Reviews van deze auteur

Dure verzekering, verborgen kosten en onvriendelijk

Review over Goldcar

Goldcar was de goedkoopste in de vergelijking met andere verhuurders. We huurden een auto voor EUR 540 voor 21 dagen.

Echter:
- Bleek het eigen risico EUR 1.200 te bedragen. We moesten en zouden volgens de mevrouw bij de balie hiervoor een extra verzekering afsluiten a EUR 280 voor 3 weken. Als we dit niet zouden doen dan zou zij zeker wel een kras vinden bij het inleveren (dat kon ze me garanderen). Na 3 keer te zeggen dat ik geen verzekering wilde hield ze op met aandringen en werd erg onvriendelijk. Mijn indruk is dat er vooral verdiend wordt met deze extra verzekering.
- Bij het ophalen werd er een absurd hoge prijs gerekend voor een volle tank benzine (EUR 108 voor een Opel Corsa met een tankinhoud van 45l. Prijs aan de pomp bleek EUR 1,76 / liter te zijn).
- Ik had betaald met American Express (via Easyterra). Echter bij aankomst kon ik de borg alleen storten met VISA of MasterCard. Pinnen of cash mocht niet. Gelukkig had ik nog een VISA kaart, anders hadden ze de auto niet meegegeven.

Al met al een zeer onplezierige ervaring. Het personeel is onvriendelijk en niet behulpzaam. De verborgen kosten zijn hoger dan bij andere maatschappijen. Voor mij nooit meer Goldcar.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
- Dure (bijna verplichte) extra verzekering
- Dure brandstof
- Zeer onvriendelijk

reacties: