Reviews van deze auteur

NOOIT meer!

Review over Goldcar

NOOIT MEER MET GOLDCAR !!!
Wij hebben net dezelfde ervaring gehad m.b.t. het betalen van een extra verzekering én een veel te hoge prijs voor de volle brandstoftank. We huurden deze zomer 2 maal bij Goldcar Valencia airport. Tijdens de eerste huurperiode van 2 weken heb ik die extra verzekering genomen, ook al had ik reeds een verzekering via Rentalcars, waar ik geboekt en betaald had. De verkoper van Goldcar verzekerde mij dat deze verzekering mij onvoldoende zou dekken als ik een probleem had. Hij had mij zodanig de stuipen op het lijf gejaagd dat ik niet anders durfde, ik reisde immers alleen. Ik betaalde dus ongeveer 180 euro extra. Ik kreeg een splinternieuwe wagen, er werd niets gecontroleerd bij het ophalen en inleveren. Dat je een veel te hoge prijs betaald hebt voor de volle benzinetank, merk je pas als je zelf gaat tanken...Later kreeg ik de niet opgebruikte benzine teruggestort op de creditcard. Of dit in de juiste verhouding gebeurde? Daar heb je uiteraard geen controle over!
De volgende huurperiode ( ook reeds lang op voorhand geboekt en betaald via Rentalcars), enkele weken later, hebben mijn man en ik de extra verzekering geweigerd. Er werd 650 euro geblokkeerd op de creditcard. We kregen een auto vol blutsen en krassen, afgebroken antenne, ... Een medewerker controleerde de wagen samen met mij tijdens het ophalen. Vermits ik nogal gedetailleerd alles op papier wou, maakte hij hierover "grapjes". We hoefden ons helemaal geen zorgen te maken, zei hij in zeer gebrekkig Engels, ze wisten wel dat de auto reeds goed beschadigd was. De tekening op het formulier stond letterlijk vol met markeringen !
Toen we de wagen een week later inleverden, konden we niet geloven hoe smerig ze het spelletje speelden: een medewerker liep direct naar de auto om te controleren a.d.h.v. het schadeformulier dat bij het ophalen was opgesteld. Hij had tevens een " niet ingevuld" document mee. Hij stapte nogal snel een rondje rond de auto, zogezegd controlerend, en opeens bleef hij staan bij de rechter voorspiegel. Het leek wel of hij op voorhand wist dat hij naar die plek extra moest kijken. Toen ik hem vroeg of er een probleem was, negeerde hij mij ( hij sprak geen Engels) , liep naar binnen en haalde er een andere collega bij. Deze beaamde iets wat hij zei en toen kregen we te horen dat wij die spiegel beschadigd hadden. Een beschadiging van de autolak en we zouden dit moeten betalen ! We protesteerden want wij hadden helemaal niets beschadigd !
We hebben alle mogelijke argumenten gebruikt om hen te overtuigen dat wij hiervoor niet verantwoordelijk waren, dat de auto al heel erg beschadigd was toen we hem ophaalden, dat de collega het toen niet zo nauw nam met het registreren van alle beschadigingen, enz... we konden er niet onderuit. Toen we hen vroegen waarom er nu gecontroleerd werd en bij de vorige huurperiode niet, kregen we te horen dat controle niet gedaan wordt als je een extra verzekering hebt . Vreemd toch !?
Wij voelden ons flink bedrogen door deze smerige en onbeschofte aanpak, we hadden het gevoel dat dit alles opgezet spel was. We konden niet anders dan de schade onmiddellijk betalen. Ze hadden immers de 650 euro achter de hand en moesten mijn creditcard hebben om het resterende bedrag te kunnen vrijgeven... We moesten dan maar het geld terugclaimen bij Rentalcars !
Voor ons dus nooit meer Goldcar ! Absoluut onbetrouwbaar door zulke praktijken !

reacties: