Reviews van deze auteur

Goldcar Florence - frauduleuze handelingen

Review over Goldcar

Vanmorgen bleek ons vermoeden bewaarheid. Bij een rommelige start van de verhuur, bleek dat wij bewust geen kopieen van ALLE ondertekende papieren te hebben gekregen.
Bij het inleveren van de auto bleek een document, opgesteld door Vilna ..., achteraf te zijn aangevuld. Vooraf hadden wij de verzekering geregeld en ons werd in de voorwaarden (!) op het hart werd gedrukt om geen extra verzekering af te sluiten. Toch werd met de nodige druk dit ontkracht en menig autohuurder voor ons die een soortgelijke verzekering had afgesloten, trapte hier toch in. Extra kosten: meer dan het dubbele bedrag!
En dan de truc: achteraf op het formulier vermelden dat de antenne erop zit en dat was dus echt niet zo. Een foto met bewijs werd niet geaccepteerd. Dus bij inleveren konden zij even 48 euro incasseren of in mindering brengen op de borgsom.
Ogenschijnlijk een klein bedrag, maar als dit bij menig toerist wordt toegepast een mooie bijverdienste.
De medewerkers werden er niet warm of koud van en gingen zich er allemaal mee bemoeien om de beschikbare tijd om het vliegtuig te halen maar te verkorten. Uiteindelijk zwicht je toch.
Voor ons nooit meer Goldcar. Lees nu ook dat ANWB én ADAC geen zaken meer met hun doet. Jammer dat het zo moet

Zwakke punten
Frauduleus handelen.

reacties: