Reviews van deze auteur

Centauro Alicante = prima ervaring

Review over Centauro

Ik was best angstig door alle negatieve comments over alle autoverhuurders, maar mijn ervaring met Centauro was helemaal prima. Tip: weet vooraf heel goed wat de voorwaarden zijn, bereid je voor, dan voorkom je (onprettige) verrassingen. Wij hebben bij boeken in NL een Axa verz. afgesloten en dat was veel voordeliger dan terplekke. Aan de balie bij Centauro werd de verz. aangeboden maar werd niet doorgepusht. Wel €1050 van creditcard gereserveerd, wist ik, maar de dag na inleveren was het al weer terug. Bedrag voor volle tank €93 was incl service kosten. We kregen achteraf €47 terug omdat de tank 3/4 vol was bij inleveren. Super netjes!

Sterke punten
Gratis upgrade naar een grotere auto plus naar diesel. Vrij nieuwe, keurige schone auto. Auto ophalen op paar minuten lopen van de aankomsthal. Zeer goed aangegeven op de luchthaven (heen en terug). Snelle en correcte financiele afhandeling.

Zwakke punten
Iets wat lang wachten bij ophalen, maar in vergelijk met Goldcar was dit pinuts. Door drukte geen check bij inleveren, dus maar vertrouwen dat ze de auto schadeloos noteren. Dat was het geval zo bleek snel na terugstorten van borg.

reacties: