Reviews van deze auteur

AE Florence: absolute afrader!

Review over AutoEurope

In contrast met het door Auto Europe Florence geclaimde niet roken-beleid was de auto doordrenkt van een alom aanwezige, weerzinwekkende, penetrante sigarenstank die acute hoofdpijn en misselijkheid veroorzaakte en die er, waarschijnlijk ook door de stoffen bekleding waar het in was gaan zitten, in de huurperiode van 2 dagen niet uit te waaien was. Gevolg: 2 dagen fysieke onpasselijkheid en geen gebruiksgenot van de auto.

Zwakke punten
AE Florence gaf te kennen niet te kunnen nagaan of er in hun auto's al dan niet gerookt wordt. Op onze stelling dat het hun verantwoordelijkheid is om rookvrije auto's te leveren werd schouderophalend gereageerd dat het jammer voor ons was. Klagen moesten we maar bij de directie, niet bij de medewerker. Die wel gemachtigd bleek een boete af te schrijven van onze creditcard. Daar was hij wel heel vlot in.

Geen enkele erkenning van de eigen verantwoordelijkheid, geen enkele service of tegemoetkomendheid, geen enkel schikkingsvoorstel, geen respect voor de klanten waarvan zij bestaan.

reacties: