Sicily By Car - 38 Reviews

Last updated: 23 september 2019
Sicily By Car Logo

15.8% aanbevolen, 38 Reviews

  1. Sicily By Car
  2. Sicily By Car Reviews
  3. Schrijf ook een review over Sicily By Car

Niet tevreden over Sicily By Car? Probeer dan eens Firefly Car Rental.

Sicily By Car

Since 1963, Sicily by Car / Auto europa has been the leading car hire company in Sicily. In a little over 3 years, following a commercial and strategic expansion programme, and thanks to the experience and professional competence of the management group, allowing the company to become a real national enterprise so that today Sicily by Car / Auto europa has expanded throughout the whole of Italy under the brand Auto Europa was launched in 1997 and today boasts a fleet of over 10.000 vehicles, all latest models, fully air-conditioned with radio/tape, and a network of over 53 offices throughout the most important Italian cities, covering the major airports and the most requested tourist locations. At Sicily By Car / Auto Europa we are continually expanding to meet our clients requests and stay in tune with the damands of the market. Renting with Sicily By Car / Auto Europa today, one can choose from a car to a minivan, from a cabriolet to an off-road vehicle, from a commercial vehicle to a scooter. If you travel for pleasure or business, for long or short periods, Sicily By Car / Auto Europa is always able to offer an excellent service at an unbeatable price. We're sure you'll find our rates are extremely competitive. Hurry and try our services and discover the many advantages that await.

Sicily By Car Details

Hits: 829

URL: http://www.autoeuropa.it/newae/booking/en/index.aspx

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 38


Sicily By Car reviews (36):

Sicily By Car - Lange wachttijd

0

Review:
Bij aankomst in Olbia gingen we naar de autoverhuur van Sicily cars. Thuis had ik alle gegevens alinfevuld zoals de meeste menen die stonden te wachten. We heb en er 2 uur gestaan voordat we aan de beurt waren. Vervolgens probeerde de medewerker ons uitbreiding vd verzekering en een andere auto aan te smeren. Ik had thuivia reisbureau deze auto gehuurd. Zij hadden me uitdrukkelijk verzekerd dat alles gedekt was met deze verzekering. Vervolgen 's moesten we nog een half uur wachten voordat we de auto kregen. De hele inefficiënte procedure duurde langer dan de vlucht.
Advies: huur geen auto bij Sicily cars. Het is misschien goedkoper maar zorgt voor veel ergernis.

Zwakke punten:
Zeer inefficiënte procedures en slecht Engels sprekend personeel

W. Smit beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Oplichters

0

Review:
Bij het ophalen van de auto in Palermo begon het gedonder al. Auto zou niet klaar zijn en dat zou nog zeker een uur duren, maar er was natuurlijk wel een vergelijkbare auto beschikbaar, maar dan moesten we bijbetalen. Direct gezegd dat we dat niet gingen doen en wel zouden wachten. 5 minuten later is de auto toch ineens gereed??? Prima. Ah ja de verzekering zou niet in orde zijn terwijl we in Nederland alles hadden afgesloten??? We hadden een andere verzekering nodig. Natuurlijk zijn we daar niet op in gegaan.
Prima autootje verder, zag er goed uit. 16 dagen gebruikt in het stoffige droge Sicilië. Vervolgens gaan we auto inleveren. De man die ons hielp zei direct dat de auto te vies was van buiten. Hoezo vies?? Klopt maar dat is toch logisch als je een auto 16 dagen gebruikt (op een normale manier). Er waren geen beschadigingen, krassen, alleen een laag stof over de auto!!
De auto zou volgens de man extra schoongemaakt moeten worden en dat kost extra geld.
We hebben de rekening nog niet gezien maar ik verwacht niet veel goeds.
Vanaf het begin to het eind probeert dit verhuurbedrijf extra geld te incasseren op diverse manieren. Niet correct!!

Zwakke punten:
extra geld proberen te incasseren op een achterbakse manier

Hanneke beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Schande

0

Review:
Wij huurde via ryanair een auto bij Sicily by cars. We haalde de auto op in de luchthaven van Alghero (Sardinië). Bij het ophalen geen problemen, we werden vriendelijk geholpen.
We kregen een Renault Clio mee met 9000km op de teller (nieuw dus!) na 1 dag met deze wagen rijden, stonden we op een kruispunt en plots was onze koppeling kapot. Het was toen ongeveer 17u30 en zaten op 80km van onze verblijfplaats af. Veel mensen snelden ons te hulp behalve de werknemers van Sicily by cars niet. Na uren lang bellen kregen we uiteindelijk iemand vast van de 24/7 hulpdienst. Deze vertelde ons dat er een takelwagen onderweg was en dat we een taxi tot het hotel moesten nemen (op eigen kosten, lees 160€) en dat we de volgende dag een nieuwe auto konden afhalen op de luchthaven. Volgende dag gebeld naar Sicily by cars in Olbia. Deze zeiden dat we een nieuwe wagen mochten halen MAAR dat ze 900€ van de creditcard in reservering gingen houden voor de stukken die wij gemaakt hebben (alsof het onze schuld is dat de koppeling stuk gaat?!!) en als we een nieuwe huurauto willen we opnieuw 800€ waarborg moeten betalen (terwijl we deze al betaald hadden!) In totaal kost ons deze klucht 2500€. Gewoon een dikke SCHANDE!!! Het zijn oplichters die geen oog hebben voor de klant maar enkel voor het geld van de klant.

Sterke punten:
Kunnen zeer goed mensen oplichten en geld uit je zakken stelen.

Zwakke punten:
Oplichters, geen goede hulp, .....

Lisa beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Mijn creditcard werd geweigerd

0

Review:
Ze weigerden mijn Creditcard omdat de creditcard geen reliëf bevat. Nochtans voorziet de overeenkomst louter:
"Creditcard op naam van de hoofdbestuurder en met voldoende kredietlimiet voor dekking van het eigen risico ( EUR 1098.00 ) "
Zij zoeken echt "la petit bête" om maar extra veel geld uit uw zakken te kunnen slaan.
Ze verplichtte mij om een tweede nieuwe huurovereenkomst af te sluiten voor het dubbele van de prijs en daarbovenop nog eens een waarborg te vragen.
Dus totaal: 106 euro voor de eerste overeenkomst via Ryanair + 215 euro voor de tweede overeenkomst + 300 euro waarborg

Verder gelukkig hadden wij foto's genomen (bij ontvangst van de wagen) om later bij inlevering te kunnen aantonen dat wij de auto terugbezorgen in de staat zoals wij deze in ontvangst hebben genomen.
Zij doen u onderteken dat de tank vol is terwijl die maar 7/8 vol is. Foutieve kilometerstand, enz......
Dankzij onze foto's is de inlevering goed verlopen.

Het is een doelbewuste politiek om zeer lange wachtrijen te creëren. Ik heb 120 min. moeten wachten. (20 min per klant) En de rij achter mij was nog lang; Zo gaat de klant rapper plooien.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Ze aanvaarden niet alle Creditcards. De nieuwe zonder reliëf en zonder de woorden 'Credit' aanvaarden ze niet.

Berthilde beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Slechte ervaring

0

Review:
De auto die we huurden was prima. De afhandeling van een boete was echter oplichterij: we hadden een boete omdat we een verkeerde afslag namen in Padua. De boete bedroeg 42 euro. Sicily stuurde de boete door en incasseerde 61 euro van onze creditcard. Wij veronderstelden dat zij de boete hadden betaald. Dat bleek niet het geval. Een maand later kregen we de boete via het incassobureau van de gemeente, nu verhoogd naar 81 euro wegens niet op tijd betalen. Het bleek dus dat Sicily 61 euro meent te kunnen incasseren voor het doorsturen van een cryptisch mailbericht.
We hebben eerder boetes gehad met huurauto's, maar nog nooit administratiekosten hoeven betalen voor het doorsturen van de boete.
Daarnaast hadden we de tank vol ingeleverd (we hadden bij het laatste tankstation tussen Padua en Venetië getankt). Ze vonden dat niet vol genoeg, gooiden er twee liter bij + de servicekosten.

Carola beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Chaos bij ophalen auto

0

Review:
Auto geboekt via Sunny Cars die dit uitbesteed aan Sicily by Car. Bij aankomst op Catania Airport nergens een verwijzing waar de balie was. Uiteindelijk bleek dit in een bijgebouw 300m buiten de airport te zijn. Toen wachtte ons chaos. Na het nummertje trekken bleken er nog 30 wachtenden voor ons te zijn!!! Uiteindelijk 2,5u gewacht. Overal ter wereld al auto's gehuurd maar dit nog nooit meegemaakt. Wachten op een auto die ik al gereserveerd en betaald had anders was ik naar een andere verhuurder gegaan. Ondanks dat Sunny Cars alles afdekt in de voorwaarden probeerden ze ons nog van alles aan te smeren. Road assistence, verzekeringen onder het mom van very important for you. Uiteindelijk was de auto zelf wel prima. Maar zeer inefficiente procedures, slecht Engels sprekende medewerkers die er ook duidelijk niet zoveel zin meer in hadden. Return procedure ging vlot. Maar medewerkers heel chaga.

Sterke punten:
Return procedure ging vlot

Zwakke punten:
Inefficiente procedures.
Veel te lange wachttijden.
Medewerkers spreken slecht Engels.
Ze proberen je vanalles aan te smeren.
Gegevens die ze al hebben gekregen bij reservering moet je allemaal opnieuw invullen.

Joke beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Uitstekende ervaring

0

Review:
Wij huurden vorige maand een auto via Sunny Cars met Sicily by Car (bij de luchthaven van Pisa) als verhuurbedrijf. Na het lezen van de slechte reviews waren wij ook ongerust maar dit bleek voor niets nodig.

Wij arriveerden om omstreeks 9 uur bij Sicily by Car en konden meteen geholpen worden. De vrouw achter de balie vroeg ons zonder aandringen of we een kleine bijkomende verzekering wouden sluiten van 2 euro per dag. Dit was al inbegrepen in het contract van Sunny Cars dus we sloten deze niet af.

Wij reserveerden een Volkswagen Polo of vergelijkbaar maar kregen een Fiat 500L met ingebouwde GPS. De auto was netjes maar had een aantal kleine krasjes onderaan aan de zijkant. Deze waren reeds op het contract aangeduid als schade. We merkten echter nog een aantal andere krassen op. Toen we vroegen om deze ook op het contract te noteren werd dit zonder problemen in orde gebracht.

Bij het ophalen van de auto neem je dus best zo veel mogelijk foto's want niet alle schade die er werkelijk is staat genoteerd op je contract. Vraag om de schade die er al is te noteren, hoe klein ze ook moge zijn.

Ook het inleveren van de auto verliep snel en zonder problemen.

Sterke punten:
- Snelle service.
- Nieuwe auto's.

Zwakke punten:
- Het personeel was niet overdreven vriendelijk maar kon wel goed Engels.

Inne beveelt Sicily By Car aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Beroving door personeel Sicily by car

0

Review:
Auto was prima, alleen de medewerker van Sicily by car op luchthaven Pisa is een echte corrupte italiaanse crimineel.
Hij heeft in 2 minuten tijd op een gemene,oneerlijke, slinkse wijze ons geld uit onze portefeuiile gejat !! wees op uw hoede, dit zal vast niet de eerste en laatste keer zijn.

Sterke punten:
auto was prima

Zwakke punten:
Zeer onbetrouwbaar personeel !!!!

Wilhelmina beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Ga liever voor een andere autoverhuur bedrijf

0

Review:
Het duurde twee uur voordat we onze auto konden ophalen terwijl de rij echt niet heel lang was en elk wachtende in de rij ook nog eens een reserveringspapier in handen had. Je zou toch verwachten dat ze weten hoeveel mensen er ongeveer op welk tijdstip hun huurauto komen ophalen. Efficiënte werkwijze is dus ver te zoeken.

Wij hadden bij onze reservering ons eigen risico afgekocht. Toen we eindelijk aan de beurt waren werd ons duidelijk vermeld dat er diesel in de auto ging. Vervolgens leverde dit wel wat verwarring op bij het tanken. In tegenstelling tot wat de medewerker zei staat er op de tankdop en op de sleutels benzine. Het kan zijn dat dit een vergissing van de medewerker was maar ze benadrukte het wel heel duidelijk. Dit wekte bij ons de suggestie dat, aangezien we ons eigen risico hadden afgekocht en zij dus alleen nog konden verdienen op nalatigheid, ze dit expres zei zodat we diesel zouden gaan tanken in plaats van benzine. Na het voltanken viel ons op dat de benzine meter niet helemaal vol stond. De tank vol terugbrengen was niet eens mogelijk.

Hier werden we natuurlijk op afgerekend en moesten we voor betalen. Bij de uitleg die wij hiervoor gaven deden ze net of ze het niet begrepen. Bij het terugbrengen moesten we weer in de rij wachten. Al met al nooit meer hier een auto huren.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fraude

Jennifer beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Vage naheffing

0

Review:
In augustus 2016 hebben we een auto gehuurd via Sicily by Car / Auto Europa. Eind december werd er een bedrag van € 61 afgeschreven van mijn credit card. We hebben contact opgenomen via email en ze zeiden dat het een overtreding was. Te hard rijden of een tol poortje gemist, we kwamen er niet helemaal achter wat het was. Ze zeiden dat dit de administratie kosten waren om die overtreding te verwerken en dat we van de Italiaanse rijksdienst nog een bon zouden krijgen van de overtreding. Hier hebben we helemaal niets van gehoord. We vonden het erg vaag en ik heb het bedrag via de Visa terug laten storten. Visa zou nader onderzoek doen. Hier heb ik nu in maart papieren van gekregen, dat het om een overtreding ging en ze daarom het bedrag weer af zouden schrijven van mijn credit card. Op de papieren staat iets van een 'gemiste tolbetaling' met plaats, datum en tijdstip. Echter, wij vinden de papieren en het verhaal zo vaag, dat we er niets van geloven. Wij begrijpen niet hoe je een tolpoortje door komt zonder te betalen...

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Vage naheffing die volgens ons nergens op slaat.

Christel beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Sicily By Car

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Sicily By Car aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Sicily By Car aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Sicily By Car


Home » Buitenlandse Autoverhuurders » Sicily By Car
DMCA.com Protection Status