Reviews van deze auteur

misleiding

Review over Goldcar

Via een gerenommeerde site, die blijkbaar Goldcar nu niet meer in zijn bestand heeft, te concluderen uit de logo's van autoverhuurbedrijven die in hun mail staan vermeld, hebben wij in december vorig jaar een auto gehuurd.
Ook wij tuinden in de mooie beschrijvingen van Goldcar, denkende dat we all-risk verzekerd waren. Niet dus. Bij aankomst op Gran Canaria heeft het al met al dik 2 uren geduurd eer dat we in de auto zaten. Ook wij moesten honderden euro's bijbetalen, wat we natuurlijk niet wilden! Hadden dit ook helemaal niet verwacht en voelden ons opgelicht.
In discussie gegaan maar dat had totaal geen zin.
Men was onbeschoft (maar ik was ook kwaad) en lieten met de wijsvingers tikkend op hun formulier zien, dat als er schade zou zijn, wij enorme bedragen extra moesten betalen. Heel intimiderend allemaal.
Uiteindelijk toch maar toegegeven en mijn creditcard moeten laten belasten.
Heel vervelend. Gekomen op plaats van bestemming bleek het plaatsje zo leuk te zijn dat we eigenlijk helemaal niet weg wilden dus de auto praktisch niet gebruikt, maar dat is onze eigen schuld. We moesten de tank leeg inleveren (en niet vol dus)... Het inleveren van de auto ging niet over rozen! Drama, want er was nergens plek in de terminal waar de auto kon staan!!! Het parkeerplaats nummer dat wij kregen, daar stond al een andere auto. Vreselijk en samen met nog een aantal andere Goldcarhuurders, hebben we maar dubbel geparkeerd omdat iedereen simpelweg het vliegtuig moest halen...

Sterke punten
Auto was van goede kwaliteit

Zwakke punten
Lange wachtrijen, onbehoorlijk personeel, veel te duur, misleidende verzekeringen, lege tank afgeven wat je echt niet gaat lukken en geen parkeer plek om de de auto af te geven.

reacties: