Goldcar zonder resultaat. Wij hadden immers zelf getekend hiervoor bij Goldcar. Ik wil dan ook hierbij iedereen waarschuwen. Als er een bedrag staat achter 'Corbutera Super', niet tekenen want dit bedrag krijg je niet terug.

Sterke punten
Nieuwe, goede auto

Zwakke punten
Slechte informatie. Spreken slecht Engels

reacties: