Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en de belangrijkste in de toeristensector. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikt het bedrijf momenteel over 28 autoverhuurfilialen op de belangrijkste luchthavens en toeristische bestemmingen op het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische Eilanden.

Minimum leeftijd

Personen die een auto wensen te huren en besturen van Goldcar, moeten ouder dan 21 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Echter bestaat er een dagelijkse supplement tot de 25 jarige leeftijd of totdat men minimaal 4 jaar in het bezit is van zijn of haar rijbewijs. De huurders moeten dit supplement direct bij het afhalen van het voertuig op kantoor betalen. De mogelijkheid bestaat ook, dat de minimale leeftijd voor bepaalde categorien auto's minimaal 30 jaar is.


Auto reserveren via de website

Klanten hebben de mogelijkheid om auto's via de website van Goldcar te reserveren. Bij het maken van een reservering worden klanten automatisch ingeschreven op de site. Hierdoor hebben zij ook de mogelijkheid om hun gegevens en reserveringen te bekijken en eventueel te wijzigen op hun persoonlijke pagina. Daarnaast kunnen klanten zich ook gratis inschrijven via de Club Goldcar. Hierdoor kan men ook gebruik maken van exclusieve aanbiedingen.


Annulering- en wijzigingskosten

Bij Goldcar bestaan er geen annuleringskosten tot 24 uur voor het ophalen van de huurauto. Echter bestaan er ook bepaalde voorwaarden. Indien men gereserveerd heeft via een andere website (reisbureau, rentalcars.com etc.) dan dient men de algemene voorwaarden eerst goed door te nemen. De voorwaarden worden meestal per e- mail verstuurd of zijn terug te vinden op de website van het bedrijf waar de auto gehuurd is. Indien klanten een auto hebben gereserveerd via www.goldcar.es. dan bestaan er geen losten tot het laatste moment. Indien de klant meedoet aan een bepaalde aktie, dan kan het wel zo zijn, dat er bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Deze voorwaarden zullen direct kenbaar gemaakt worden bij het huren van een auto. Deze voorwaarden moet een klant accepteren alvorens de auto gehuurd kan worden. De voorwaarden ontvangt de klant samen met het reserveringsbewijs per e-mail.


Tariefsoorten en Brandstofbeleid

Bij Goldcar zijn er verschillende tariefsoorten waar klanten uit kunnen kiezen. Dit geldt ook voor het brandstofbeleid. Als eerst kunnen klanten kiezen voor het Full- Full tarief. In dit geval krijgt men het voertuig met een volle brandstoftank en de auto moet ook weer met een volle brandstoftank ingeleverd worden. Indien de auto niet met een volle brandstof tank wordt ingeleverd, dan zullen er een sanctie in rekening worden gebracht, naast de hoeveelheid brandstof die nodig is om de tank te vullen. Klanten kunnen ook kiezen voor het Flex- Fuel of Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht. Een derde optie is het Crazy Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht. Bij de reservering wordt het Crazy Smart tarief betaald. In dit geval is annulering of wijziging niet meer mogelijk. Klanten hebben het "Key 'n Go" pakket als vierde optie. Dit tarief VIP ophaal mogelijkheden met betrekking tot de sleutels van het voertuig. Klanten kunnen het voertuig ophalen bij een van de Key n' Go automaten en hierdoor wachtrijen vermijden. In dit pakket is de all- risk verzekering zonder eigen risico en het Full/ Full brandstofsysteem inbegrepen.


Met welke kaart betalen?

Klanten kunnen bij Goldcar alleen betalen met een debit- of creditcard. Er is geen mogelijkheid om de huur van een auto contact te betalen of middels een bankoverschrijving. Klanten kunnen betalen met kaarten van Visa en de Mastercard/ Maestro.


Contact gegevens

Telefonische boekingen T.: 902 119 726 Outside Spain: +34 965 943 186 Monday to Sunday from 9:00 to 23:00 Klantenservice T.: 902 109 113 Outside Spain: +34 965 943 186 Monday to Sunday from 9:00 to 23:00 From Italy: T.: 199 151 151 + 390 645 209 634 Monday to Saturday from 9:30 to 20:30 Pechhulp onderweg 24 uur T.:902 105 276 Itali: (+39) 0 689 970 585 Portugal: +351 70750 1990 Griekenland: (+30) 211 411 4552 Frankrijk: (+33) 0 811 360 937 Kroati: (+385) 1 775 71 87 Rodos: +30 2109461333 Malta: +356 79371938 / +356 99493177 Andorra: +376 347 555 Casablanca: +212 661 161 624 24 uur hulp , 365 dagen per jaar


Goldcar video


Artikelen over Goldcar

Auto huren bij Goldcar

Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en is een belangrijke aanbieder van huurauto’s in de toeristensector. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en beschikt momenteel over 28 vestigingen op de grote luchthavens en toeristische bestemmingen in Span [...]

Goldcar Reviews

  • Haha ik kan niet eens fatsoenlijk uitleggen wat mijn klacht is omdat er steeds teveel tekens in het stukje staan. Nou ik geef het op, samengevat. Ik krijg nog 116 euro maar had nog veel erger gekund, Alle foefjes dachten we te omzeilen die ze op ons los lieten. dat een Transavia hier zijn naam aan koppelt!!!Nu nog steeds geld van 116, - de zgn deposit voor een volle tank niet retour . Wat een k...bedrijf. .... niet transparant en je moet haar op je tanden hebben! Nog nooit zo afgressief te woord gestaan!!!

    Zwakke punten
    Alles

    Door Femke Bos op 17 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd voor 2 dagen in Marseille tegen aantrekkelijk tarief van ca. 85 Euro. Tgv vertraging van mijn vlucht kwam ik 2 uur later aan dan gepland en werd me verteld dat ik daarom 95 Euro moest bijbetalen! Ik heb ze laten barsten en heb voor een paar tientjes meer bij Europcar een andere auto gehuurd. Zo behandel je je klanten toch niet!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Zoals een oud-collega eens over zijn ex zei: "Nice on the outside but rotten on the inside"

    Door Lucassen op 15 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze schijven onder het mom van borg een bedrag af van 470 euro. Echter blijkt dit een extra verzekering te zijn, diesel toeslag etc.

    Dit vertellen ze je niet aan de balie uiteraard .

    Hier dus niet huren.....

    Sterke punten
    Nette auto

    Zwakke punten
    Het verdien model is misleiding..

    Door Oplichters op 14 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gold Car Rome Airport. Uiteraard proberen ze je weer allerlei extra verzekeringen aan te smeren. Niet genomen natuurlijk. Terug in Nederland werd er ineens € 35 van de creditcard afgeschreven. Zou op een tolweg hebben gereden en niet hebben betaalt. In contract staat dat ze mijn gegevens aan de tolweg mij. hadden verstrekt en daarvoor dat geld hadden geclaimd. Reclameren kon alleen naar een telefoonnummer in Spanje. Via via toch een email adres in Spanje achterhaalt. Kreeg een mooie foto van camera's boven de snelweg en de uitleg dat er in Italie op sommige snelwegen geen tolpoortjes waren, maar dat je dan binnen 48 uur op een postkantoor kon betalen. Bij navraag bij de ANWB bleek dit inderdaad het geval in Noord-Italie. Wij hadden echter alleen gereden tussen Rome en Napels v.v. Het geld is door de creditcard maatschappij terug betaald. Dit is wat je noemt OPLICHTING door Gold Car.

    Sterke punten
    Goedkoop (is duurkoop)

    Zwakke punten
    proberen je altijd extra verzekeringen aan te smeren. Onvriendelijk.

    Door P. Reynders op 13 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd via Goldcar airport Almeria
    Wij willen nl nooit problemen met verhuurbedrijven en nemen al 8 jaar bij verschillende verhuurbedrijven de dure verzekering. Bij Goldcar was dit 27,- per dag ongelooflijk maar toch gedaan.
    De auto hoefde niet gecontroleerd te worden want wij hadden een full Insurance.
    De auto zag er aan de binnen en buitenkant prima uit
    Auto keurig ingeleverd en wat zien wij na enkele uren afgeschreven van onze credit card. 327 euro
    waarom ?? Hoezo??
    Gebeld met Goldcar. Dit zijn schoonmaakkosten voor de achterbank. (deze zou smerig zijn)
    Wij zaten niet op de achterbank, zag er verder ook prima uit. Wat staat er in de kleine letters. Die heb ik nl ook gelezen. De binnenkant moet buitensporig vuil/besmeurd/vernield zijn!! Gevraagd om bewijs.

    Ik kon een klacht indienen bij Goldcar. Ongelooflijk!!
    Nooit meer Goldcar.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles!

    Door Maris op 11 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zoals hieronder ook al veelvuldig omschreven, huur niet via goldcar want het zijn gewoon oplichters!
    We hadden een fors focus gehuurd bij de luchthaven alicante. We kregen de sleutel van een auto vol met schade. Omdat we bang waren wat over het hoofd te zien hebben we overal foto’s en een filmpje van de auto gemaakt.
    Na onze vakantie kregen we een mail met een bedankje dat we voor goldcar hadden gekozen en een rekening van 350 euro omdat we het slot zouden hebben kapot gemaakt...
    na het bekijken van onze foto’s en filmpjes bleek dit al zo te zijn geweest bij het ophalen van de auto. Gold car hier een mail overgestuurd maar je krijgt gewoon geen reactie. Uiteindelijk na drie weken een korte mail met dat we moesten bewijzen dat die foto’s en filmpjes bij afhalen gemaakt zijn. Dit bewijs terug gemaild echter gewoon geen reactie meer.... Het bedrag is door gold car gewoon van onze visa afgeschreven. Hier nu via visa verdere stappen op aan t ondernemen.
    Nooit nooit geen gold car meer voor ons!!!

    Door Sasja op 25 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • auto online geboekt RENTAL CARS , bij aankomst luchthaven Sevilla was de balie gesloten en werden wij doorverwezen naar GOLDCAR .Daar deelden zij mede dat ik opnieuw een verzekering moest nemen daar zij op dat gebied niets te maken hadden met RENTALCARS . Ik weigerde nog eens een verzekering te nemen + was juist dezelfde auto 30% DUURDER .Bij terugkomst was ik nog niet uit mijn auto of er stond al iemand van GOLDCAR die me op 1 seconde zei : " it does't look good with your car " waarop ik antwoorde "what's wrong ? " Bleek er een ster rechts boven in het raam te zijn , deze hadden wij ook al opgemerkt toen we 5 min aan het rijden waren en stom om niet terug te keren en dit te melden.Ik zag aan de arrogante persoon dat deze het wist dat er een ster in het raam was maar zij liet mij weten dat dit niet op het formulier stond en ik deze zou moeten betalen , DIT IS PURE OPLICHTERIJ !! In het bureau melden ze mij dat dit 670 EUR gaat kosten …. VUILE OPLICHTERS ZIJN HET GOLDCAR EN RENTALCAR !! Huur NOOIT een auto daar ! Als ze mij durven aanrekenen stuur ik dit bericht ALLE weken op zoveel mogelijk internet sites tot ze het geld terug geven …

    Zwakke punten
    fraudeurs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Door lenssens pat op 15 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • OPLICHTERS TEN TOP EN NOG AGRESSIEF OOK!
    vorige week auto gehuurd op pisa AirPort .
    Man was amper te verstaan en vroeg of mijn verzekering compleet was. Ja was mijn antwoord , ik heb een full coverpakket van autoeurope. Verder niets meer gezegd en toen ik vroeg waarom ik moest betalen was het voor de borg en dat kreeg ik weer terug. Nog om een schadeformulier van de auto gevraagd maar dat was niet nodig.
    Wat blijkt die kerel heeft stilzwijgend een extra verzekering berekend. Kerel heeft niet gevraagd voor een extra verzekering of wat dan ook.
    Aantal jaren terug zelfs bedreigt door medewerker goldcar vandaar dat ik er geen zaken meer mee wil doen. Hadden gehuurd bij interrrent maar kwamen uit bij goldcar. Wat een malafidebedrijf en het ergste is dat ze deze wanpraktijken gewoon toelaten, absurd!
    HUUR NOOIT BIJ GOLDCAR!! 👎👎👎😡

    Sterke punten
    Absoluut nul

    Zwakke punten
    Alles

    Door Angelique op 12 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is de 2e keer dat ik bij coldcar een auto inlever waar een “zogenaamde” schade opzit.
    2 jaar geleden in Reus Spanje en nu in Valencia Spanje.
    Dit keer kreeg ik een auto mee vol met schade.Een bijbehorend papier vol kruisjes. Opvallend was een kapot achterlicht die voor mijn gevoel niet zichtbaar was op papier.
    Ben dus teruggegaan en heb licht laten zien.Als antwoord kreeg ik “is in the system”!
    Heb toch maar foto gemaakt.
    Bij inleveren was achterlicht ineens “not in the system”
    Gelukkig had ik mijn foto. Daarna vond coldcar een kras op plastic ondervoorkant.Nu weet ik zeker dat dat niet door mij gekomen is, maar ‘s avonds in garage kon ik dat niet zien c.q. fotograferen.Ik had me al voorgenomen nooit meer coldcar te nemen, maar ze bestaan ook onder andere namen, zodoende ben ik er ingestonken.
    Voor dit soort grappen ben ik verzekerd maar deze praktijken maakt onze verzekeringen steeds duurder!
    Voor mij nooit meer Coldcar en ik ben ook meer allert op ondermaatschappijen die toch gewoon coldcar zijn!

    Sterke punten
    Vallen weg tegen slechte punten

    Zwakke punten
    Vaak “zogenaamde” schade

    Door Martin de Ruiter op 22 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 17 jan 2018 een auto gehuurd bij Goldcar Gran Canaria. Via Carflexi.com.
    WAARSCHUWING: huur geen auto bij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring opgedaan. Goldcar berekent zonder dit aan te geven allerlei extra verzekeringen en services. Op vragen hierover wordt geantwoord dat dit een borgsom is die slechts geblokkeerd is en geretourneerd zal worden. Daarbij sprak de baliemedewerker (opzettelijk?) zeer onverstaanbaar Engels.
    Uiteindelijk viel de prijs ruim twee keer zo hoog uit als vooraf afgesproken. Reclameren achteraf heeft geen zin omdat het contract is ondertekend. Gezien ander reviews is dit bedrijfspolitiek. DOE DUS GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF!!

    Sterke punten
    Snelle afhandeling, goede auto.

    Zwakke punten
    Beleid van het bedrijf. Goldcar heeft als doel een auto te verhuren met zoveel mogelijk overbodige verzekeringen en extra's. Onduidelijk sprekend personeel. Leugenachtige communicatie. Dure autohuur.

    Door Ton op 17 februari 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is het meest waardeloze auto verhuurbedrijf wat er bestaat. Wij hebben hier meerdere keren auto gehuurd, en iedere keer het gezeur over extra verzekeringen en alles wat anders niet verzekerd zou zijn. De laatste keer kregen wij een auto (Mini) mee die bij ophalen allerlei beschadigingen had. Gelukkig overal ter plaatse foto's van gemaakt, en wat denk je? Bij thuiskomst claimen ze € 620,- schade die al aan de auto zat bij ophalen. Een advies aan toekomstige huurders,,,,huur hier NIET!!! Het zijn oplichters en ze zijn zeer dubieus te noemen. Kijk eens op de site van Caramba cars, alleen maar positieve post. GOLDCAR...NOOIT MEER !!

    Sterke punten
    Geen!!!!

    Zwakke punten
    Alles!!!

    Door Wim op 12 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben een auto gehuurd in Malaga. Bij afhalen was het donker en we hebben een schade niet gezien, wel bij aankomst in ons hotel. We gingen er van uit dat dit wel bij GOLDCAR bekend zou zijn in hun dossier. Bij inleveren werd er direct gezegd € 400, daarna ging men met een bijzondere lamp direct naar een plaats op het voorportier, daar zat een kras, die niet met het blote oog te zien was, weer € 400. We hebben hier tegen geprotesteerd en er werd direct € 400 vanaf gedaan en naderhand was het helemaal geen probleem meer en werd geen schade gerekend. Bij thuiskomst was de creditcard belast voor € 550 voor drie schades, blijkbaar ook nog een kapotte band.
    Op de foto's die werden bijgeleverd stond de achterklep, geen idee waarom en een foto van een band met een spijker, van welke auto? Na protest ontvingen wij € 160 terug omdat wij "overcharged" waren. Wij zijn opgelicht en bedrogen. Tijdens ons gebruik is er niets met de auto gebeurd. Schades die men constateerde veranderden constant en men wist direct bij binnenkomst waar men moest kijken. Deze schades zijn al door meerdere huurders betaald. Kortom NOOIT meer GOLDCAR.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Het zijn oplichters, het is een criminele organisatie

    Door Herberighs op 30 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • thuis een auto gereserveerd en een heel account aangemaakt op de luchthaven van tenerive moest het hele verhaal weer in de computer worden ingevoerd, duurde uren mede doordat er een lange wachtrij voor de bali stond, de helpster weinig engels kon en er ook nog niet lang werkte, hoge borg wat misschien problemen bij andere klanten gaf die geen goede creditcard hadden, eindelijk een formulier gekregen toen weer naar het afhaalpunt waar weer een hele lange rij stond gelukkig kreeg een medewerker door dat wij al een auto gehuurd hadden dus heeft die ons een auto gegeven helaas geen alfa maar een golf, kortom waarom een account aanmaken met duidelijk een huurnummer hier wordt niet naar gekeken

    Sterke punten
    inleveren geen problemen

    Zwakke punten
    lange wachttijden
    hoge borg
    3 x pinnen voor huurprijs, volle tank benzine, en 1500 euro borg dit schep verwarring

    Door kim op 13 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • via de website goldcar auto geboekt,en betaald pas bij levering.Op de luchthaven hadden we later pas gezien dat er twee dingen bij waren aangerekend, smart return en extra new, bij deze gemaild via Messenger een zekere victoria,uitgelegd dat we dit later hadden gezien, en niet hadden bijgevraagd, en na enkele keren gechat te hebben met haar, hebben wij het bedrag teruggestort gekregen via onze visa kaart.Let gewoon even op bij de luchthaven met het contract,heb je geen extra verzekering,dan reserveren ze u de borg*plus nog de brandstof fuel fuel,is de tank vol bij levering,houden ze die niet in, neem gewoon foto van uw dachboard meter vd brandstof bij het begin vd autohuur en bij het einde.Als je het voertuig haalt, controleren ze samen met u of de wagen schade of geen schade heeft, neem voor u zelf ook foto's bij het afhalen,en bij het terugbrengen word er ook gecontroleerd,indien alles ok, word uw borg al snel ter plaatse gedeblokkeerd.Wij hebben in murcia luchthaven nog even langs de bali terug moeten gaan voor enkele dingen, maar deze werden goed opgelost;Wees vooral vriendelijk,dat doen zij ook;Wij zijn ondanks de vele negatieve beoordelingen die we daarvoor hadden gelezen, bij goldcar in murcia zeer goed geholpen;Maar de persoon die voor ons het meeste heeft gedaan is VICTORIA die kan je bereiken, bij eventueel een probleem, met Facebook en dan via Messenger stuur je een bericht;SUPER GOED ik hoop dat ze dit ook leest

    Sterke punten
    We hadden een probleem met ons contract, en deze werd heel goed en vriendelijk opgelost in de luchthaven van murcia janvier;
    We hadden snel onze wagen, deze werd op voorand goed gechekt .Ook bij het binnenleveren word er goed nagekeken;Onze borg die ze gereserveerd hadden, werd direct ter plaatse geanulleerd, de wagen was schadevrij terug gebracht;Wij zijn alvast een tevreden klant

    Zwakke punten
    Kijk goed uw contract na, betaal alleen voor het gene dat je hebt geboekt,luchthaventax komt later altijd bij.
    Kijk goed uw ticket na,bij betaling aan de balie want soms komt er wat bij,dit is omdat er zoveel verschillende contracten bestaan,waar ook de baliemedewerker niets van weet,en het automatisch in het systeem staat,wil je die extra niet, gewoon even melden, ze annuleren het ter plaatse
    Uw borg van 1100 euro word geblokkeerd, maar hou er rekening mee dat er de brandstof bij komt,deze bij een volle teruggebrachte tank,word deze direct terug vergoed.
    Het zijn geen zwakke punten, alleen punten om rekening mee te houden
    Een echt zwak punt heb ik niet

    Door vlemincx p. op 8 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij waren op Mallorca en huurden een auto.
    We deden dit via RentalCars.

    Zoals overal komen er bij de prijs van een paar euro per dag diverse kosten bovenop (laat gewoon direct zien op welke kosten we uitkomen). Tot zover prima, dit wordt ook gecommuniceerd door RentalCars. We kwamen uit op een redelijk bedrag.

    Wat tegenvalt is dat RentalCars communiceert dat het bedrag All Inclusive is. Op het vliegveld in Mallorca echter blijkt dat Goldcar toch extra kosten rekent, waardoor het ineens geen redelijke, maar een hoge prijs blijkt te zijn.

    Op dat moment kom je net aan en wil je naar je vakantieadres, dus daar wordt voor mijn gevoel misbruik van gemaakt.

    De formulieren die je moet tekenen zijn in het Spaans (die taal spreken en lezen we niet, mag dat überhaupt wel? Waar tekenen we eigenlijk voor?).

    RentalCars neemt geen verantwoordelijkheid door te verwijzen naar Goldcar. Goldcar verwijst naar de getekende overeenkomst en doet het daarmee af.

    Geen van beide bedrijven doet moeite om transparant te zijn over de kosten die ze rekenen en lijken hun verdienmodel (mede) te baseren op onwetendheid van de klant. Ze lijken een vage constructie bewust in het leven te houden, om zo maximaal van de klant te kunnen profiteren (lees: zo hoog mogelijke kosten te rekenen).

    Sterke punten
    We kregen een splinternieuwe auto. Het wegbrengen van de auto verliep soepel.

    Zwakke punten
    - slechte voorlichting
    - in rekening brengen van extra kosten
    - documentatie niet op orde (alleen in het Spaans)
    - ze geven mij het gevoel dat ze vooral van mij als klant willen profiteren, in plaats van mij iets aan te bieden waar ik ze dan graag voor wil betalen.

    Door W.K. op 5 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas op met auto huren.
    Controleer (bij het ophalen) ALTIJD de gehele auto op beschadigingen en maak Foto's / video's (zo belangrijk).
    Want bij het inleveren vinden ze altijd beschadigingen die ze zelf op het ophaal formulier niet hebben vermeld.
    De enige manier om die truckdoos te tackelen zijn de bewijzen door de foto's/video's te tonen die U heeft gemaakt bij het ophalen van de huurauto.
    Bij het inleveren ALTIJD bij de inspectie van de Goldcar medewerker blijven.
    Want ze zeggen altijd dat het nog wel even kan duren omdat ze het te druk hebben.
    Dus gewoon blijven wachten (anders wordt je een oor aangenaait met hoge kosten te betalen).

    Sterke punten
    De redelijke prijs

    Zwakke punten
    Ze proberen je ALTIJD te belazeren.
    Ze proberen (vaak agressief) je altijd een extra verzekering te verkopen (veel te dure).
    Zeer klant onvriendelijk personeel

    Door tulling op 27 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de derde maal bij Goldcar een auto gehuurd.Nu in Malta voor 7 dagen, via Carrentals.com.
    Bij aankomst op vliegveld vriendelijk ontvangen bij de balie ne snelle afhandeling. Geen gezeur over verzekering (die had ik ergens anders afgesloten, dus niet via Goldcar).
    Omdat het type niet beschikbaar was, kreeg ik gratis een update. Geen extra kosten: het bedrag wat ik met Carrentals.com had afgerekend daar bleef het bij.

    Ophalen auto op parkeerplaats, ging vlot zonder problemen.
    Auto, wat ouder, maar reed uitstekend. Rammelde wat maar dat kan ook niet anders gezien de wegen op Malta.

    Inleveren zonder problemen. Zat een deuk in de bumper, hier en daar wat krasjes. Toen ik aangaf dat die er al op zaten (was ook zo!), was het akkoord.

    Later ook geen bedrag afgetrokken van gereserveerd bedrag op creditcard, ondanks dat de benzine half vol was (overigens ook ontvangen met halve tank, dat aangegeven bij inlevering: geen probleem).

    Al met al, ook deze derde keer, zeer tevreden over Goldcar. Geen verborgen extra kosten bij afhalen (of inleveren). Volgende keer opnieuw met Goldcar.

    Sterke punten
    service
    helder kostenplaatje
    vriendelijk personeel

    Zwakke punten
    geen

    Door han engels op 24 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goldcar Amsterdam zijn oplichters en deposito dieven, vooral 'manager' L.K. van Goldcar.

    De klant betekent niks voor ze, alleen extra geld aftroggelen. Hun prijzen lijken laag, maar na afloop kom je van een koude kermis thuis omdat zij jouw ‘deposito geld beheren’. Wat dat betreft sta je machteloos. Huur nooit een auto bij Goldcar Amsterdam want ze stelen ongegeneerd geld van je deposito. Vertrouw ze niet.

    Drie weken lang een auto gehuurd bij Goldcar in Amsterdam op Schiphol tegen een schijnbaar goede prijs. Na deze periode wilde ik verlengen, en heb ik de auto nog langer telefonisch via mevr. Denise van Goldcar Amsterdam verlengd: dit zou tegen hetzelfde dagtarief worden doorgezet; een mailbevestiging was niet nodig volgens haar.

    Na het inleveren van de auto heeft Goldcar Amsterdam zonder reden een bedrag van 100 euro van het gereserveerde deposito op mijn creditcard ingehouden.

    Na meerdere keren aanschrijven dat ze te weinig geld hadden terugbetaald, heeft manager L.K. uiteindelijk op een verschrikkelijk brutale en klantonvriendelijke manier beantwoord dat ik een uitzonderlijk goed tarief had in de eerste periode en dat ze blijkbaar achteraf toch maar zelf besloten hadden om het tarief zonder mij op de hoogte te stellen te verhogen. Als ik het teruggestortte bedrag niet had nagerekend, dan was ik er nooit achtergekomen. Er is daadwerkelijk besloten om ongegeneerd geld te stelen. Ik heb duidelijk gemaakt dat dit niet kan en dat ze niet allleen hun afspraken niet nakomen maar ook daadwerkelijk klanten duperen. Het gaat mij ook niet om het bedrag, maar wel om het principe.

    Dhr. L.K. is een uitzonderlijk onvriendelijke en meest anti-klantgerichte persoon op aarde, bovendien een grote bedrieger die alles doet om klanten weg te jagen voor een paar euro. Ik zou mij als bedrijf schamen om een dergelijk persoon in contact te brengen met klanten. Hij heeft de mailwisseling afgekapt door letterlijk te stellen dat ‘hij geenszins van plan is mij in enig opzicht tegemoet te komen’. Ik heb nog nooit zo iets brutaals gehoord. Ik zou mij schamen als ik Goldcar was.

    Mevrouw D. van Goldcar Amsterdam met wie de afspraken zijn gemaakt heeft besloten geen enkele keer inhoudelijk op mijn mails te reageren of toe te geven dat de afspraken niet eenzijdig door Goldcar veranderd hadden mogen worden. Wekenlang heeft zij zich onthouden van antwoord. Ik ben ook zeer teleurgesteld in Denise. Dit is geen service. Dit is pure oplichterij en als klant sta je machteloos omdat zij met de deposito blijkbaar vrijuit kunnen doen wat ze willen. Hoe goedkoop ze ook mogen zijn, ik zou nooit van mijn leven meer een auto huren van Goldcar Amsterdam.

    Dhr. L.K. is een pure dief. Huur nooit bij Goldcar Amsterdam.

    Sterke punten
    Geen positief woord meer over. Het leek goed en positief te beginnen, maar dit heeft Goldcar vakkundig de nek om weten te draaien

    Zwakke punten
    -Oplichters en dieven
    -Gaan over lijken voor een paar euro extra
    -Klantgericht werken en denken komt niet in hun woordeboek voor
    -Schaamteloos brutaal
    -Verkeerd medewerkersbeleid, vooral op management
    -Geen management die klanten kan behouden en positief verassen, meedenken of oplossen, maar alleen maar erger maken.

    Door A.B. op 21 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij GOLDCAR Malag auto in donkere garage in ontvangst genomen. Bij aankomst hotel gezien dat voorbumper is beschadigd. Wij namen aan dat dit reeds in hun bestand zat.
    Bij inlevering roept men direct € 400, waarna men met een speciale lamp direct naar een voor het blote oog onzichtbaar krasje op het voorportier gaat ( blijkbaar wist men dit al te zitten), nog eens € 400.
    Na protest liet men eerst € 400 vallen en daarna ook de 2e € 400. Alles geregeld... dus niet. Van creditkaart werden drie bedragen afgeschreven 2x€ 200 en € 150 voor een spijker in een band. Als bewijs kregen wij foto's van een band, willekeurig?, en van de kofferdeksel??? Nadat wij een klacht hebben ingediend boekte men € 160 terug omdat ze ons overcharged hadden. Ook Rental Cars onze contractor gaf niet thuis. Wij hadden extra schades niet verzekerd en daarom waren wij het haasje. Het personeelslid moet blijkbaar dagelijks geld ophalen.

    Pure oplichterij!
    Er is absoluut niets met onze auto gebeurt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Volslagen onbetrouwbaar.

    Door van Tiggelen op 17 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook wij werden aan de balie gedwongen om een extra verzekering te sluiten voor het geval de motor of onderdelen daarvan het zou begeven. Men was dus al van plan ons een barrel mee te geven waar onvoldoende onderhoud aan is gedaan. De auto bleef het doen maar door de agressief opgedrongen extra verzekering voelen wij ons opgelicht. Nooit meer Goldcar. Dit was onze allerslechtste ervaring met een auto huren.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    agressief afgedwongen extra verzekering of geen auto mee

    Door Martijn op 16 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • AVOID! DO NOT USE.
    Booked and paid via rentalcar.com (also not very impressed with) but had to pay an additional 145 euro on a insurance at the desk to even get the car, because the only credit card we had was in the name of the drivers wife. The car was in a pity state, side window popping out of the frame, warning light on the dashboard on all the time and a loose backseat.
    Within a hour in the middle of nowhere we had a flat tyre, rang their road service but they were not bothered.
    Spare tyre and jack in the boot but no locking wheel nut key. Replaced with the help of some friendly Maltese.
    total costs 370 euro for a 6 day rental. a whopping 61 euro a day

    The worst experience we've had with a car hire company EVER!

    Sterke punten
    Not a single one

    Zwakke punten
    Rip off criminals

    Door Tom op 14 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij aankomst vliegveld naar kantoor gezocht, bleek niet bemand moest buiten op de shuttlebus wachten. Duurde niet lang en na een kleine rit afgezet bij kantoor op een terrein waar vele rentacar bedrijven zitten. Na een korte wachttijd werd ik geholpen waarbij meteen werd gevraagd om verzekering af te sluiten. Deze had ik al dus ik vertelde dan ook dat ik dat niet wilde waarop dee dame chagrijnig reageerde dat het voor eigen risico was en een bedrag zou worden geblokkeerd op mijn ceeditkaart. Bij tentalcars was dat ook gemeld maar de 1200-€ was plots 1316 € geworden. Goed de auto was schoon maar stonk naar aigarettengebruik en de tank was niet vol. Men schreef op de bon dat maar 6/8 deel vol was en op hetzelfde niveau moest worden afgeleverd. Was niet afspraak volgens overeenkomst. Goed, na inlevering bleek alles goed te zijn dus ik dacht snel het geblokkeerde terug te krijgen. Dat duurde een dag of 5 om vervolgens te constateren dat er 75 € was afgeschreven. Waarom? Dat laten ze niet weten, je moet er zelf achteraan. (Moet dat nog doen). Dat is onbetrouwbaar en wat mij betreft NOOIT MEER.
    WEES OP UW HOEDE

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alleen maar

    Door HARRIE op 8 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had een al een verzekering afgesloten, deze werd niet geaccepteerd. Moest een erg dure verzekering bij hun afsluiten, anders kreeg ik geen auto mee.
    Dat terwijl ze verplicht waren om de reeds afgesloten verzekering te accepteren. Erg ontvriendelijke behandeling bij de balie toen ik ze daarop wees. Heb echter eieren voor mijn geld gekozen, wetende dat dekosten vele malen hoger werden dan op hun website worden vermeld.
    goldcar nooit weer!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door Harry jansen op 8 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na terugkomst was er €504 afgeschreven voor zogenaamde schade aan voertuig, aangezien we konden aantonen dat deze schade al aan het voertuig zat kregen we €400 terug, toen ik ging vragen waar de laatste €104 van was, kreeg ik een factuur te zien voor autohuur, terwijl ik die al betaald had, ben nu al 6 weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Nooit meer bij hun huren!!!

    Door Marcel Bruib op 5 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer klantonvriendelijke organisatie, getraind om mensen extra onnodige verzekeringen aan te smeren.
    Onbegrijpelijk dat brookers nog met deze organisatie willen samenwerken.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantonvriendelijk
    Aggesieve verkoopmedewerker

    Door Msry op 31 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review