Reviews van deze auteur

Criminele praktijken

Review over Goldcar

Wij hebben voor 12 dagen een auto gehuurd bij Goldcar Porto. Een Ford Fiesta voor 209,67 euro. Bij ophalen van de auto om 23.30 uur ging het in het begin heel soepel, in tegenstelling tot een Nederlands gezin die een creditcard hadden gegeven die niet de bestuurder bleek te zijn (creditcardman en bestuurder vrouw). Ze kregen nu de auto niet mee omdat dit de voorschriften nu eenmaal zijn. Hoe dit afgelopen is weet ik verder niet. Wat mij verbaasde in eerste instantie waren 2 dingen: Ipv 209,67 euro moest ik 393,22 euro betalen! Daar zat weliswaar een volle tank bij twv 56,10 euro maar dan hou ik nog steeds een gat over van E 127,45!! Dit waren volgens hun verplichte lokale belastingen. Erg dubieus want dit is meer dan de helft van het oorspronkelijke bedrag. Verder probeerde ze ons nog een extra verzekering van 250 euro aan te smeren zodat we 'echt' alles verzekerd hadden. Dit hebben we geweigerd omdat er al een verzekering bij zat. Maar goed het was laat en we moesten nog een uur naar ons hotel rijden dus we hebben het maar gelaten. Vervolgens zijn we met de betreffende medewerker naar de auto gegaan en hebben we in het donker (er was wel lantaarnpaal licht) even een rondje om de auto gedaan. De auto was hartstikke nieuw, er stond slechts 1500 km op de teller. We hebben niets gevonden en daar ook voor getekend.
Bij terugkomst echter werd de auto veel nauwkeurige beoordeeld door de medewerker dan bij afhalen. En ja hoor, deze vond net boven de achterbumper een klein plekje van 2 cm. Als je door je knieƫn ging en je keek heel goed bleek dat het begin van een krasje te zijn van een cm of 30. Bij daglicht was het al moeilijk te zien... maar het was onze schuld en we dienden hiervoor te betalen. Toen ik vroeg naar de manager nam die niet eens de moeite om te gaan kijken bij de auto. Zij zei je hebt getekend en er is nu schade... geen discussie maar betalen!
Ik huur regelmatig een auto in binnen- en buitenland en het was meer dan 10 jaar geleden dat ik zo'n formulier moest invullen. Tegenwoordig geven ze in bv Turkije, VS of Spanje gewoon de sleutels bij de balie en ze wensen je een fijne vakantie. Als je dan vraagt of we niet even naar de auto moeten kijken, zeggen ze allemaal: nee hoor is allemaal verzekerd.
Ik denk niet dat dit een correcte manier is om met je 'klant' om te gaan en om zo star te zijn in je houding. Inmiddels heb ik ook wat op internet gezocht en daar vind je dus heel veel van dit soort verhalen.
Eerlijk gezegd vind ik het een schande!!! We hebben een heerlijke vakantie gehad maar hierdoor heeft het een bittere nasmaak! En eerlijk gezegd gaat het mij niet eens om het geld, maar het gevoel dat je bedrogen wordt irriteert me mateloos!

Sterke punten
Fijne nieuwe auto.

Zwakke punten
Zie review! Schandalig bedrijf!

reacties:

Review: Goldcar Nice (Frankrijk) Nooit Meer!

Zou jij mij de naam van de dame in Valencia kunnen geven?