Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over Goldcar

Ook ik ben volledig opgelicht door GOLDCAR. Zoals eerder hiervoor door verschillende mensen is aangegeven moest ik bij afhalen van de auto ook gedwongen een extra verzekering afsluiten die ik nota bene al bij hun eigen bedrijf had afgesloten. Niet betalen is geen auto meekrijgen en dus kun je ook fluiten naar het al betaalde deel .
Grote SCHOFTEN zijn het . Mensen die moeten werken voor hun geld dit op deze manier afhandig maken.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Het hele bedrijf want ze zijn nog onbeschoft bij de balie ook

Huur NOOIT bij Goldcar!

Review over Goldcar

Voor een aantrekkelijke prijs huurde ik voor 3 weken een auto bij Goldcar in Portugal. Ik had al een volledige verzekering via rental cars betaald, maar goldcar probeert op alle mogelijke manieren je een extra verzekering te laten kopen, door je ervan te overtuigen dat hun verzekering beter is.

Behalve dat moest ik benzine kosten betalen! Ik kreeg de auto met een volle tank mee, en ik leverde hem met een volle tank weer in. Tot mijn verbazing zag ik thuis op mijn afschriften een rekening van Goldcar voor benzine van maar liefst 113,45 euro!!! Behalve de volle tank bij ophalen en inleveren van de auto, is het dubbel zo vreemd dat ik een diesel auto had gekregen met dus lagere brandstof kosten! Voor een volle tank betaalde ik doorgaans ongeveer 45 euro!

Het meest belachelijke van het geheel is dat ik uiteindelijk bij inleveren van de auto ook nog 110 euro schoonmaakkosten van de auto moest betalen! Ik heb daar een forse ruzie over gehad. De auto had ik voor inleveren nog zelfs schoon gemaakt! Tenslotte stond er ook nog een buitensporig hoge borg van maar liefst 1700 euro op het spel, en dreigde ik door de ruzie mijn vlucht te missen. Dus heb ik uiteindelijk maar betaald.

Sterke punten
Geen enkele. Malafide verhuur maatschappij!!

Zwakke punten
Klanten lokken met goedkope huur prijzen, en je vervolgens op alle mogelijke manieren belazeren om geld aan je te verdienen.

reacties: