Reviews van deze auteur

Opgelicht door Marbesol

Review over Marbesol Autoverhuur

Geachte,
Betreft: ervaring met Marbesol; autoverhuurbedrijf
De reden waarom ik met dit verhaal naar u stap is dat ik andere reizigers wil behoeden voor de malafide praktijken van dit bedrijf.
In januari van dit jaar pakt dit bedrijf uit met een spectaculaire promotie: één week een kleine auto huren voor 19.80 €.
Vermits wij zeer regelmatig naar Malaga vliegen zijn we op deze opportuniteit ingegaan. De actie hield ook in dat we een volle tank kregen en een lege afleverden. Een doorzichtige truc, want je verliest sowieso een deel brandstof. Maar dat gebeurt meer en namen we er bij.
Bij het afhalen betaalden we een garantie van 800 € + restbedrag huur + brandstof; “repostado”. Een Spaanse term die ook brandstof kan betekenen maar zelden gebruikt wordt. Samen 918.36 €
Een andere mogelijkheid was om een extra verzekering van 90 € te nemen. Dan moest er geen brandstof betaald worden en de wagen kon dan met lege tank teruggebracht worden. Die extra verzekering was niet nodig vermits we automatisch zoals het contract vermeld, met alles in orde waren. Hier hebben we voor gepast.
Dit zijn allemaal regeltjes die nergens in de brochure terug te vinden zijn.
Bij het inleveren en de afrekening bleek dat we voor 1 (één) volle tank 103.00 € moesten betalen. Uiteraard heb ik hiervoor mijn bezwaren bekend gemaakt. 103.00 € voor een tank van 55 liter is ferm overdreven. Dit komt neer op 1.87 €/liter terwijl de officiële prijs 1.45 € bedroeg. Een woekerteveel van 23 €! Na een lange discussie ben ik moeten afdruipen. Ze hadden mijn garantie nog en ik had een vliegtuig te halen. Deze garantie is me pas na 4 weken terugbetaald. Vandaar ook mijn verhaal pas nu.
Ik besef dat 23 € niet zo veel geld is. Zeker niet als je het totaal van de reiskosten optelt. Maar ik vind dat ik zoveel mogelijk potentiële slachtoffers van dit bedrijf moet behoeden.
U mag deze tekst en de bijlagen naar behoeven verspreiden.

Met vriendelijke groeten,
Bruno Bellens

Sterke punten
geen

Zwakke punten
heel klantonvriendelijk.
oplichters

reacties: