Reviews van deze auteur

DO YOU SPAIN: OPLICHTERS

Review over DoYouSpain

Ik kan hier een heel verhaal schrijven over de wanprestatie van Doyouspain.
Ik beperkt me tot; NIET DOEN !!! je kunt er donder op zeggen dat je uiteindelijk meer dan 2x het bedrag gaat betalen als waarvoor je denkt een auto te huren.
reclameren heeft geen zin. Ze schuiven de schuld op jouzelf af. Je had dit of dat beter moeten lezen..... blablabla....
Huur vooral nooit bij GOLDCAR.
BOEVENBENDE !

Sterke punten
Uh....... geen !

Zwakke punten
Ze kloppen op slinkse wijze geld uit je zak.

Goldcar: BOEVENBENDE

Review over Goldcar

Goldcar heeft maar één doel; extra geld verdienen door de toerist dingen aan te smeren die ze niet nodig hebben, zoals een extra verzekering, zelfs als je al een all risk verzekering hebt. ze doen dit op slinkse wijze, namelijk door iets op te boeken, als je niet zelf zegt dat je dat niet nodig hebt.
ze geven aan dat ze nog niks van je creditcard afboeken, maar bij teruggave van de auto, zelfs als er niks gebeurd is en geen schade, boeken ze toch de hele zaak af.

TIP: BOEK OOK NOOIT VIA DOYOUSPAIN. Dit is een zogenaamde verzamelsite van verhuurders, maar ze spelen onder één hoedje met bandieten, zoals Goldcar.
Doe je zelf een lol; betaal een paar euro meer voor de huur van een auto, maar spaar jezelf een hele hoop extra kosten door NIET bij Goldcar te huren...

Sterke punten
geen. het zijn oplichters

Zwakke punten
bewust toeristen geld uit de zak kloppen door overal extra kosten voor te rekenen. Je mag er vanuit gaan dat je meer dan de dubbele prijs betaald dan de prijs die bij de reservering staat.

reacties: