Reviews van deze auteur

Slechte ervaring

Review over Goldcar

1: Gedwongen om een all in verzekering te nemen die ik niet wou. Waarom? De limiet van mijn mastercard stond op 1250 euro ingesteld, maar de desk ter plaatse vroeg bovenop de 1200 nog eens 68 euro deposit voor de brandstof. 18 euro boven de limiet dus. Terwijl ik meteen alle moeite deed (telefonisch en per e-mail) om de limiet van mijn kaart te laten verhogen, weigerde de bediende ook maar 1 vinger uit te steken opdat ik de resterende 18 euro cash of met mastro mocht deponeren. De boodschap: als je de all-in verzekering neemt, dan dien je de 1200 euro niet te deponeren. De kosten van die verzekering krijg je wel niet terug. De bank kon de limiet verhogen, maar dan moest ik een dag wachten. Naar een ander verhuurbedrijf gaan kon niet want het hurbedrag was al betaald bij de reservatie. Zo zag ik het huurbedrag meteen verdrievoudigd.

2. De auto werd zonder schade en met een volle tank terugbezord. Toch kreeg ik zonder uitleg maar 38 euro terug ipv 68. Navraag leerde dat met 30 euro had afgehouden voor een special cleaning. De auto diende inderdaad eens gestofzuigd te worden - vrij normaal na 8 dagen waaronder enkele dagen strand. Dat dit onder special cleaning valt is absurd.

Conclusie: het lijkt goedkoop maar komt uiteindelijk veel duurder uit, en als consument voel je je zwaar bekocht. Het mag dan allemaal wel in de kleine lettertjes staan, de interpretatie van die lettertjes is voornamelijk gericht op geldgewin. Klantvriendelijkheid = 0.

Trouwens: de banden van de wagen waren volkomen versleten.

reacties: