Reviews van deze auteur

Pas op!

Review over AutoEurope

Afgelopen vakantie een auto geboekt in Girona, Spanje. Mijn partner en ik hadden besloten dat ik zou rijden(ik ben dus hoofdbestuurder), we hebben 1 creditcard die staat op naam van mijn partner, en die hebben we gebruikt voor de boeking.
Nu blijkt dat ik als hoofdbestuurder zelf in het bezit moest zijn van een creditcard, helaas was dit niet het geval. Let op, je krijgt de auto niet mee als je niet zelf een creditcard hebt!
Nu denk ik, waarom accepteert auto europe uberhaupt zo'n boeking? Maar oké, ik dacht makkelijk op te lossen. Het kantoor gebeld en verzocht of ze de hoofdbestuurder wilde aanpassen, slechts een administratieve handeling....dit was tot onze grote verbazing niet mogelijk en werd aan alle kanten geweigerd.
We konden hoog en laag springen, maar geen aanpassing en geen auto(terwijl we deze auto wel al betaald hadden en dat geld kregen we ook niet meer terug), we hebben daar ter plaatse nogmaals een veel duurdere auto moeten huren en dit was een enorme tegenvallen van onze zojuist gestarte vakantie.

Er zijn twee dingen waar ik echt over val, naast dat ikzelf echt beter had moeten opletten. Is ten eerste het niet willen aanpassen van de bestuurder, zo had het makkelijk verholpen geweest. En ten tweede kan Auto Europe de boeking eenvoudig stoppen als je als hoofdbestuurder geen crecitcard hebt, dit is makkelijk te programmeren, een extra checkbox die ingevuld moet zijn en klaar. Ze kiezen ervoor om kleine lettertjes te plaatsen die ik helaas in mijn enthousiasme over het hoofd heb gezien. Hierdoor klik je makkelijk verder, in mijn ogen is dit misleiding!

Nu blijkt, vertelde een medewerker van budget/avis(die de afhandeling aldaar verzorgen omdat auto europe slechts een website is en zelf geen auto's heeft) in Girona dat dit gemiddeld twee keer per dag gebeurt! Dus pas op met boeken, het lijkt goedkoop maar dit is zeer onvriendelijke en inflexibele organisatie!!!

Sterke punten
niet

reacties: