Reviews van deze auteur

Geen wa verzekering bij economy!!!!

Review over Economy Car Rentals

Boek een auto bij economy rental car en je krijgt een auto van een ander bedrijf. In mijn geval van Drivo op JFK airport New York. En Drivo biedt geen mogelijkheid om een wa verzekering af te sluiten. Bizar gevaarlijk.

Ik had uitgezocht dat mijn reisverzekering niet dekt voor aansprakelijkheid aan een huurauto in de VS. Die moet je afsluiten bij de rental company als je de auto huurt. Drivo zegt dat ze van verzekeringsmaatschappij aan het wisselen zijn en wa nu niet aanbieden. Ik had de auto al geboekt bij economyrentalcars. was er al naartoe gegaan, had een hotel geboekt op 5 uur rijden en heb de auto toch gehuurd. Na 2 dagen drong tot me door hoe gevaarlijk het is om geen wa verzekering te hebben en ik begon een uurtje te bellen. Geen verzekeringsmaatschappij wil een huurauto verzekeren. Drivo zei: Dat wist je toch en Economy zei: NIet ons probleem.
Ik heb heel voorzichtig gereden en ben er zonder kleerscheuren afgekomen. Nooit weer!
Als je een auto huurt in de VS: Sluit altijd een liability insurance af en huur de auto niet als de rental company de mogelijkheid om een liability insurance af te sluiten niet biedt! Want op een andere manier, achteraf, gaat het niet.

Sterke punten
Op zich prima auto. Drivo heeft andere mensen heel veel geld laten betalen voor schade die ze niet zelf hadden veroorzaakt, maar dat is mij niet gebeurd.

Zwakke punten
Geen liability verzekering mogelijk en geen verantwoordelijkheidsgevoel of service

reacties: