Reviews van deze auteur

Omboeken loopt uit op oplichting

Review over Goldcar

Door mijn eigen onoplettendheid had ik in eerste instantie een auto gehuurd op een ander eiland dan onze bestemming en hierdoor moest ik omboeken. Tijdens het omboeken kreeg ik geen keuze en moest ik met Goldcar in zee. Dit heb ik geweten. Wat een waardeloze zakken [vul residu na stoelgang in].

Uiteraard probeerde ze ook de extra verzekering scam toe te passen. We hielden stand, maar nadat bleek dat de borg niet van een andere creditcard geblokkeerd kon worden dan die van de huurder (nonsens natuurlijk), moesten we wel om. Er was geen alternatief voor handen en we stonden op een treurig industrieterrein. Ze hadden ons bij de spreekwoordelijke ballen. Soit. Niet zeuren, en zo snel mogelijk weg. Die paar centen zijn mijn frustraties niet waard.

Zijn we aangekomen bij het hoofdstuk tanken. Volle tank op voorhand betalen en met volle tank inleveren. De tank die je hebt voorgeschoten krijg je dan terug. Ik sta aan de balie met een sikkepit en begin serieus chagrijnig te worden. Helemaal als ik zie dat ze voor het niet tanken (dit doe je immers zelf) € 23,- rekenen. Ik kijk mijn - zwangere - vriendin aan en zeg "What the fuck, man". De medewerker explodeert! Hij komt vanachter de balie gerend en wil me gaan slaan. Hij was een kleine Spaanse pedro van 2 turven hoog, dus niet bijster intimiderend. Achteraf troost ik me eerlijk gezegd met de gedachte dat ik hem een vervelende dag heb bezorgd. Uiteraard heb ik mij niet laten verleiden tot dergelijke Neanderthaler praktijken. Pedro denkt dat ik hem homo noemde ... Tsja, tegen een dergelijke domheid is geen kruid opgewassen.

Mocht iemand na het lezen van deze review alsnog met Goldcar in zee gaan, dan wil ik een voorstel doen. Neem de volledige verzekering met alles erop en eraan, zorg ervoor dat er geen enkel eigen risico is en dat je nergens voor verantwoordelijk bent. Sloop vervolgens de auto. Ik zal je vervolgens beroepsmatig (uiteraard kosteloos) bijstaan in mijn hoedanigheid als jurist. De komst van het internet zou de markt transparant genoeg moeten maken dat dit soort bedrijven kapot gemaakt kunnen worden. Ik wil hier met alle liefde aan bijdragen.

Heb je geen zin in gezeik en wil je gewoon een auto huren. Doe het niet bij Goldcar.

Sterke punten
He-le-maal NIETS.

Zwakke punten
Wer-ke-lijk ALLES.

reacties: