Reviews van deze auteur

Opgelicht door Holliday Cars!

Review over Holiday Cars

Reservering bij Holliday Cars, alles betaald incl. No Risk.
Werden er bij Avis in Bologna "ingetrokken".
Pure oplichting. Gelukkig €206 terug na 1,5uur ophef en schelden onze kant aan de desk. Is ook het enige wat helpt: eenmaal in NL kan je het namelijk vergeten. Men geeft over en weer aan elkaars contract niet te respecteren!!!

Wees gewaarschuwd: Avis en Holliday Cars is oplichting/misleiding/Fraude!

Sterke punten
Goedkope lokker....

Zwakke punten
Oplichters!

reacties:

Review: Lijkt op oplichting

Ik vandaag dezelfde reactie in Bologna:€206 extra! Ander koppel uit Tilburg hadden ook te maken met dezelfde oplichtingspraktijken.
Na een uur lang tieren vanuit onze kant bij de desk waren ze het zat en kregen we het geld retour. Schandalig dat deze praktijken voortduren. Dit is al jaren aan de gang. NOOIT meer boeken bij Avis. We hadden geboekt en betaald via holliday cars. Avis schuift je sneaky een nieuw contract. Noemt holliday cars slechts een reservering...
Beide organisaties vermijden!

Review: Lijkt op oplichting

Holiday Cars failliet in 2012 (Leiden). Nog steeds oplichters, maar nu gevestigd in Zwitserland en handelend volgens Zwitsers recht. Succes met de refunds in NL.
Niet boeken: lees de algemene voorwaarden maar eens. Ze verhuren niets! Maken alleen een reservering voor je, waar de wederpartij niet aan gehouden is. Oplichters!!!!