Reviews van deze auteur

oplichters

Review over DoYouSpain

Voor de 2e keer dit jaar een auto gehuurd en voor de 2e keer geflest. Had een auto gehuurd voor 3 dagen voor het (te) mooie bedrag van € 38,-.Dat het te mooi was bleek wel toen wij de auto op gingen halen, het te betalen bedrag was geen € 38,- maar € 221,-. En de keuze was betalen of kantoor van verhuurbedrijf verlaten. (Waar ga je heen als je ergens midden op een industrieterrein staat met je gezin en koffers...)
Ik zeg huur NOOIT via DoYouSpain, het is onhandig, je wordt namelijk met een busje ergens buiten het vliegveld op een industrieterrein gedropt waar je ook de auto weer in moet leveren en je betaald de hoofdprijs ondanks dat je met een leuk tarief in de val wordt gelokt. De gevestigde verhuurbedrijven zitten op de luchthaven en zijn per saldo niet duurder. Wederom weer een typisch geval van te mooi om waar te zijn.
Van de zomer had ik er ook een auto gehuurd, was een afgetrapte auto, vuil en vies van binnen en van buiten, zat vol deuken en krassen en allerlei zaken waren met tape aan elkaar geplakt. Toen ik om een andere auto vroeg zei men dat er niets anders was in deze prijsklasse maar als ik meer wilde betalen was er van alles mogelijk.

Sterke punten
ze weten je heel knap met een mooi prijsje te lokken en weten dat je toch wel betaald wat het uiteindelijk kost omdat je geen kant meer op kan als je eenmaal bij de verhuurder bent

Zwakke punten
te veel om op te noemen

reacties: